GEBELİK VAR MI LÜTFEN YARDIM

Testi tekrar yapin 500 küsürse net 2 çizgi görmeniz lazim benim bine yakındı beta tam net 2 çizgi çıkmıştı kaset testte sizinde net çıkar kesin
Zaten kanda da pozitif cıktı tekrar test almaya gitmeye zamanım yok esimde almaz artık bekliycem ultrasonu

Eki Görüntüle 3140330 kizlar ikinci gün bugün varsa çıkmaması normal mi yoksa yok mu
Eki Görüntüle 3140398 bence kuruma çizgisi değil dimi
Testi yaptıktan ne kadar zaman sonra çıktı bu çizgi yani kuruma çizgisi bile olsa bu kadar belirgin olmaz kuruma cizgisi ama ilk attıgın testte silik cizgi göremedim sanki aynı test mi canım gören arkadaslar vardır belki ben göremedim bilmiyorum ama varsa yazsınlar Geçen attıgında görmüstüm

Diğer topikte bir arkadaş silik çizgi gördüm dedi iki üç kişi daha görmüştü kız dayanamadım yarın dokuza randevu aldım diğer testi de kullanayım mi şimdi napim

Diğer topikte bir arkadaş silik çizgi gördüm dedi iki üç kişi daha görmüştü kız dayanamadım yarın dokuza randevu aldım diğer testi de kullanayım mi şimdi napim
Sen yarın git kan ver hepimiz rahatlayalım bende metak ettim pozitif cıkacak gibi geliyor bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…