Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakarmısınız? Laboquick marka yanıltıyor gibi bir yorum aldım🤔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
EB4576DD-55FF-455D-B068-BA3CED3B881D.webp
Erken gebelik değil çok silik çıktı bu defa yine 4. Dkda falan belirdi

Ben çok pozitif gördüm hiç birinde gebe değildim.inşallah istiyorsanız gebesinizdir
çok pozitif gördüm derken çizgiler belirginmiydi o kadar bunu ilk defa duyuyorum eger içinde hcg etken maddeli ilaç kullanırsanız testler pozitif cıkabiliyomus onu dısında pozitiflikte pek yanılmıyormus diye biliyorum

Bence gidin kan verin en garantisi😊

çok pozitif gördüm derken çizgiler belirginmiydi o kadar bunu ilk defa duyuyorum eger içinde hcg etken maddeli ilaç kullanırsanız testler pozitif cıkabiliyomus onu dısında pozitiflikte pek yanılmıyormus diye biliyorum
Evet canım bu testten daha belliydi 2. Çizgim hiç bir ilaç kullanmama rağmen pozitif çıktı kaç sefer artık evde idrar yapmıyorum kan veriyorum

Evet canım bu testten daha belliydi 2. Çizgim hiç bir ilaç kullanmama rağmen pozitif çıktı kaç sefer artık evde idrar yapmıyorum kan veriyorum
BENDE ilk gördüğümde güvenemiştim aksam yaptım testi baya belirgin sonra acile gittim arkadasım acilde doktorda hemen kan testi yaptırdım 1 saatte öğrendm :)

Merhabalar adetime 3 gün var 9 Şubat tarihi. Bu sabah ilk idrarla days comfort erken gebelik testi yaptım negatif daha sonra laboquick marka normal testlerden vardı evde 2. İdrarlada onu yaptım sonucu paylaşıyorum bakarmısınız? Birde bu markanın yanlış sonuç verdiğini duydum. Yanlış sonuç alan var mı?Eki Görüntüle 2585638
Bende gebeliğimi laboquick ile öğrendim silik çizgi ile belkide vardır yanılma payı

sana şunu söyleyeyim ben de 4 gün önce öğrendim laboquick normal gebelik testi üstüne test tanımam 4,25 gibi bi değeri çok silik çizgi ile gösterdi ben yanılmadım 2. gebeliğim bu . ovu testlerini de kullandım gayet memnun kaldım kan verdin mi

sana şunu söyleyeyim ben de 4 gün önce öğrendim laboquick normal gebelik testi üstüne test tanımam 4,25 gibi bi değeri çok silik çizgi ile gösterdi ben yanılmadım 2. gebeliğim bu . ovu testlerini de kullandım gayet memnun kaldım kan verdin mi
Aynen canım bende ovülasyonda yumurtlamayı laboquick ile yakaladım diyebilirim eğer hamileysem. Teşekkür ederim 😊

Back
X