- 8 Nisan 2023
- 62
- 43
- 3
- 24
- Konu Sahibi Mervesavas28
-
kac gunde adet oluyosunuzMerhabalar iki gün ara ile erken gebelik testi yaptım silik çizgi şeklinde çıktı bugün kaset test ile denedim negatif çıktı yarın adet günüm bu durumu yaşayan var mı?
Kürtaj oldum 15 mart'ta daha adet olmadım korunmasız ilişkiye girdim tekrar bebek istiyoruzkac gunde adet oluyosunuz
Evet sıfırlandı vakum yoluyla kürtaj olduğum için rahimin kendini hemen toparlayacağını ve sadece enfeksiyon kalmaması için 1 hafta ilişki olmamasını söyledi doktor kontrole gittiğimde rahimin tamamen temiz olduğunu ve tekrar gebelik yaşayabileceğimi söylediİyi akşamlar kurtajdan sonra doktor hemen deneyebilirsiniz dedi mi acaba çocuk için?
Çok yakın bir arkadaşım kürtaj olacak onun için soruyorum.
Birde kürtajdan sonra beta değerleriniz tamamen sıfırlandı mi acaba bu konu hakkında bir bilginiz var mı..
O zaman teste gore gebelik var gibi duruyor.. tahlil verdiniz mi bilmiyorum ama adetiniz geçince tahlil verin . hayırlı güzel sonuçlar ile dönersiniz inşallahEvet sıfırlandı vakum yoluyla kürtaj olduğum için rahimin kendini hemen toparlayacağını ve sadece enfeksiyon kalmaması için 1 hafta ilişki olmamasını söyledi doktor kontrole gittiğimde rahimin tamamen temiz olduğunu ve tekrar gebelik yaşayabileceğimi söyledi
Kan tahlili vermedim daha bi kaç gün geçsin öyle vereyim diyorum inşallah tekrar bi gebelik vardırO zaman teste gore gebelik var gibi duruyor.. tahlil verdiniz mi bilmiyorum ama adetiniz geçince tahlil verin . hayırlı güzel sonuçlar ile dönersiniz inşallah
Merhaba canım. Kendimden örnek vereyim. Benim erken gebelik testim seninkinden çok çok daha silik olmasına rağmen aynı gün kaset testte de pozitif görmüştüm… o yüzden bilemedim canım…Merhabalar iki gün ara ile erken gebelik testi yaptım silik çizgi şeklinde çıktı bugün kaset test ile denedim negatif çıktı yarın adet günüm bu durumu yaşayan var mı?
Sizin negatif. En üstteki kuruma çizgisiEki Görüntüle 3232407
Benim testlerime de bakarmısınız en üstteki belirgin olan bebetime test
Merhaba kan tahlili verdiniz miKan tahlili vermedim daha bi kaç gün geçsin öyle vereyim diyorum inşallah tekrar bi gebelik vardır
Bende bebetime ile öğrendim ilk on dk içinde çıkmışsa pozitifdir erken gebelik testi aldım kaset test ile aynı çıkardı resmen erken gebeliğe para vermeye gerek yok bebetime kuruma çizgisi veriyor ama 20 dk sonra ilk on dk çıktıysa hayırlı olsun birde başka markalar ile deneyin benceAdetime 6 gun var golge gibi goruyorum ama istedigim icin mi goruyorum bilemedim Eki Görüntüle 3235057 Eki Görüntüle 3235056
Evet hemen çıktı cizgi bir tane daha yaptım ilk idrar degildi ama oda onda da çıktı bu şekilde aynı yarın sabah tekrar edicem bakalim koyulasma olucak mi çok teşekkür ederim yorum için bi tek ben görmedim o haldeBende bebetime ile öğrendim ilk on dk içinde çıkmışsa pozitifdir erken gebelik testi aldım kaset test ile aynı çıkardı resmen erken gebeliğe para vermeye gerek yok bebetime kuruma çizgisi veriyor ama 20 dk sonra ilk on dk çıktıysa hayırlı olsun birde başka markalar ile deneyin bence
Bende hala takip ediyorum regile 2 gün var bakalım koyulascak miEvet hemen çıktı cizgi bir tane daha yaptım ilk idrar degildi ama oda onda da çıktı bu şekilde aynı yarın sabah tekrar edicem bakalim koyulasma olucak mi çok teşekkür ederim yorum için bi tek ben görmedim o halde
belirti var mı sende ?Bende hala takip ediyorum regile 2 gün var bakalım koyulascak mi
En belirgin Bel ağrım Var ayakta durunca oluyor karın ağrısı kasık ağrısı gibi belirsiz bı ağrı hafifde bı halsizlik var bende sende neler varbelirti var mı sende
Bende çok halsizim normalde haldir haldir iş yapan ben evde çok üşengeç oldum uyumuyorum ama devamlı uzanmak istiyorum. Normalde çikolata yemem bu aralar hergun yiyorum inanılmaz tatlı istiyor canım yoğun bi şekilde de kremsi beyaz yada hafif sarı akıntı var çok fazlaEn belirgin Bel ağrım Var ayakta durunca oluyor karın ağrısı kasık ağrısı gibi belirsiz bı ağrı hafifde bı halsizlik var bende sende neler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?