Gebelik testini yorumlar mısınız

Mervesavas28

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2023
62
43
3
24
Merhabalar iki gün ara ile erken gebelik testi yaptım silik çizgi şeklinde çıktı bugün kaset test ile denedim negatif çıktı yarın adet günüm bu durumu yaşayan var mı?

Eklentiler

• IMG_20230411_180721.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 492
İyi akşamlar kurtajdan sonra doktor hemen deneyebilirsiniz dedi mi acaba çocuk için?
Çok yakın bir arkadaşım kürtaj olacak onun için soruyorum.
Birde kürtajdan sonra beta değerleriniz tamamen sıfırlandı mi acaba bu konu hakkında bir bilginiz var mı..

Evet sıfırlandı vakum yoluyla kürtaj olduğum için rahimin kendini hemen toparlayacağını ve sadece enfeksiyon kalmaması için 1 hafta ilişki olmamasını söyledi doktor kontrole gittiğimde rahimin tamamen temiz olduğunu ve tekrar gebelik yaşayabileceğimi söyledi

O zaman teste gore gebelik var gibi duruyor.. tahlil verdiniz mi bilmiyorum ama adetiniz geçince tahlil verin . hayırlı güzel sonuçlar ile dönersiniz inşallah

O zaman teste gore gebelik var gibi duruyor.. tahlil verdiniz mi bilmiyorum ama adetiniz geçince tahlil verin . hayırlı güzel sonuçlar ile dönersiniz inşallah
Kan tahlili vermedim daha bi kaç gün geçsin öyle vereyim diyorum inşallah tekrar bi gebelik vardır

Merhabalar iki gün ara ile erken gebelik testi yaptım silik çizgi şeklinde çıktı bugün kaset test ile denedim negatif çıktı yarın adet günüm bu durumu yaşayan var mı?
Merhaba canım. Kendimden örnek vereyim. Benim erken gebelik testim seninkinden çok çok daha silik olmasına rağmen aynı gün kaset testte de pozitif görmüştüm… o yüzden bilemedim canım…

Benim testlerime de bakarmısınız en üstteki belirgin olan bebetime test

Eklentiler

• A0F4E2BB-6B9A-4E34-86F5-6B05ADC399CC.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 486
Evet hemen çıktı cizgi bir tane daha yaptım ilk idrar degildi ama oda onda da çıktı bu şekilde aynı yarın sabah tekrar edicem bakalim koyulasma olucak mi çok teşekkür ederim yorum için bi tek ben görmedim o halde

En belirgin Bel ağrım Var ayakta durunca oluyor karın ağrısı kasık ağrısı gibi belirsiz bı ağrı hafifde bı halsizlik var bende sende neler var
Bende çok halsizim normalde haldir haldir iş yapan ben evde çok üşengeç oldum uyumuyorum ama devamlı uzanmak istiyorum. Normalde çikolata yemem bu aralar hergun yiyorum inanılmaz tatlı istiyor canım yoğun bi şekilde de kremsi beyaz yada hafif sarı akıntı var çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…