- 3 Aralık 2022
- 129
- 13
- 28
- 28
- Konu Sahibi Mervesavas28
-
Yaptım test sanırım bende yok bisey 5 gün kaldı bugün görmüyor gibiyim ikinci çizgiyiİşte sorun şu testi yapar yapmaz çıkmıyor 5 dk içinde silik çizgi çıkıyor sonra bu kadar netlesiyo onu çok anlamadım ilk defa oluyor bu durum
Yaptım test sanırım bende yok bisey 5 gün kaldı bugün görmüyor gibiyim ikinci çizgiyiİşte sorun şu testi yapar yapmaz çıkmıyor 5 dk içinde silik çizgi çıkıyor sonra bu kadar netlesiyo onu çok anlamadım ilk defa oluyor bu durum
Canim sen kaset test yap bence ben bu erken gebelik testine hiç inanmıyorumYaptım test sanırım bende yok bisey 5 gün kaldı bugün görmüyor gibiyim ikinci çizgiyi
Bugün alayım bari öğleden sonra inşallah testte sorun vardırCanim sen kaset test yap bence ben bu erken gebelik testine hiç inanmıyorum
2 tane al bence almışken bide sabah ilk idrar ile yaparsınBugün alayım bari öğleden sonra inşallah testte sorun vardır
5 tane alırım gün var ya hergun birer tane yapmak için aslında belirti de yaşıyorum yani psikolojik olduğunu sanmıyorum normal adet sancısı çekiyorum o ayrı bide ara sıra bi igne batiyor kasiklarima resmen nefes alamıyorum 1 2 dakika sonra geçiyor anlam veremedim sende durum ne kan vericek misin canin2 tane al bence almışken bide sabah ilk idrar ile yaparsın
Bugün gitmeyi düşünüyorum aslında 6 haftalıkken gidicektimde bel ağrım çok bı acilde kan vericem bakalım5 tane alırım gün var ya hergun birer tane yapmak için aslında belirti de yaşıyorum yani psikolojik olduğunu sanmıyorum normal adet sancısı çekiyorum o ayrı bide ara sıra bi igne batiyor kasiklarima resmen nefes alamıyorum 1 2 dakika sonra geçiyor anlam veremedim sende durum ne kan vericek misin
Adetin geçti mi senin canımBugün gitmeyi düşünüyorum aslında 6 haftalıkken gidicektimde bel ağrım çok bı acilde kan vericem
Adetin geçti mi senin canım
Yok adetim yarın 20 sindeAdetin geçti mi senin canım
Erken öğrenmişsin o zaman sen canım bende birazdan çıkıp kaset test alicam inşallah vardır dua etYok adetim yarın 20 sinde
4 gün varken senin gibi silik çizgi ile öğrendim bende şimdi kan testine gidiyorumErken öğrenmişsin o zaman sen canım bende birazdan çıkıp kaset test alicam inşallah vardır dua et
Silik var kaç günün var benim yarın adet tarihim 4 gün önce böyle çıktı erken gebelikte çıkmadı gibi biseydi hangi marka aldın canımİnşallah bende öyle öğrenirim şimdi kaset test aldım yaptım 2 dakika içinde çektim fotoğrafları canım
Silik var kaç günün var benim yarın adet tarihim 4 gün önce böyle çıktı erken gebelikte çıkmadı gibi biseydi hangi marka aldın canı
Sabah ilk idrarla gün gün yap ama modelini bozma ciddi bir artış olmuyo bak benim 1 günüm var hala net olmadı tam silik 5 dk içinde çıkıyor sonuç bekliyorum bakalım görücez yarım saat kaldıİnşallah bende öyle öğrenirim şimdi kaset test aldım yaptım 2 dakika içinde çektim fotoğrafları canım
Valla kuzum simdi testte hiç cizgi yok kurudu bomboş ama ilk dakikalarında gördüm hafif belli belirsiz bisey miratech markası yarın tekrar yapicam silik olsun ona razıyım böyle olmasından iyi 5 günüm var daha olmamaSabah ilk idrarla gün gün yap ama modelini bozma ciddi bir artış olmuyo bak benim 1 günüm var hala net olmadı tam silik 5 dk içinde çıkıyor sonuç bekliyorum bakalım görücez yarım saat kaldı
Bunu da az önce yaptımValla kuzum simdi testte hiç cizgi yok kurudu bomboş ama ilk dakikalarında gördüm hafif belli belirsiz bisey miratech markası yarın tekrar yapicam silik olsun ona razıyım böyle olmasından iyi 5 günüm var daha olmama
Test şuan böyle canımSabah ilk idrarla gün gün yap ama modelini bozma ciddi bir artış olmuyo bak benim 1 günüm var hala net olmadı tam silik 5 dk içinde çıkıyor sonuç bekliyorum bakalım görücez yarım saat kaldı
Test şuan böyle canım
Sen sana ilk idrarını yap da bakalım bende kan verdim değer 160 çıktıTest şuan böyle canım
Hayırlısı olsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah sevindim senin adına tebriklerSen sana ilk idrarını yap da bakalım bende kan verdim değer 160 çıktı
Çok teşekkür ederim canım inşallah sağlıklı yükselir hep dua edicem sana stres yapma ilk idrarla yap ins cikicak ben inanıyorum aHayırlısı olsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah sevindim senin adına tebrikleryarın sabah yapar atarım buraya dua et bu gece benim için hamişlerin duası kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?