Gebelik testlerim kızlar

Kızlar bir şey sorucam normalde dongum 27 yani bu 2/3 ay öyleydi bu ay dongum 29 oldu 2/3 gün geciktim ve ben şimdi ne zaman adet olucam sizce ne zaman yumurtlama oluyor kafam çok karışık ya sizler bu konuda tecrübeli siniz ben pek bilgi sahibi değilim iki ay önce ovulasyon yaptım adeten 13 gün sonra pik 14 çatlama olmuş tü bu ay yapmadım kafam karışık

Gebelik testi yaptın mı

Çok teşekkür ederim Kızlaar sabah yapınca yazarım
5 aydır hep dualarımdasınız, Allah istryen herkese nasip etsin
Canim yarin sabah ilk idrarla tekrarla testi bence 5 dakika icinde cikmayan cizgi maalesef gecerli sayilmiyor sabah yine gonder bize bakalim canim
Günaydın Hanımlarrr
Testi yaptım 5 dk başından ayrılmadım ikinci çizgi yine çıktı ama düne göre koyu olması gerekmez miydi telefonda görünmediği için efekt yaptım canım sıkıldı bu duruma bugün iğnenin 13.günü

Eklentiler

• IMG_8023.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 43
Zaten yarın öbürgün adet olursun eğer yoksa bence bekle yarın olmazsan gene tekrarla testi bir gün bile farkediyo koyulaşma için

Zaten yarın öbürgün adet olursun eğer yoksa bence bekle yarın olmazsan gene tekrarla testi bir gün bile farkediyo koyulaşma için
O kadar çok istiyorum ki canım bu çift çizgiyi görmek için ne mücadeleler verdim ameliyat oldum tüplerimden dolayı sol açık sadece benim bu aşılama da da sadece solda iki yumurta gelişti birazda gebelik belirtisi taşıyınca insan duramıyor dünkü buna göre bi tık daha belli ama onun ne zaman oluştuğunu bilmiyorum ilk baktığımda var gibiydi sonra yok gibiydi gidip geldim öyleydi çizgisi bugün ki ilk 5 dk da çıktı ona eminim

İnan seni anlıyorum ilk evlendıgımde hemen hamile kaldım ilk ay boş gebelik çıktı kürtaj oldum sonra pkolu oldugumu öğrendim 3 sene hamile kalmadım okadar üzülüyodum ki sonra artık dedim olmuyosa olmuyo yeter hersey Allahtan o ay hamile kaldım oğlumu doğurdum sonra 3 sene korundum eşimle bu kurban bayramın da tatilde 2 kere korunmadık nasıl olsa oğlanda 3 sene olmadı bunda mı 2 kere de tutucak dedik ve hamileyim biraz kafaya takmamak da önemli rahat bırak ilişkiye bebek için girme canın istediği için gir olmayınca istersen hergün yapın ama olcagı varsa bak 2 kereden de oluyo hersey Allahtan vakti saati var

Geçen ay ovulasyon ile takip ettim negatif oldu bu yada Kasım 17 adet oldum şimdi günümu bekliyorum ama dongum bu ay oynadı ya
Ya zaten insan anlıyo mesela benım kasıklarım ağrıyodu ama birtürlü gelmiyodu bi gün iki gün derken 1 hafta kramp giriyo adetim gelmiyodu dedim bu ağrıya gelmesi lazım test yapayım hamile çıktım

Ya zaten insan anlıyo mesela benım kasıklarım ağrıyodu ama birtürlü gelmiyodu bi gün iki gün derken 1 hafta kramp giriyo adetim gelmiyodu dedim bu ağrıya gelmesi lazım test yapayım hamile çıktım
Ben bu ay ne zaman adet olucam bilmiyorum ovulasyon ne zaman bilmiyorum evet insan hamile olunca anlıyor ya

A asloksuzoglu L Limonimi O Oylesinwbirisii bu ay 1 kacakla ve belirtiyle reglime 3 kala yaptigim test sizce 3 kere de boyle cikip yalanci pozitif olma imkani var mi? Miratech mi ne markaysa onda yalanci pozitif goren oldu muuuu biri bana bisey desin kafayi yedim yiyorum az kaldi

Eklentiler

• 7827D1A1-C994-4B52-8BE3-17911C0A9036.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 35
Aaa bismillah miratech markada yalancı pozitif görenleri çok okumuştum bence başka bir markayla yarın tekrar dene bende bu marka yalancı pozitif çıkarmamıştı ama

Aaa bismillah miratech markada yalancı pozitif görenleri çok okumuştum bence başka bir markayla yarın tekrar dene bende bu marka yalancı pozitif çıkarmamıştı ama
Dun ogleden sonra bu sabah ve aksam yaptim gittikce koyulasiyo cizgi her yaptigimda napcami sasirdim aglasam mi endiselensem mi mutlu mu olsam cok karisigim cok

Dun ogleden sonra bu sabah ve aksam yaptim gittikce koyulasiyo cizgi her yaptigimda napcami sasirdim aglasam mi endiselensem mi mutlu mu olsam cok karisigim cok
Ayy eğer öyleyse büyük ihtimalle bebiş vardıırendişelenme biraz sakin kalmaya çalış bence mutlu ol miniğin sana tutunmak istemiş hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…