- 5 Mayıs 2020
- 1.863
- 768
- 123
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
-
Yok canım ne kesmesi cesaret edebilirsem eğer şeker ölçmek için kullanılan kalem gibi bişey var şak diye batıyor ya onlar yapıcamBen tüp sandım niyeyseanladım hayırlısı olsun insalalh ama kesmeyin ya yinede kendinizi
Ben kanla yapınca ikinci çizgi çıktı silik bir şekilde umutlandım ama adet oldum. Sakın yapmayın hiç gerek yokBen testi dün yaptım negatifti kanla yaptım karıştırıp tek anda yaptım negatifti, bugün adet oldum zaten....
Valla canım bende hiç çizgide çıkmadı belkide kimyasal gebelik yaşadın senBen kanla yapınca ikinci çizgi çıktı silik bir şekilde umutlandım ama adet oldum. Sakın yapmayın hiç gerek yok
Her duyduğunuz seyı denıcek mısınız, Allah askına şöyle cahilce şeyler yapmayın ne olur, adı ustunde idrar testiKızlar burda okudum şoktayım bi ki işi sonuçta almış hatta doğru sonucu kanla idrarı karıştırıp yapan da var sadece kanla yapan da var mı ???? Komşudan şeker testinde kullanılan ilkelerden aldım şak diye batıyor ya cesaret edebilirsem yapılan her iki şekilde de denicem başka deneyen varmı yada deneyen tanıdığınız??
Ben de anlamadım canım ama doktora gittim ultrasonla baktı bir şey demedi. Tedavi için test istedi onları toplamaya çalışıcam bu ay.Valla canım bende hiç çizgide çıkmadı belkide kimyasal gebelik yaşadın sen
İnş testlerinde bi sorun çıkmaz ayrıca bişey sormak isterim adet kanım ni kaç aydır pembe geliyor kızrmızıyla karışık nedeni ne olabilirBen de anlamadım canım ama doktora gittim ultrasonla baktı bir şey demedi. Tedavi için test istedi onları toplamaya çalışıcam bu ay.
Ya kızlar yapmayın şunu vallahi millet kendini kesecekValla canım bende hiç çizgide çıkmadı belkide kimyasal gebelik yaşadın sen
Ayy allah korusun kız yazmışız zaten şeker ölçüm cihazlarında oluyor ya kalem gibi onunla yapıyorsun zaten bunun için kendini bıçakla kesen hastaneye yatsın zatenYa kızlar yapmayın şunu vallahi millet kendini kesecekgörüntü bile çok kötü değil mi
Ya ama bir test çok kanlı ya korktumAyy allah korusun kız yazmışız zaten şeker ölçüm cihazlarında oluyor ya kalem gibi onunla yapıyorsun zaten bunun için kendini bıçakla kesen hastaneye yatsın zaten
Doğru vallahi bende bu kadar beklemiyordum 4 damla bile zorla çıktı halbuki var ya. Ama boş çıktı işte ertesi gün adet oldumYa ama bir test çok kanlı ya korktum
Beni etiketlemişsiniz de ben öyle bir şey yapmadım sanırım bi yanlış anlama olmuş : )
Yaa yanlış olmuş kusura bakmayınBeni etiketlemişsiniz de ben öyle bir şey yapmadım sanırım bi yanlış anlama olmuş : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?