- 10 Ekim 2016
- 1.830
- 1.663
- 133
Canim yoldayim tesadufen gribim hastaneye gidiyorum. Bi kan testinide deniycem acilden ozelemi gideyim devletemi karar veremedimBence alışmalısın.
Hamilelikte fazlasıyla kan vereceksin çünkü :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim yoldayim tesadufen gribim hastaneye gidiyorum. Bi kan testinide deniycem acilden ozelemi gideyim devletemi karar veremedimBence alışmalısın.
Hamilelikte fazlasıyla kan vereceksin çünkü :)
Haber ver çok merak ettim inşallah güzel sonuçlar alırsın :)Canim yoldayim tesadufen gribim hastaneye gidiyorum. Bi kan testinide deniycem acilden ozelemi gideyim devletemi karar veremedim
Ama hangi hastaneye gidim ve kesin yaparlarmi kiHaber ver çok merak ettim inşallah güzel sonuçlar alırsın :)
Insallah yaparlar ve insallah uzulmemAma hangi hastaneye gidim ve kesin yaparlarmi ki
Yaparlar tabiki hamilelik şüphem var dicekmişsin ozaman kesin yapıyorlarmış arkadaslar öyle diyordu bana :)Ama hangi hastaneye gidim ve kesin yaparlarmi ki
Ozelemi gideyim peki canimmYaparlar tabiki hamilelik şüphem var dicekmişsin ozaman kesin yapıyorlarmış arkadaslar öyle diyordu bana :)
İnşallah güzel haberle geleceksin merak etme :)Insallah yaparlar ve insallah uzulmem![]()
Insallah umidim yok ama insallah canimİnşallah güzel haberle geleceksin merak etme :)
Özele git istersen daha çabuk çıkarOzelemi gideyim peki canimm
Çok heyecanlandım senin adına hadi inşallah :)Insallah umidim yok ama insallah canim![]()
Tamam dikkat et canım Araba kullaniyorum bi yandan yaziyorum dur kiz gidim haber veririm :)
Ozelden yaptiramadim devlete gidiyorum canimTamam dikkat et canım ![]()
Tamam canım dikkat et gğzel haber bekliyorum inşallahOzelden yaptiramadim devlete gidiyorum canim
Aaaa sanki var gibi garanti olsun yinede kanı sabah yaptırKizlarrrr buna yorumunuzz nedir? Sizce varmidir gebelik kan testi icin mecbur sabahi beklemeliyim ama icim icimi yiyor
Kizlarrrr buna yorumunuzz nedir? Sizce varmidir gebelik kan testi icin mecbur sabahi beklemeliyim ama icim icimi yiyor
Canim testte sorun yoks hamilesin hadi hayirli olsunKizlarrrr buna yorumunuzz nedir? Sizce varmidir gebelik kan testi icin mecbur sabahi beklemeliyim ama icim icimi yiyor
Bir sat sonra cikacak sonuc canim ama niyeyse cok rahatim heycanlanmiyorum negatifmis gibi hissediyorumTamam canım dikkat et gğzel haber bekliyorum inşallah
Bi
Bir sat sonra cikacak sonuc canim ama niyeyse cok rahatim heycanlanmiyorum negatifmis gibi hissediyorum