- 20 Kasım 2019
- 196
- 100
- 98
- 26
- Konu Sahibi narcicegiiiii
-
Ben gördümEvet hemen çıktı umut oldun kız benle eşim göremedikiki tane daha test alacağım iki gün arayla yapıyorum bakalım inşallah dediğin gibidir
Olur yazarım sağol canımBen gördümazıcık bile çizgi çıksa pozitif sayılıyor umarım vardır hakkınızda hayırlısı olsun buraya da yaz haber ver merak ettim
Ben ikinci hamileligimde regl olmama daha vardı aynı bu renk ile öğrendim hamile olabilirsiniz en güvenilir kan testidir hem fiyatı uygun hemde kesin sonucDayanamıycam yarın tekrar test alıp deniycem galiba acaba koyulasırmı yarın yapsam
Ben ikinci hamileligimde regl olmama daha vardı aynı bu renk ile öğrendim hamile olabilirsiniz en güvenilir kan testidir hem fiyatı uygun hemde kesin sonuçDayanamıycam yarın tekrar test alıp deniycem galiba acaba koyulasırmı yarın yapsam
Kan testi yaptım 77,5 çıktı cuma günüBen ikinci hamileligimde regl olmama daha vardı aynı bu renk ile öğrendim hamile olabilirsiniz en güvenilir kan testidir hem fiyatı uygun hemde kesin sonuç
Hayırlı olsun o zaman hamilesiniz işteKan testi yaptım 77,5 çıktı cuma günü
Teşekkür ederim evet ama kızımı öğrendiğimde 3636ydı beta bunu çok erken öğrendiğim için aklıma hep kötü şeyler geliyor yükselcek mi düşücekmi nedense bi tedirgin oldum sonradan yarın yine kan vericem ama bakalım insallah hersey saglıklı ilerlerHayırlı olsun o zaman hamilesiniz işte
Ben şu an ki oğlumu öğrendiğim de 5 yada 7 di o kadar erken düşün çok şükür sağlıkla aldım kucağıma inşallah sende alırsınTeşekkür ederim evet ama kızımı öğrendiğimde 3636ydı beta bunu çok erken öğrendiğim için aklıma hep kötü şeyler geliyor yükselcek mi düşücekmi nedense bi tedirgin oldum sonradan yarın yine kan vericem ama bakalım insallah hersey saglıklı ilerler
İnşallah çok teşekkür ederim umarım ben de sorunsuz hamilelik ile sağlıkla kucağıma alırımBen şu an ki oğlumu öğrendiğim de 5 yada 7 di o kadar erken düşün çok şükür sağlıkla aldım kucağıma inşallah sende alırsın
583 çıktı sonucum cuma 77.5 tu 310 çıkar diye hesaplamıştım ben ama bu şekilde çıkmış 4 gün arayla nasıl sizceBen şu an ki oğlumu öğrendiğim de 5 yada 7 di o kadar erken düşün çok şükür sağlıkla aldım kucağıma inşallah sende alırsın
Kaç dkda cikti sanki beklemiş gibi testKizlar bende 3 gün önce yaptığım testi atayım ben görmedim ama bazı arkadaşlar gördüklerini söylüyor bakar misinizzEki Görüntüle 3139172 gerçi bugün bat gelmezse yarın sabah ilk idrarla tekrarlayacagim
10 dakika falan sonraki haliKaç dkda cikti sanki beklemiş gibi test
Bence gayet iyi bir degerdesin canımKızlar 583 çıktı sonucum güzel artmış görünüyor umarım herşey yolundadır cuma 77.5 du
Teşekkür ederim ben de mutlu oldum beta sonucuma hatta bu kadar yüksek beklemiyordum hesaplamıstım 310 çıkıyordu iki kat olarakBence gayet iyi bir degerdesin canım
Sabah idarari daha yoğun oluyor kan verdiniz miBakar mısınız en üstteki dün akşam ikincisi bu öğlen üçüncüsüde öğleden sonra aksam üzeri yani ücüncüsünde az da olsa sanki silik cizgi var gibi ama yok gibi de görebilen var mı? Ama hamile olsam ücüncüdede daha koyu cıkması gerekmez mi?ay illa olsun demiyordum ama icimi heves kaplamıstı dün ve bugün silik cizgiden simdi yokken aklıma girdi üzüldüm
2 katı en az yükselmesi gereken değer canım çok iyi yükselmiş betanTeşekkür ederim ben de mutlu oldum beta sonucuma hatta bu kadar yüksek beklemiyordum hesaplamıstım 310 çıkıyordu iki kat olarakartık 2 hafta sonra ultrasona girerim nasipse o zaman yazarım bir daha kan verecek hal kalmadı
Evet ilk verdiğim 77.5 du bu sabah verdim 583 çıktıSabah idarari daha yoğun oluyor kan verdiniz mi
Teşekkür ederim 2 hafta nasıl geçer bilmiyorum ama ultrasonda da görürsem rahatlarım inşallah2 katı en az yükselmesi gereken değer canım çok iyi yükselmiş betan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?