- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
Tahlillerim bölümü var orda çıkacak sonuçlar. Siz erkenden kan verin erken çıkar akşama bile kalmaz ordan takip edersiniz. Sonuçlar çıktığında kırmızı yanıyorsa gebelik vardırEe nabızdan nasıl bakıcam hiç yapmadım bilmiyorum
Zaten sabah aç karnına alıyolar kanı o yuzden 10 gibi vericem nasipse inşallah beceririm bakabilmeyiTahlillerim bölümü var orda çıkacak sonuçlar. Siz erkenden kan verin erken çıkar akşama bile kalmaz ordan takip edersiniz. Sonuçlar çıktığında kırmızı yanıyorsa gebelik vardır
Beceremezsen bunu alıntıla yardım ederimZaten sabah aç karnına alıyolar kanı o yuzden 10 gibi vericem nasipse inşallah beceririm bakabilmeyi
Çok tesekkür ederim saat kaç gibi çıkar sabah verirsem acabaBeceremezsen bunu alıntıla yardım ederim
Emin değilim ama öğleden sonra da çıkabilir akşam da en geç akşam çıkarÇok tesekkür ederim saat kaç gibi çıkar sabah verirsem acaba
Artık bakarım 1 saate birEmin değilim ama öğleden sonra da çıkabilir akşam da en geç akşam çıkar
Naptın canım test işini bidaha yaptın mıbenimde içim içimi yiyor şu an ama ne olur ne olmaz diye beklemek istiyoruminsan daha kan değerini bile öğrenmeden her seyini merak ediyor cinsiyeti ne olcak, tek mi ikiz mi dahs neler neler annelik akıl işi değil
ya yaptım farklı marka testle ama hep aynı siliklikte çıkıyor moralim 0Naptın canım test işini bidaha yaptın mı
Maşallah belirginleşmişBugün biraz daha belli gibi teyzeleri...
dün hiç gözükmüyo gibiydi dimiMaşallah belirginleşmiş
Salikla gelsin minikkBugün biraz daha belli gibi teyzeleri...
Aynen dünkünü görmek için fotoğrafa efekt falan eklemiştim ama bugün efekte gerek bile kalmadıdün hiç gözükmüyo gibiydi dimi
10 beklemeyi düşünüyorum ben son bir test yapıp öyle gitcem kan vermeyeSalikla gelsin minikkdunku testinize gore daha belirgin kan testini ne zaman vericeksiniz?
Bende reglime 3 gün kala öğrenmiştim çok silikti bu şekildeBen oglumu reglime 3 gun kala kaset testte ogrendim en erken kac gunde cikiyor kaset testte mesela sizin kac gununuz varken ogrendiniz?
Saglikla gelsin minnak prensBende reglime 3 gün kala öğrenmiştim çok silikti bu şekilde6 5 ve 4 gün kala bembeyaz negatifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?