O gaz beni öldürcek uzun süre oturayım batmalar sancılar oluyor ama sancı çok oluyor fazla eğilirken kalkarken hiç sancı yokİlk baslarda sancı cok oluyor. Hele ki ilk gebeliginse ve alısık değilsen gaz ve kabızlık bile inanılmaz ağrılk oluyor gebelikte. Kasıkta batmalar falan da oluyor.
inşallah canım. :)gönlüne göre olsun herşey.Ankaradaym şuan ailemleyimm bende perşembe gidicem inşallah bebeğimi görürrmmm utrason resimlerini atarım sizleree
Dua edin nolur gebesiniz sizin dualarınız kabul olur göreyim bebişiminkorkuyorum forumdaki yazıları okudukça benmki geç döllenmede değildi yumurtlama günümü hatırlıyoruminşallah canım. :)gönlüne göre olsun herşey.
valla düşen bebek olsa kesede görünmezdi diye biliyorum. zaten senin değerinde karından görünmez bebek. sen içini ferah tut.Dua edin nolur gebesiniz sizin dualarınız kabul olur göreyim bebişiminkorkuyorum forumdaki yazıları okudukça benmki geç döllenmede değildi yumurtlama günümü hatırlıyorumadetime 12gün varken sadece wc giridğimde kan geliyordu pembeydi kahveye döndü ve pıhtı şeklinde birşeyde düşmüştü sadcee wcde geliyordu ama inşallh o bebişim değildir düşün düşün kafayı yicem ben yerleşme kanaaması sandım ama okadar erken olsaydı şuan gözükürdü
Dua edin nolur gebesiniz sizin dualarınız kabul olur göreyim bebişiminkorkuyorum forumdaki yazıları okudukça benmki geç döllenmede değildi yumurtlama günümü hatırlıyorumadetime 12gün varken sadece wc giridğimde kan geliyordu pembeydi kahveye döndü ve pıhtı şeklinde birşeyde düşmüştü sadcee wcde geliyordu ama inşallh o bebişim değildir düşün düşün kafayı yicem ben yerleşme kanaaması sandım ama okadar erken olsaydı şuan gözükürdü
İnşallah öyledir sizler su serpiyorsunuz içime valla pıhtı şeklinde düştü bişey bilmiyorum neydivalla düşen bebek olsa kesede görünmezdi diye biliyorum. zaten senin değerinde karından görünmez bebek. sen içini ferah tut.
inşallah öyledir ya tek tessellim sizlersiniz şuanda ogün sistis gibi birşey olmuştum 1gün sürdü pembe kanama kahveye döndü sadece wcde sonra pıhtı gibi birşey düştü idrar yaparken birden kesiliyordu acıdan duramıyordum ertesi güb hiç birşey olmamış gibi devam etmiştmvalla düşen bebek olsa kesede görünmezdi diye biliyorum. zaten senin değerinde karından görünmez bebek. sen içini ferah tut.
Addetten 12 13gün sonraydı 5336dı değerim normalde kasık ağrılrım çok oluyor yumurtlamada kıvamlı akıntımdan anlıyordum inşallah dediğiniz gibidir size mücdeli haberler veririmmDüşen bebişin olsa kesen de görünmezdi, neredeyse 3-4 hafta vakit geçmiş değerlerin de normale dönerdi. Sen 2000 küsur beta hcg sonucuna sahiptin adetten kaç gün sonrasına ait.İyi düşün iyi olsun. Dünyanın kanaması olup bebeğini kaybetmeyip, hiç sıkıntı yaşamadan kaybeden de var. Hem yumurtlama işi öyle senin sandığın gibi olmayabiliyor. Yumurtlama takibi ya da lh testi yapmadığın sürece kesin bilemezsin yumurtlamanı. Benim kişisel tecrübem iki gebeliğimde de bir kaç kişide de rastladım. Gebe kalacağın ay öncesi böyle bir şey oluyor bazen. Dediğimin bilimsel dayanağı yok sadece tecrübeye dayanarak söylüyorum. Artık vücut kendini gebeliğe mi haırlıyor ne yapıyorsa, öncesinde böyle olabiliyor.
Canım hayirli olsun hamileligin. İnşallah da bebegini görürsun kalp atisinida duyarsin. Eşinle boşandığıni okudum inşallah bebek aranizi Düzeltir barışırsinizİnşallah benm bebeğimden karnımdadırr eşimle konuştuk ben bebek için herşeye varım dedi ama bilmiyorum
İnşallah bebeğimi görürüm bir barışsak bile eskisi gibi olamaz ki herşeyCanım hayirli olsun hamileligin. İnşallah da bebegini görürsun kalp atisinida duyarsin. Eşinle boşandığıni okudum inşallah bebek aranizi Düzeltir barışırsiniz
İnşallah bebeğimi görürüm bir barışsak bile eskisi gibi olamaz ki herşey
İnşallah bizim için yeni sayfa olabilir ama yaşanmışlıklar nasıl unutulcak bilmiyorum rabbim eğer var derse ona sımsıkı baglancam ilk başlarda çok olumsuzdum malesef boşandm nasıl olcak die ama şimdi başedelirim herşeylecanım öncelikle inşallah bebişinle ilgili hayırlı haberleri alırsın
evliliğine dr hiç öyle bakma
üç kişilik yeni bir sayfa açın sıfırdan alın herşey daha güzel olucaktır
güzel haberlerini bekliyorum Hayırlı olsun canım
İnşallah bizim için yeni sayfa olabilir ama yaşanmışlıklar nasıl unutulcak bilmiyorum rabbim eğer var derse ona sımsıkı baglancam ilk başlarda çok olumsuzdum malesef boşandm nasıl olcak die ama şimdi başedelirim herşeyle
Sizlerde dualarınızı esirğemeyin lütfen bebeğim karnımda olsun cuma günü güzell haberlerle geleymmmharikasın
Sizlerde dualarınızı esirğemeyin lütfen bebeğim karnımda olsun cuma günü güzell haberlerle geleymmm
İnşallahh rabbim büyük bir umut bekliyorumbekliyoruz güzel haberlerini canım
Allah ol dediyse olur
sen içini ferah tut
Hayırlısı olsun canımİnşallah bebeğimi görürüm bir barışsak bile eskisi gibi olamaz ki herşey
Kızlar benm son iki gündür çok midem bulantılarım başladı kalktıktan akşam vakitlerine kdr devam ediyor sürekli bişeyler yiyinca bastırıyor kusma derecesinde değil ama ögürtü oluyor devamlı vitamin ilacımı böyle yapıyorki
Bilmiyorum ilacı başlayalı 7gün oldu ama son iki gündür faln çok fazla kalktgm an yemege kdr bulanıyorum sonra akşam yemeğine kadar sonra skntı geçiyor arada yatmadan önce ama hafif oluyo cumayı bekliyorum bakalımvitamin ilaçları da bazen yapıyor ama bilemiyorum canım son durum nedir şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?