Gebelik testlerim kızlar

Kızlar moralim.cokbozuk yaa bu ay yine olmadı ya adetime 9 gün var ama belirti yok diğer aylarda belirti yoktu yine negatif çıktı bu ay da olmadı bence çok yoruldum kızlar niye olmuyir ovulasyon denedim olmadı çatlatma denedim olmadı soğan kürü içtim olmadı niye olmuyir randevu arıyorum yok moralim çok bozuk gerçekten bu ay yakı denedim dokuz gün sonra belli olacak ama içimden bir ses yine olmadı diyor

Benimde hiç belirtim olmamıştı daha adet gününe çok varmış umudunu yitirme belki vardır

9 gün daha çok var umutsuzluğa kapılmayın. Kendinizi çok dinlemeyin. Gebeliğe hazırlık dönemi stresi sevmez, olabildiğince günleri saymayın, akışa bırakmaya calışın.
Elimde değil işte sekiz gün kaldı bir umut ariyirum ama yok işte birde yakınımda hamilelik haberleri alıyorum daha da çok canım sıkılıyor

Canım korkutmak istemem ama kese yoksa dış gebelik olabilir mi? O daha tehlikeli başka doktora falan gitseydin hemen
Gittim bebegim alttan baktilar 2 side 10 gun bekle dedi alttan baktiklarinda ikiside gormediyse davalardan dava begensinler.Alttan muayenede dis gebelik gozukuyor diyorlar cunku

Gittim bebegim alttan baktilar 2 side 10 gun bekle dedi alttan baktiklarinda ikiside gormediyse davalardan dava begensinler.Alttan muayenede dis gebelik gozukuyor diyorlar cunku
Ağrın falan yok dimi? Eğer öyle bi şey olursa hiç bekleme hemen kadın doğum acile git. Bide 10 gün sonra inşallah kese gözükür belki de geç döllenme falandır ne biliyim ben mesela testte çizgi gördükten 15 gün sonra gördüm kesey kalp atışı da yoktu ve hastaneye gittiğimde aslında 7 haftalık olması gerekirken 5 haftalıktı. Geç döllenme olmuş

Keseyi gorduk beybim ama sat a gore 8+1 olmasi gerekiyordu kese boyutu 6+2 haftaya uyumluydu bebek ve kalp atisi yoktu doktor da gec dollenmeden suphelendi bakicaz artik cumartesi dua edin bana olur mu?

Keseyi gorduk beybim ama sat a gore 8+1 olmasi gerekiyordu kese boyutu 6+2 haftaya uyumluydu bebek ve kalp atisi yoktu doktor da gec dollenmeden suphelendi bakicaz artik cumartesi dua edin bana olur mu?
ha ben kese yok sandım canım bence 2 hafta gayet normal bide ultrason cihazına göre baya fark ediyor. Biz bebeği de kalp atışını da 6+5 de duyıp görmüştük bekle bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin çok dua edicem sana da miniğe de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…