- 6 Aralık 2015
- 268
- 132
- 98
- 29
- Konu Sahibi lonelinessyk
-
5 dk içinde olduysa yanılma payı olmaz. Ama daha geç olduysa geçerliliği yok.
Testin fotografini atabilirseniz bizlerde yorum yapabiliriz
Gebelik testleri hamilelik varken negatif cikabiliyor ama hamilelik yoksa pozitif gostermiyor diye biliyorum
Cok yuksek ihtimal hamilesiniz
İstiyor muydunuz bilmiyorum ama hayirli olsun
Çok yüksek ihtimalle hamilesiniz.
Ikinci ciGi tam olarak nerde canim goremedim Insallah ben gormuyorumdurKızlar bugun catlatma ıgnesı gunı harıc 11.gün ve ben dayanamadım ıkıncı erken gebelık testım bakarmısınız cıkan o cızgı o cızgı mı yoksa testle alakalı bısey mı
Eki Görüntüle 2561048
Şoklardayim halaBariz var hamilesiniz
Ben suan icin istemiyordum ama allah nasip etsin isteyenlereBenvede bariz bir sekilde gebesiniz hayirli olsunbizlerede dua edin
Suan nasil bi psikolojideyim ben onu dusunemedim kusura bakmayinMazur görün olcaktı heralde
Hayırlı olsun allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Şuanda gebelik yok gibi bekleyin adetiniz geçsinKızlar bugun catlatma ıgnesı gunı harıc 11.gün ve ben dayanamadım ıkıncı erken gebelık testım bakarmısınız cıkan o cızgı o cızgı mı yoksa testle alakalı bısey mı
Eki Görüntüle 2561048
Demmki Allah c.c. sizi layik ve hazir gormus insallah kolaylikla atlatir saglikla kucahiniza alirsinizŞoklardayim hala
Ben suan icin istemiyordum ama allah nasip etsin isteyenlere
Suan nasil bi psikolojideyim ben onu dusunemedim kusura bakmayin
Ben göremedim çizgiyiKızlar bugun catlatma ıgnesı gunı harıc 11.gün ve ben dayanamadım ıkıncı erken gebelık testım bakarmısınız cıkan o cızgı o cızgı mı yoksa testle alakalı bısey mı
Eki Görüntüle 2561048
Ben suan evli degilim sevgilimden oldu zaten ciddi bi iliskimiz vardi ben suan mutsuzum istemiyordum ama sevgilim cok mutlu en yakin zamanda nikah kiyicaz ama suan bekar oldugumdan hastaneye gittiginde kan verdigimde sıkıntı olurmuHamilesin ama yine de kan testiyle teyit etmeni öneririm canım
Kusurum varsa affet cnm n lakin gormemedim bence adetin gecsin oyle yap hem uzulmemiste olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?