- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
candy4 sonuc cikti mi canim?
İnşallah güzel haberler alırız:)))
Ama kayboldu galiba arkadaşInsallah :)
Bu saatte inanılmaz kasık yanması ve bel ağrısıyla açık kırmızı olarak bi kaç damla kan geldi adet mii oldum ne oldum şimdi anlamadım okadar bekledim bakalım sabaha ne olacak çok üzüldüm ama![]()
Malesef canim negatif cikti dun yazamadim rahatsizdimAma kayboldu galiba arkadaş![]()
Canim benim testimde negatif cikdi hala adet olmadim ama gunumde gecdi bayamalesef normal adet gibi oluyorum şuanda çok üzüldüm sabaha kadar uyumadım canım yasiteden araştırıyorum bazı kişiler normal adet olup bitişinde hamile olduklarını öğrenmişler bazısı ilk 1 2 gün normal adet olup kesilmiş hamilelil öğrenmiş çok heveslendim ama bilmiyorum sence fikrin nedir ?
![]()
ben malesef oldum ama inşallah üstüne görmedir çok dua ediyorum çok üzüldüm çünküCanim benim testimde negatif cikdi hala adet olmadim ama gunumde gecdi bayaadet belirtim bile yok ama hcgden cikmadi
malesef normal adet gibi oluyorum şuanda çok üzüldüm sabaha kadar uyumadım canım yasiteden araştırıyorum bazı kişiler normal adet olup bitişinde hamile olduklarını öğrenmişler bazısı ilk 1 2 gün normal adet olup kesilmiş hamilelil öğrenmiş çok heveslendim ama bilmiyorum sence fikrin nedir ?
![]()
Canim benim testimde negatif cikdi hala adet olmadim ama gunumde gecdi bayaadet belirtim bile yok ama hcgden cikmadi
Canım onlar çok nadir olan şeyler.
Hayırlısı olsun. Üzülme.
Kaç aydır deniyorsunuz?hayırlısı olsun inşallah
Aynen canim nasip degilmiss. Yeni evliyim canim daha 2 ay olmadiKaç aydır deniyorsunuz?
Uzulme canim napalim yapcak bise yokben malesef oldum ama inşallah üstüne görmedir çok dua ediyorum çok üzüldüm çünkübi doktora git istersen canım ya neden muallak kaldı böyle günün acaba
3 eylülde evlendim ama çok istiyorum hemen çocuğumun olmasınıKaç aydır deniyorsunuz?
ikimiz içinde hayırlısı olsun canım ya sende bende daha yeni evliyiz inşallah bizde mutlu haberimizi veririz birbirimizeUzulme canim napalim yapcak bise yok
Aynen canim nasip degilmiss. Yeni evliyim canim daha 2 ay olmadi
3 eylülde evlendim ama çok istiyorum hemen çocuğumun olmasını![]()