Gebelik varmıııı

Cnm sende bi belirti var mi.benimki gayet adet belirtileri.
Canim zaten adet belirtileri ile ilk gebelik belirtileri tamamen aynı. Ben kızımda kesin hamile değilim demiştim Aaa bi baktım çift çizgi hep adet olcam gibi geliyordu karın ağrım bile vardı yani şu an bazen midem bulanıyor ama bu tamamen psikolojik bence bu kadar erken başlamıyor çünkü bulantılar. Bakalım. Ben yarın yapcam test varsa çıkar zaten.

Cnm yapinca hemen yaz merakla bekliyorum.

Ya kızlar afedersiniz bende şimdi akıntı olmuş beyazlı sarılı. Ama bi yerinde kan vardı sanki nokta şeklinde ama akıntıda. Regl.mi olcam acaba

Kızlar merhaba bat a 5 gün var kan tahlilinde çıkar mı kesin eğer gebelik varsa? Tahlil yaptırdım ama makineler bakımdaymış daha 1 -2 saat sürer dediler . Hakkımızda hayırlısı inşallah

Ya kızlar afedersiniz bende şimdi akıntı olmuş beyazlı sarılı. Ama bi yerinde kan vardı sanki nokta şeklinde ama akıntıda. Regl.mi olcam acaba
Cnm ben iyice
Cnm sen hamilesin galiba beyazli sarili akinti olanlar vardi.yerlesme oluyo galiba sende.hadi hayirlisi

Kızlar merhaba bat a 5 gün var kan tahlilinde çıkar mı kesin eğer gebelik varsa? Tahlil yaptırdım ama makineler bakımdaymış daha 1 -2 saat sürer dediler . Hakkımızda hayırlısı inşallah
Bence hemen kandan baktirma derim cikanlar var ama bekle ya nolcak ki.3 gun kala test yap zaten idrarda belli olur.

Cnm ben iyice

Cnm sen hamilesin galiba beyazli sarili akinti olanlar vardi.yerlesme oluyo galiba sende.hadi hayirlisi
Bilmiyorum ki xanim inşallah öyleyimdir ve sağlıklı bir gebelik olur yarın mutlaka yazicam. Umarım hayırlı haberler veririz birbirimize. O kırmızı akinti daha olmadı ondan sonra

Bilmiyorum ki xanim inşallah öyleyimdir ve sağlıklı bir gebelik olur yarın mutlaka yazicam. Umarım hayırlı haberler veririz birbirimize. O kırmızı akinti daha olmadı ondan sonra
İnsallah cnm hayirli haberlerimiz olsun.ayy ne heyecanli ya.foto da paylas mutlaka cnm bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…