- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
- #1.041
Dusuncesi bile cok yordu...oglumdaki gibi cok uyuyorum hep uyuyorum regli agrim ve siskinligim var ama olamiyorum ruh halim gidik gecmis olsun banaÖyle düşünme canımm sen çok iyi bir annesin hem oğluna hem bebişine yetersin hem oğluşun da abi olur fena mısen kan ver netleşsin duruma göre yine kendini hazırlarsınn
yaa öyle düsünme kız hayırlısı olsun ben cok sevindim senin adına...oğluşuna da kardeş geliyor işte daha neeeDusuncesi bile cok yordu...oglumdaki gibi cok uyuyorum hep uyuyorum regli agrim ve siskinligim var ama olamiyorum ruh halim gidik gecmis olsun bana
Yavrum planlamadim onceliklerimiz vardi ama esim dinlemedi bencilce davrandi sanirim bunu benimle konusmadan yapmasina kirginim kizginimyaa öyle düsünme kız hayırlısı olsun ben cok sevindim senin adına...oğluşuna da kardeş geliyor işte daha neee
Cok haklısın cünkü bende ilk kimyasal geöirdiğimde böyleydim...eşime çok öfkeliydim çünkü istemiyordum üzüldüm ağladım sonra 1 gün geçti geçmedi bebiş fikri çok güzel gelmeye başladı ama daha alışamadan kaybettim. Bu kimyasaldan sonra isteyerek oldu bazen düşünüyorum acaba onu istemediğim için mi kaybettm diye. Nasip böyleymiş, kızım iyi olsun yeterYavrum planlamadim onceliklerimiz vardi ama esim dinlemedi bencilce davrandi sanirim bunu benimle konusmadan yapmasina kirginim kizginim
Aynen oyle kuzum Allahim sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin hepinizin bende daha ogluma bile hamile degildim demistim ilk cocugum erkek ikincisi kiz olacak diye..bakalim 2. Cocuk bugun mu olur seneye mi bilemem ama kiz cocugu baska bisey Rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun insallahCok haklısın cünkü bende ilk kimyasal geöirdiğimde böyleydim...eşime çok öfkeliydim çünkü istemiyordum üzüldüm ağladım sonra 1 gün geçti geçmedi bebiş fikri çok güzel gelmeye başladı ama daha alışamadan kaybettim. Bu kimyasaldan sonra isteyerek oldu bazen düşünüyorum acaba onu istemediğim için mi kaybettm diye. Nasip böyleymiş, kızım iyi olsun yeter
öyle canım ilk başta böyle duygular çok normal biz bugün alt üst bir.şeyler aldık bebişimizeAynen oyle kuzum Allahim sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin hepinizin bende daha ogluma bile hamile degildim demistim ilk cocugum erkek ikincisi kiz olacak diye..bakalim 2. Cocuk bugun mu olur seneye mi bilemem ama kiz cocugu baska bisey Rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun insallah
kan verdiniz mi acaba sonucunuz nedır merak ettım :)Bak şuan bu şekilde
Yaaa hayırlı olsun canım inşallah kafa karışıklığın gider de gönlün ferahlar
Biraz daha iyiyim ama esim boyle haberi verince oturdu agladi.sen mutsuzsun diye bakalim aglamiyorum artik en azindan ne bileyim degisik hisler icindeyim bi yanim cocuk gibi diger yanimda tam bir yasli teyzeYaaa hayırlı olsun canım inşallah kafa karışıklığın gider de gönlün ferahlar
Kıyamam ya bebişin sana tutunmuş mucize gibi gör ve mutlu ol sana ne güzellikler getireceğini bilemessin canım o yüzden tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucağına alırsın tatlı oğluşun abi olurBiraz daha iyiyim ama esim boyle haberi verince oturdu agladi.sen mutsuzsun diye bakalim aglamiyorum artik en azindan ne bileyim degisik hisler icindeyim bi yanim cocuk gibi diger yanimda tam bir yasli teyze
Merhabaa yazdığınız arkadaşımız hamile şu ankan verdiniz mi acaba sonucunuz nedır merak ettım :)
Hemde nasil guzel abi olcak baksana pasama teyzesiiiiKıyamam ya bebişin sana tutunmuş mucize gibi gör ve mutlu ol sana ne güzellikler getireceğini bilemessin canım o yüzden tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucağına alırsın tatlı oğluşun abi olur
Oyyy maşallah maşallah maşallah maşallah ne kadar tatlıııı bi yakışıklı bu bayılıcamHemde nasil guzel abi olcak baksana pasama teyzesiiii
İnsallah evladimdan cok beklentim yok tabi ki isi guvu yerinde olsun isterim ama herseyden once merhametli iyi bir insan olsun ondan isteyecegim en oncelikli sey buOyyy maşallah maşallah maşallah maşallah ne kadar tatlıııı bi yakışıklı bu bayılıcamtombişimm ya harika bi abi olur merhameti gözlerinden okunuyor yavrumun
Hayırlı olsun sizn adınıza çokkkk sevindim. 2 gün sonra kan ver canım yine inşallah sana tutunur bebişin
Beklenmeyen bi gebelik planlamadigim hersey korkutuyo beni umarim gecer kabullenirim bende kendimi kotu hissediyorum cunku annem cok kizdiHayırlı olsun sizn adınıza çokkkk sevindim. 2 gün sonra kan ver canım yine inşallah sana tutunur bebişinKendini toparlarsın umarım bir an önce biliyorum o ilk psikolojiyi...
Canım öylr düşünmek en doğal hakkın çünkü eşin sana sormadan bir şeyler yapmış...ama nasibi varmış o bebişin öyle düşün. Yoksa insanlar neler yapıyor hamile kalmak içinBeklenmeyen bi gebelik planlamadigim hersey korkutuyo beni umarim gecer kabullenirim bende kendimi kotu hissediyorum cunku annem cok kizdi
Bilmiyorum bitanem insallah esim benim uzgun oldugumu gorunce uzuldu ve agladi biraz onun icinde planli degilmis aslinda sadece ben parcalari birlestirdigimde oyle dusunmustum tabi dogruyu soyluyosa erkek milletine guven olmuyo al iste benden ornekCanım öylr düşünmek en doğal hakkın çünkü eşin sana sormadan bir şeyler yapmış...ama nasibi varmış o bebişin öyle düşün. Yoksa insanlar neler yapıyor hamile kalmak içinDaha eli parmakları belli değilken ilk kalp atışını duyuyosun mucize gibi Bence sen atlatırsın hemen bu dönemi
Yaaa çok mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?