- 23 Ekim 2019
- 190
- 117
- 23
- Konu Sahibi lonelinessyk
-
Evet 23 yasindayim bende o konuda endiseleniyodum sagolunEğer 18 yaşından büyükseniz doktor hasta mahremiyeti ilkesine uymak zorunda bilgilerinizi gizli tutmak zorunda. Bu hassasiyetinizi de belirtin.
Sevinirler elbet ama bu kadar hiphizli acele etmeme karsi cikacaklar ayni seyleri yazip duruyorum ama psikolojim alt ust beynim kafam durdu ben onlari ikna nasil edicem bilmiyorum ailem eski kafalardan biraz dugun olsun etsin diyecekler ne yangindan mal kacirir gibi ne acelen var diyecekler babam gebertecek onlara duyurmadan direk nikah kiyip evlenmemiz lazim ama onlar hayir deyip karsi cikarken nasil olacak bilmiyorum
Okurken ilk bi kızdım yazdıklarınıza sonrada fazlasıyla sonuna kadarda hak verdim ya biz ayrıntıcıyız yada gençlerimiz düşünmeden yaşamayı seviyorBunlari niye seks yapmadan önce düsünmedin? Yani niye korunmadin?
Hani madem etrafin bu kadar muhafazakar, kendi kararlarini almakta bu kadar zorlanacaksin.
Burda kimse demez ama bence en iyisi aldirman olur. Bu sekilde hayatin tepetaklak olur. Simdi sevinen sevgilin, birden hem evlilik sorumlulugu, hem baba sorumlulugu aldiginda error verir. O aksamlari arkadaslarina kaçarken, sen küçük bir bebek ile uykusuz evde kalirsin. Ailende pek yardimci olmaz"kendin ettin, kendin buldun" diye.
Olmayan seyler degil, burda kaç konu okuyoruz sorumsuz babalar üzerinde.
Ayni sorun senin içinde olur. Hem birden bir evlilige, hem bir bebege adapte olmak hiç kolay degil.
Ki en iyi ihtimal adapte sorunlari. Aile sorunlari var daha, maddi sorunlari var daha. Hangi evde, nasil geçineceksiniz? Bebek demek para demek.
Yani halen erken bir zamandasin aldirmak için. Bebegin romantikligine kapilma derim. Bundan 1-2 yil sonra pisman olmakta var, dogurdun diye. Genelikle kadinlar sorumluluk aliyor. Erkeklerin çoçuklar oldugunda, ilerde bosansalar dahi kendine yepyeni bir hayat kurabiliyorlar. Kadinlar için öyle degil ama.
Okurken ilk bi kızdım yazdıklarınıza sonrada fazlasıyla sonuna kadarda hak verdim ya biz ayrıntıcıyız yada gençlerimiz düşünmeden yaşamayı seviyor
ben evli olduğum halde olmuyo kısmet zar
Ben suan evli degilim sevgilimden oldu zaten ciddi bi iliskimiz vardi ben suan mutsuzum istemiyordum ama sevgilim cok mutlu en yakin zamanda nikah kiyicaz ama suan bekar oldugumdan hastaneye gittiginde kan verdigimde sıkıntı olurmu
fazla çiş damlatmissinizKızlar bugun catlatma ıgnesı gunı harıc 11.gün ve ben dayanamadım ıkıncı erken gebelık testım bakarmısınız cıkan o cızgı o cızgı mı yoksa testle alakalı bısey mı
Eki Görüntüle 2561048
fazla çiş damlatmissiniz
3 4 gun daha bekleyin
bir kac gun daha bekleyip normal kaset test alin hatta en guzeli kan verin cunku ben tedaviyle hamile kaldim kanda gebeligim onaylandigi halde evde yaptigim testte pozitifi 15.gun ancak gorebildim oda cok silikYa 10 sn bekletın dıyınce o yuzden sey olmus
Ateşinize bakin birde ben burda okumuştum ates biraz yüksek çıkıyormuş hamilelikte. Allah kalbinize göre versinBazen dıyorum kı psıkolojık mı hıssedıyorum bu belırtılerı. Gece sıcak basmaları, mıde yanması, kasık agrıları en cokta sık tuvalete cıkma bunlar olurken boyle sonuc cıkınca bı tuhaf olunuyor ama herseyın hayırlısı ne dıyelım
Bekar olup olmamanız sıkıntı değil. Ancak eğer aileniz öğrensin istemiyorsanız doktora gitmeyin. Direk sağlık bakanlığına kayıt düşüyor ve bağlı bulunduğunuz sağlık ocağından eviniz aranıyor.Ben suan evli degilim sevgilimden oldu zaten ciddi bi iliskimiz vardi ben suan mutsuzum istemiyordum ama sevgilim cok mutlu en yakin zamanda nikah kiyicaz ama suan bekar oldugumdan hastaneye gittiginde kan verdigimde sıkıntı olurmu
Ben 2014 te hamileydim o zaman sağlık ocağına bildirilmesi gerektiğini bilmiyordum hic bildirmedim. Özel ve devlete gittim hamilelik sürecinde ama kimse aramadi beni gerci 5 sene geçmiş belki yeni biseydir. Ozel hastaneye gitse belki sorun olmazBekar olup olmamanız sıkıntı değil. Ancak eğer aileniz öğrensin istemiyorsanız doktora gitmeyin. Direk sağlık bakanlığına kayıt düşüyor ve bağlı bulunduğunuz sağlık ocağından eviniz aranıyor.
İlk hamileliğimde daha doktordan eve gelmemiştim eşim aranmıştı. Bismillah dedim. Ben yeni öğrendim ne çabuk onlar öğrendi diye şaşırmıştım. Şuan 3.hamileliğim doktor kontrolünden 3 gün sonra aradım. Ulaşamamışlar bugün tekrar aradım hatta. Ben evliyim eşim ve benim numaram kayıtlı sağlık ocağında. Bayan bekar muhtemelen ailesi aranacaktır. Ulaşamayınca eve kadar geliyorlar.Ben 2014 te hamileydim o zaman sağlık ocağına bildirilmesi gerektiğini bilmiyordum hic bildirmedim. Özel ve devlete gittim hamilelik sürecinde ama kimse aramadi beni gerci 5 sene geçmiş belki yeni biseydir. Ozel hastaneye gitse belki sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?