- 20 Mayıs 2022
- 159
- 70
- 48
- 27
- Konu Sahibi Mervesavas28
-
Benimde akıntım beyazdı şimdi sarı aynen bende uyumuyorum ama uzanıyorum sürekli uyku daha 6 7 haftada oluyor bende tam olarak senin gibi haldir haldir iş yapardim bende şuan toplayıp yemek yaptığım için şükürBende çok halsizim normalde haldir haldir iş yapan ben evde çok üşengeç oldum uyumuyorum ama devamlı uzanmak istiyorum. Normalde çikolata yemem bu aralar hergun yiyorum inanılmaz tatlı istiyor canım yoğun bi şekilde de kremsi beyaz yada hafif sarı akıntı var çok fazla
Benim regle 2 gün kaldı 10 dk içinde çıkan sonuç bu artimed bugünkü testim adet gününe kadar artimed ile takip edicemBenimde akıntım beyazdı şimdi sarı aynen bende uyumuyorum ama uzanıyorum sürekli uyku daha 6 7 haftada oluyor bende tam olarak senin gibi haldir haldir iş yapardim bende şuan toplayıp yemek yaptığım için şükür
Benim regle 2 gün kaldı 10 dk içinde çıkan sonuç bu artimed bugünkü testim adet gününe kadar artimed ile takip edicem
Benmde belim ağrıyor ben kendimde belirti aramıyorum ama bel ağrım çoğaldı normalde 24 günde bir reklam olurum bugün 24.cu gün olacakmiyim bende bekliyorumEn belirgin Bel ağrım Var ayakta durunca oluyor karın ağrısı kasık ağrısı gibi belirsiz bı ağrı hafifde bı halsizlik var bende sende neler var
Test yaptın mı canımBenmde belim ağrıyor ben kendimde belirti aramıyorum ama bel ağrım çoğaldı normalde 24 günde bir reklam olurum bugün 24.cu gün olacakmiyim bende bekliyorum
Bariz belli bunda maşallah git gide inşallah daha çok koyulaşırBenim regle 2 gün kaldı 10 dk içinde çıkan sonuç bu artimed bugünkü testim adet gününe kadar artimed ile takip edicem
Yok canm adet olduğum günü bekleyim diyorm normalde bugün olmalıydım 24 gün 30 günün dolmasını bekleyeceğim eğer olmasam yaparımTest yaptın mı canım
Nasıl dayanıyorsun kız ben 10 gün varkenden başlıyorum yapmaya 6 gün var bugün bende de belli belirsiz gölge gibi bisey var yarın 5 gün olcak sabah tekrar bakicam inşallah vardırYok canm adet olduğum günü bekleyim diyorm normalde bugün olmalıydım 24 gün 30 günün dolmasını bekleyeceğim eğer olmasam yaparım
Insallah Allah sana nasip ederNasıl dayanıyorsun kız ben 10 gün varkenden başlıyorum yapmaya 6 gün var bugün bende de belli belirsiz gölge gibi bisey var yarın 5 gün olcak sabah tekrar bakicam inşallah vardır
Bugün olman gerekiyorsa çıkar bence ama yine sen bilirsinYok canm adet olduğum günü bekleyim diyorm normalde bugün olmalıydım 24 gün 30 günün dolmasını bekleyeceğim eğer olmasam yaparım
Kız gaza getirme beni ayimin dolmasını bekleyim bariBugün olman gerekiyorsa çıkar bence ama yine sen bilirsin
Burda evet ama 4 gün önceki testim seninki ile aynıydıBariz belli bunda maşallah git gide inşallah daha çok koyulaşır
Şüpheli beklemektense yap gitsinn beaaaKız gaza getirme beni ayimin dolmasını bekleyim bari
Sabah yine görsel at buraya bakalımNasıl dayanıyorsun kız ben 10 gün varkenden başlıyorum yapmaya 6 gün var bugün bende de belli belirsiz gölge gibi bisey var yarın 5 gün olcak sabah tekrar bakicam inşallah vardır
Bakalım yarın dışarı çıksam bi test alıp geleceğim bir sonraki gün ilk idrarla yaparım oda regl olmaz isemŞüpheli beklemektense yap gitsinn beaaa
Bekliyoruz haberlerini canımBakalım yarın dışarı çıksam bi test alıp geleceğim bir sonraki gün ilk idrarla yaparım oda regl olmaz isem
Mutlaka yazarım buraya sende bebek düşünüyormusun canmBekliyoruz haberlerini canım
Hamileyim galiba bende adete 2 gün var test takibi yapıyorum koyulaşma var mı diye bu bugünkü testimMutlaka yazarım buraya sende bebek düşünüyormusun canm
Aaa kız senin bebiş varya gözün aydın kızHamileyim galiba bende adete 2 gün var test takibi yapıyorum koyulaşma var mı diye bu bugünkü testim
İşte sorun şu testi yapar yapmaz çıkmıyor 5 dk içinde silik çizgi çıkıyor sonra bu kadar netlesiyo onu çok anlamadım ilk defa oluyor bu durumAaa kız senin bebiş varya gözün aydın kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?