Gebelik testleri ?

Ben suan evli degilim sevgilimden oldu zaten ciddi bi iliskimiz vardi ben suan mutsuzum istemiyordum ama sevgilim cok mutlu en yakin zamanda nikah kiyicaz ama suan bekar oldugumdan hastaneye gittiginde kan verdigimde sıkıntı olurmu

Reşitsen sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Kadın doğuma gidip muayene ol en kısa zamanda canım. Son adet tarihi üzerinden 5 hafta geçtiyse kese görünür

Ben suan evli degilim sevgilimden oldu zaten ciddi bi iliskimiz vardi ben suan mutsuzum istemiyordum ama sevgilim cok mutlu en yakin zamanda nikah kiyicaz ama suan bekar oldugumdan hastaneye gittiginde kan verdigimde sıkıntı olurmu
Hiç bir sıkıntı olmaz doktor size evli bekar die yargılama hakkına sahip değil

Demmki Allah c.c. sizi layik ve hazir gormus insallah kolaylikla atlatir saglikla kucahiniza alirsiniz
Insallah
Reşitsen sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Kadın doğuma gidip muayene ol en kısa zamanda canım. Son adet tarihi üzerinden 5 hafta geçtiyse kese görünür
23 yasindayim yarin sabaha kadin dogumdan randevu aldim 8 9 gundur adetim gecikti adet olacakmisim gibi karin agrilarim belirtilerim var ama olamadim
Hiç bir sıkıntı olmaz doktor size evli bekar die yargılama hakkına sahip değil
Gercekten oyle degilmi

Insallah

23 yasindayim yarin sabaha kadin dogumdan randevu aldim 8 9 gundur adetim gecikti adet olacakmisim gibi karin agrilarim belirtilerim var ama olamadim

Gercekten oyle degilmi

O zaman neredeyse 6 haftalık olmuş canım belki kalp atışını bile duyarsınız hayırlısı olsun artık hepiniz için

Hayırlı olsun hamilesiniz. Gebelik testleri yanlış negatif sonuç verebiliyor ama yanlış pozitif sonucu çıkması neredeyse imkansız. Yine de emin olmak istiyorum diyorsanız bir sağlık ocağına gidip basit bir kan testi yaptırın.

O zaman neredeyse 6 haftalık olmuş canım belki kalp atışını bile duyarsınız hayırlısı olsun artık hepiniz için
Insallah oylede ben hala şoktayim ailemi dusunuyorum kara kara
Yarina hastaneden randsvu aldim bekar oldugumdan sıkıntı cikarmi diye korkuyorum
Canim kacinci dakikada gordun cift cizgiyi?
Idrari koyar koymaz hemen iki cizgide belirdi

Insallah oylede ben hala şoktayim ailemi dusunuyorum kara kara

Yarina hastaneden randsvu aldim bekar oldugumdan sıkıntı cikarmi diye korkuyorum

Idrari koyar koymaz hemen iki cizgide belirdi

Keşke baştan korunsaydınız ama olan olmuş. Bundan sonrasına bakacaksın artık. Ailen de başta tepki verir şaşırır elbet ama doğunca çok severler emin ol

[QUOTE="mavimilena1,
[/QUOTE]
Eğer 18 yaşından büyükseniz doktor hasta mahremiyeti ilkesine uymak zorunda bilgilerinizi gizli tutmak zorunda. Bu hassasiyetinizi de belirtin.

Keşke baştan korunsaydınız ama olan olmuş. Bundan sonrasına bakacaksın artık. Ailen de başta tepki verir şaşırır elbet ama doğunca çok severler emin ol
Sevinirler elbet ama bu kadar hiphizli acele etmeme karsi cikacaklar ayni seyleri yazip duruyorum ama psikolojim alt ust beynim kafam durdu ben onlari ikna nasil edicem bilmiyorum ailem eski kafalardan biraz dugun olsun etsin diyecekler ne yangindan mal kacirir gibi ne acelen var diyecekler babam gebertecek onlara duyurmadan direk nikah kiyip evlenmemiz lazim ama onlar hayir deyip karsi cikarken nasil olacak bilmiyorum

[QUOTE="mavimilena1,
Eğer 18 yaşından büyükseniz doktor hasta mahremiyeti ilkesine uymak zorunda bilgilerinizi gizli tutmak zorunda. Bu hassasiyetinizi de belirtin.
[/QUOTE]
Evet 23 yasindayim bende o konuda endiseleniyodum sagolun

Öyle yapacaklarını biliyorsan siz gidip nikahınızı kıyın sonra yaptık bir cahillik vs diye gönüllerini alırsınız. İsterlerse hızlıca düğünde yapılır. Bebek içinde evliyken oldu dersiniz eski kafalılarsa nikah var mı yok mu takarlar.

Belki herşey hayal ettiğin gibi olmayacak ama önemli olan evladını sağ salim kucağına almak buna emin ol

Hastanede bir sorun olmaz korkmayın . Sizin evli ya da bekar olmanız doktoru ilgilendirmez devleti de . Siz gidin testinizi yaptırın gerekirse ultrasondan da bakılır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…