Gebelik testini yorumlar mısınız

Benimde akıntım beyazdı şimdi sarı aynen bende uyumuyorum ama uzanıyorum sürekli uyku daha 6 7 haftada oluyor bende tam olarak senin gibi haldir haldir iş yapardim bende şuan toplayıp yemek yaptığım için şükür

Benim regle 2 gün kaldı 10 dk içinde çıkan sonuç bu artimed bugünkü testim adet gününe kadar artimed ile takip edicem

Eklentiler

• IMG20230418192044.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 166
En belirgin Bel ağrım Var ayakta durunca oluyor karın ağrısı kasık ağrısı gibi belirsiz bı ağrı hafifde bı halsizlik var bende sende neler var
Benmde belim ağrıyor ben kendimde belirti aramıyorum ama bel ağrım çoğaldı normalde 24 günde bir reklam olurum bugün 24.cu gün olacakmiyim bende bekliyorum

Yok canm adet olduğum günü bekleyim diyorm normalde bugün olmalıydım 24 gün 30 günün dolmasını bekleyeceğim eğer olmasam yaparım
Nasıl dayanıyorsun kız ben 10 gün varkenden başlıyorum yapmaya 6 gün var bugün bende de belli belirsiz gölge gibi bisey var yarın 5 gün olcak sabah tekrar bakicam inşallah vardır

Nasıl dayanıyorsun kız ben 10 gün varkenden başlıyorum yapmaya 6 gün var bugün bende de belli belirsiz gölge gibi bisey var yarın 5 gün olcak sabah tekrar bakicam inşallah vardır
Insallah Allah sana nasip eder
Kız ben o yollardan çoktan geçtim benm bu 3 cu herhalde ondandır aşırı istekli değilim menepoza girmemek için gebelik olması lazım dedi Dr acele et falan dedi ondan kaç aydır korunmayı bıraktım bu ay ilk defa adet öncesi sendromlarim yok normalde yeşilimsi akintim olur kazıkların ağrır bacaklarım ağrır sivilcem çıkar hiçbiri yok bel ağrısı tek var ondan olabilir dedim olmasada şükür olsana şükür Rabbım olmayanlara versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…