Canim zaten adet belirtileri ile ilk gebelik belirtileri tamamen aynı. Ben kızımda kesin hamile değilim demiştim Aaa bi baktım çift çizgiCnm sende bi belirti var mi.benimki gayet adet belirtileri.
Cnm yapinca hemen yaz merakla bekliyorum.Canim zaten adet belirtileri ile ilk gebelik belirtileri tamamen aynı. Ben kızımda kesin hamile değilim demiştim Aaa bi baktım çift çizgihep adet olcam gibi geliyordu karın ağrım bile vardı yani şu an bazen midem bulanıyor ama bu tamamen psikolojik bence bu kadar erken başlamıyor çünkü bulantılar. Bakalım. Ben yarın yapcam test varsa çıkar zaten.
Tamam kuzum yarın inşallah yazcam hemen. Ama sende yap tekrarla testi.Cnm yapinca hemen yaz merakla bekliyorum.
Tamam yarin bende yapiyorum ve fotolari paylasalim yine.Tamam kuzum yarın inşallah yazcam hemen. Ama sende yap tekrarla testi.
Cnm ben iyiceYa kızlar afedersiniz bende şimdi akıntı olmuş beyazlı sarılı. Ama bi yerinde kan vardı sanki nokta şeklinde ama akıntıda. Regl.mi olcam acaba
Cnm sen hamilesin galiba beyazli sarili akinti olanlar vardi.yerlesme oluyo galiba sende.hadi hayirlisiYa kızlar afedersiniz bende şimdi akıntı olmuş beyazlı sarılı. Ama bi yerinde kan vardı sanki nokta şeklinde ama akıntıda. Regl.mi olcam acaba
Bence hemen kandan baktirma derim cikanlar var ama bekle ya nolcak ki.3 gun kala test yap zaten idrarda belli olur.Kızlar merhaba bat a 5 gün var kan tahlilinde çıkar mı kesin eğer gebelik varsa? Tahlil yaptırdım ama makineler bakımdaymış daha 1 -2 saat sürer dediler . Hakkımızda hayırlısı inşallah
Bilmiyorum ki xanim inşallah öyleyimdir ve sağlıklı bir gebelik olur yarın mutlaka yazicam. Umarım hayırlı haberler veririz birbirimize. O kırmızı akinti daha olmadı ondan sonraCnm ben iyice
Cnm sen hamilesin galiba beyazli sarili akinti olanlar vardi.yerlesme oluyo galiba sende.hadi hayirlisi
İnsallah cnm hayirli haberlerimiz olsun.ayy ne heyecanli ya.foto da paylas mutlaka cnm bekliyorum.Bilmiyorum ki xanim inşallah öyleyimdir ve sağlıklı bir gebelik olur yarın mutlaka yazicam. Umarım hayırlı haberler veririz birbirimize. O kırmızı akinti daha olmadı ondan sonra
Hayırlı haberlerle gel bize canımmBilmiyorum ki xanim inşallah öyleyimdir ve sağlıklı bir gebelik olur yarın mutlaka yazicam. Umarım hayırlı haberler veririz birbirimize. O kırmızı akinti daha olmadı ondan sonra
Tamam canımİnsallah cnm hayirli haberlerimiz olsun.ayy ne heyecanli ya.foto da paylas mutlaka cnm bekliyorum.
İnşallah canımHayırlı haberlerle gel bize canımm
Tamamdır canım ay çok heyecanlıyımSabah ilk idrarla yap canim sabah bize haberler ver resim at inşallah
Kız birşey yok ne var foto yuklemektd cevaplamım yanında dosya yükle yazıyo ordan doğru. YüklersgmTamamdır canım ay çok heyecanlıyımpozitifse hemen doktora da gidicem kan tahlili ne. Resim atmayı vecerebilirmiyim bilmiyorm ama
Malesef negatif kizlarKız birşey yok ne var foto yuklemektd cevaplamım yanında dosya yükle yazıyo ordan doğru. Yüklersgm
Yaaa uzulme cnm bidahaki aya insallah.bende yaptim ama yine ayni sekilde silik cikti cnm biraz daha belirgin deil yani.test benimde pek ümidim yok acıkcası.onumuzdeki aya insallah kizlar.Malesef negatif kizlar
Yaaa gerçekten mi ağustos bize yaramadı hay den eylüle ..eylül uğuruwja gelsin bizlereMalesef negatif kizlar
Kan testl filan yaptım mı sen canımYaaa uzulme cnm bidahaki aya insallah.bende yaptim ama yine ayni sekilde silik cikti cnm biraz daha belirgin deil yani.test benimde pek ümidim yok acıkcası.onumuzdeki aya insallah kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?