- 5 Mayıs 2020
- 1.863
- 768
- 123
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
-
İlk defa duyuyorum abla...Kızlar burda okudum şoktayım bi ki işi sonuçta almış hatta doğru sonucu kanla idrarı karıştırıp yapan da var sadece kanla yapan da var mı ???? Komşudan şeker testinde kullanılan ilkelerden aldım şak diye batıyor ya cesaret edebilirsem yapılan her iki şekilde de denicem başka deneyen varmı yada deneyen tanıdığınız??
İyi de o tersler sadece idrara duyarlı benim bildiğim. Bence çok zor bir ihtimal buKızlar burda okudum şoktayım bi ki işi sonuçta almış hatta doğru sonucu kanla idrarı karıştırıp yapan da var sadece kanla yapan da var mı ???? Komşudan şeker testinde kullanılan ilkelerden aldım şak diye batıyor ya cesaret edebilirsem yapılan her iki şekilde de denicem başka deneyen varmı yada deneyen tanıdığınız??
Haklısın vallahi bende testin fotosunu görmesem inanmazdımİyi de o tersler sadece idrara duyarlı benim bildiğim. Bence çok zor bir ihtimal bu
Ohoo randevuyu yaa 8 marta verdiler o zamana kadar göbeğim çatlar kızzAman kim uğraşacak öyle
Test aldıysan yap idrarını gitsin
Kana merakliysan tahlil yapırırsın olur biter
Merhaba, ben denedim adete 6 gün kala silik ikinci çizgi çıktı. Şuan 2 gün kaldı. Doğru çıkarsa yazarım.Kızlar burda okudum şoktayım bi ki işi sonuçta almış hatta doğru sonucu kanla idrarı karıştırıp yapan da var sadece kanla yapan da var mı ???? Komşudan şeker testinde kullanılan ilkelerden aldım şak diye batıyor ya cesaret edebilirsem yapılan her iki şekilde de denicem başka deneyen varmı yada deneyen tanıdığınız??
Sadece kan mı damlatmış? Yoksa idrar da var mı? Ayrıca damlayla çıkmaz ki. İdrarı bile on saniye tutuyoruz ki iyice emsin diye.Haklısın vallahi bende testin fotosunu görmesem inanmazdım
Sabah ilk idrarla yap varsa çıkar zatenOhoo randevuyu yaa 8 marta verdiler o zamana kadar göbeğim çatlar kızz
YaaaaMerhaba, ben denedim adete 6 gün kala silik ikinci çizgi çıktı. Şuan 2 gün kaldı. Doğru çıkarsa yazarım.
Sabah ilk idrarla yap varsa çıkar zaten
Damla kan ile 3 Damla idrarı karıştırıp yapmışlar doğru sonuçlar almışlar. Öyle yazmışlarSadece kan mı damlatmış? Yoksa idrar da var mı? Ayrıca damlayla çıkmaz ki. İdrarı bile on saniye tutuyoruz ki iyice emsin diye.
Tamam canım İnşaAllah:) unutursam hatırlat :) Rabbim pozitif haberlerle gelmeyi nasip etsin hepimize.Yaaaahadi inşallah benimde patlamadan sonraki 9. Günüm yarın inşallah pozitif i görürüm yarın ...muhakkak yaz bana olur mu
Adet kaç gün geçtiBeyaz çizgi çıktı yaa önceki nde de hiç o bile çıkmadı
Anlıyorum ama ben size bir şey söylemek istiyorumYok 3
Damla kan ile 3 Damla idrarı karıştırıp yapmışlar doğru sonuçlar almışlar. Öyle yazmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?