• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testinde ki ikinci cizgi kizlarr yardimm

Bu saatte inanılmaz kasık yanması ve bel ağrısıyla açık kırmızı olarak bi kaç damla kan geldi adet mii oldum ne oldum şimdi anlamadım okadar bekledim bakalım sabaha ne olacak çok üzüldüm ama :(

Bu saatte inanılmaz kasık yanması ve bel ağrısıyla açık kırmızı olarak bi kaç damla kan geldi adet mii oldum ne oldum şimdi anlamadım okadar bekledim bakalım sabaha ne olacak çok üzüldüm ama :KK43:

Noldu canim adetin sokuldu mu yoksa 1 damla mi geldi sadece?

malesef normal adet gibi oluyorum şuanda çok üzüldüm sabaha kadar uyumadım canım ya :( siteden araştırıyorum bazı kişiler normal adet olup bitişinde hamile olduklarını öğrenmişler bazısı ilk 1 2 gün normal adet olup kesilmiş hamilelil öğrenmiş çok heveslendim ama bilmiyorum sence fikrin nedir ? :(

malesef normal adet gibi oluyorum şuanda çok üzüldüm sabaha kadar uyumadım canım ya :KK43: siteden araştırıyorum bazı kişiler normal adet olup bitişinde hamile olduklarını öğrenmişler bazısı ilk 1 2 gün normal adet olup kesilmiş hamilelil öğrenmiş çok heveslendim ama bilmiyorum sence fikrin nedir ? :KK43:
Canim benim testimde negatif cikdi hala adet olmadim ama gunumde gecdi baya :( adet belirtim bile yok ama hcgden cikmadi

Canim benim testimde negatif cikdi hala adet olmadim ama gunumde gecdi baya :KK43: adet belirtim bile yok ama hcgden cikmadi
ben malesef oldum ama inşallah üstüne görmedir çok dua ediyorum çok üzüldüm çünkü :( bi doktora git istersen canım ya neden muallak kaldı böyle günün acaba

malesef normal adet gibi oluyorum şuanda çok üzüldüm sabaha kadar uyumadım canım ya :KK43: siteden araştırıyorum bazı kişiler normal adet olup bitişinde hamile olduklarını öğrenmişler bazısı ilk 1 2 gün normal adet olup kesilmiş hamilelil öğrenmiş çok heveslendim ama bilmiyorum sence fikrin nedir ? :KK43:

Canım onlar çok nadir olan şeyler.
Hayırlısı olsun. Üzülme.

Canim benim testimde negatif cikdi hala adet olmadim ama gunumde gecdi baya :KK43: adet belirtim bile yok ama hcgden cikmadi

Canım adet günün çok geçtiyse olsa testte çıkardı.
Belki mevsimsel gecikmedir.
Kadın doğumcuya bir görün derim.
Hayırlısı olsun.

ben malesef oldum ama inşallah üstüne görmedir çok dua ediyorum çok üzüldüm çünkü :KK43: bi doktora git istersen canım ya neden muallak kaldı böyle günün acaba
Uzulme canim napalim yapcak bise yok

Back
X