• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testinde ki ikinci cizgi kizlarr yardimm

Gerçekten haklısın sanırım stres yapıyorum heyecandan kendimi rahatlatmam lazım

Biz 5 ay denedik.
İlk 4 ay sürekli aklımda bebek fikri, sürekli stresliydim ve olmadı.
5. ayda kafamdan bu fikri attım. Eşimin memleketine gittik. Nasılsa olmaz deyip hiç düşünmedim ve eve hamile döndüm.

Biz 5 ay denedik.
5. ayda kafamdan bu fikri attım. Eşimin memleketine gittik. Nasılsa olmaz deyip hiç düşünmedim ve eve hamile döndüm.
Maşallah Allah daim etsin inşallah canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere haklısın bende şuan aynen o durumdayım bu ay hiç düşünmicem akışına bırakıcam

Maşallah Allah daim etsin inşallah canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere haklısın bende şuan aynen o durumdayım bu ay hiç düşünmicem akışına bırakıcam

Amin Allah tüm isteyenlere nasip etsin hayırlı zamanlarda.

yaa benim testimede bakın kızlar dicem ama dosya büyük diyo yükleyemiyom sabah kan testine gittim öğleden sonra çıkacakmış çatlıcam meraktan

Aaaa daha çok yenisiniz kızlar. Çok erken daha.
2 ay hiçbir şey değil. Stres yapıp olacağı varsa da erteliyorsunuz.
haklisin canim cok aceleci davraniyoruz bu ay kafama nedense cok taktim ama yapmiycam bidaha boyle bi takinti.

Biz 5 ay denedik.
Allah uzun omurler versin bebegine ve sana canim saglikla kucagi a al insallah

Back
X