- 16 Ağustos 2022
- 469
- 128
- 53
- 27
- Konu Sahibi narcicegiiiii
-
Kaç gün kala 77 ciktiEvet ilk verdiğim 77.5 du bu sabah verdim 583 çıktı
Testi tekrar yapin 500 küsürse net 2 çizgi görmeniz lazim benim bine yakındı beta tam net 2 çizgi çıkmıştı kaset testte sizinde net çıkar kesinEvet ilk verdiğim 77.5 du bu sabah verdim 583 çıktı
Zaten kanda da pozitif cıktı tekrar test almaya gitmeye zamanım yok esimde almaz artık bekliycem ultrasonuTesti tekrar yapin 500 küsürse net 2 çizgi görmeniz lazim benim bine yakındı beta tam net 2 çizgi çıkmıştı kaset testte sizinde net çıkar kesin
Eki Görüntüle 3140330 kizlar ikinci gün bugün varsa çıkmaması normal mi yoksa yok mu
Testi yaptıktan ne kadar zaman sonra çıktı bu çizgi yani kuruma çizgisi bile olsa bu kadar belirgin olmaz kuruma cizgisi ama ilk attıgın testte silik cizgi göremedim sanki aynı test mi canım gören arkadaslar vardır belki ben göremedim bilmiyorum ama varsa yazsınlar
Diğer topikte bir arkadaş silik çizgi gördüm dedi iki üç kişi daha görmüştü kız dayanamadım yarın dokuza randevu aldımTesti yaptıktan ne kadar zaman sonra çıktı bu çizgi yani kuruma çizgisi bile olsa bu kadar belirgin olmaz kuruma cizgisi ama ilk attıgın testte silik cizgi göremedim sanki aynı test mi canım gören arkadaslar vardır belki ben göremedim bilmiyorum ama varsa yazsınlarGeçen attıgında görmüstüm
Sen yarın git kan ver hepimiz rahatlayalımDiğer topikte bir arkadaş silik çizgi gördüm dedi iki üç kişi daha görmüştü kız dayanamadım yarın dokuza randevu aldımdiğer testi de kullanayım mi şimdi napim
Gidicem canım haberdar ederim siziSen yarın git kan ver hepimiz rahatlayalımbende metak ettim pozitif cıkacak gibi geliyor bana da
Kesin yarın kan ver uğraşma evde testlerle ayy bizede haber ver hadi inşallah bebiş vardırGidicem canım haberdar ederim sizi
Ayy inşallah kuzum ama ben var diye düşünüyorummm zaten haber ederim tabikiKesin yarın kan ver uğraşma evde testlerle ayy bizede haber ver hadi inşallah bebiş vardır
Yaaa ağlamak üzereyim bugün de akşam üstü test yaptım çizgi falan göremiyorum gebelik yok mudur o zaman benimde dünkü testim de sizin çift çizgi olanlar gibiydi markası ne acaba testinTestlerde bunlarEki Görüntüle 3137135
Ya inşallah bu test bozuktur baya morelim bozuldu şu anTestlerde bunlarbozukdu şu an Eki Görüntüle 3137135
Peki gebelik belirtisi falan var mıydı varsa nelerdi ya ben uyuyamam şimdiKaç dkda cikti sanki beklemiş gibi test
Testi açınca böyle bir şeyle karşılaştım
Benimde içimden bir ses var diyor negatif çıkacagını düsünemedim suan ama insallaahh vardırr canımmAyy inşallah kuzum ama ben var diye düşünüyorummm zaten haber ederim tabiki
Kız bu hamgi test ne zaman yaptın aynı test mi kafam karıştı bu zaten pozitif duruyor da
Bu test bozuk gibi duruyor yarın kan ver derimYa inşallah bu test bozuktur baya morelim bozuldu şu an
Kız yeni yapmıştım evet o içersindeki kartı kaymış içine markalar aynı digeriyleKız bu hamgi test ne zaman yaptın aynı test mi kafam karıştı bu zaten pozitif duruyor da
Bugün randevu aldım hastaneye gidiyorum hadi inşallah öyledirBu test bozuk gibi duruyor yarın kan ver derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?