• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testinde ki ikinci cizgi kizlarr yardimm

candy4

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
1.830
1.663
133
kizlar merhaba. adetim pek duzenli degil 30 ile 35 gun arasinda degisiyor. en son gecen ayin 2 sinde oldum suan hala olmadim. sabah ilk idrarla test yaptim ikinci cizgi bi an belirdi pembemsi oldu cok sevndim ki 5,6 saniye sonra birden kayboldu. bunu yasayan baska arkadasimiz varmi cevaplarsaniz cok sevinirimm

kizlar merhaba. adetim pek duzenli degil 30 ile 35 gun arasinda degisiyor. en son gecen ayin 2 sinde oldum suan hala olmadim. sabah ilk idrarla test yaptim ikinci cizgi bi an belirdi pembemsi oldu cok sevndim ki 5,6 saniye sonra birden kayboldu. bunu yasayan baska arkadasimiz varmi cevaplarsaniz cok sevinirimm
Testi atsana

satlerce bekledim canim belki yine belirir diye en son kirip icine bile baktim yok

Eklentiler

• 1476104541045.webp
    1476104541045.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 371
Testi yenile bence.

Kan testi yaptir cnm.

bende dün pely marka bir test yaptım 2. çizgi silik çıktı 2 3 dk içinde kayboldu sanırım bu durumu tek yaşayan ben değilim :(

isaretkiz .!.:
bende dün pely markabir test yaptım 2. çizgi silik çıktı 2 3 dk içinde kayboldu sanırım bu durumu tek yaşayan ben değilim :KK43:
aynen canim bi an cok sevindim kosarak esime haber vercektimki kayboldu :(

ben eşime haber verdim bile geldik biraz bakıyoduk kaybolmaya başladı tek çizgi kaldı şok oldum ya :(

İkinci çizgi belirdi kayboldu dediğiniz büyük ihtimalle boyanın yayılma olayıydı kızlar.
İkinci çizgi varsa kaybolmaz çünkü.

İkinci çizgi belirdi kayboldu dediğiniz büyük ihtimalle boyanın yayılma olayıydı kızlar.
İkinci çizgi varsa kaybolmaz çünkü.
Olabilir az önce lavaboya gittim hafif kahverengi akıntı vardı acaba adet mi oluyorum ne diyorsunuz?

Back
X