Şöyle söyleyeyim evet giderse ve doğum başlayıp tek olursam büyük konuşmak istemiyorum ama yüzümü ve çocuğunun yüzünü göremez bu süreçte beni yalnız bıraktığı için affetmem.Valla bana çok boşanmalık bir konu gibi geldi.
Yani oldu ki o annesini bilmem kimin düğününe götürmeye gitti, ben de o sırada doğurdum. Bir daha mahkeme ne zaman derse o zaman görür çocuğunu.
Gaza getirmek istemem çok sert girdim konuya ama çok çok çok haklısınız!
Ayrıca gebeliğin son haftalarında bir kadının tek sorunu doğum degildir. Fiziksel olarak da yardıma ihtiyacınız var. Nasıl bırakıp gidecekmiş ?
Evet haklısınız zamanında çok manipüle etmiş evlendikten sonra bunu sürdürmek istedi ben tırnaklarımı gösterince istediğini çok fazla alamadı ama arada yapacağını yapıyor kayınvalidem vazgeçmiyor.Tabii ki haklısınız, doğum her an başlayabilir. Zaten aklı sizde kalır ama annesi tarafından manipüle edilmiş. Benim eşim son ayımda oturduğumuz semtin dışına bile çıkmadı.
Annesi anlaşılan sizinle bir güç savaşına girmiş. Bunun daha lohusalığı var. Bundan sonra top eşinizde.Şöyle söyleyeyim evet giderse ve doğum başlayıp tek olursam büyük konuşmak istemiyorum ama yüzümü ve çocuğunun yüzünü göremez bu süreçte beni yalnız bıraktığı için affetmem.
Hareketli bir hamilelik geçirdim ama şu son haftalarda ağırlaştım tabi ki ev işi vs o yapıyor dediğiniz gibi fiziksel olarak da yardıma ihtiyacım var. Eşim benden başka kim götürecek arada kaldım dedi bende zaten arada kaldıysan git ama geri de gelme ben tek başıma doğururum dedim bu sefer o nasıl laf diyor
Başından beri güç savaşında benimle, şöyle bir durum da var her karşı karşıya gelişimizde doğum düğünden önce olsun gitmişken memleketine orda kalırmış git gel yapmak zorunda kalmazmış hangi akıl mantıkla bir insan torununun erken haftasını tamamlamamış bir şekilde gelmesini ister ki ? Şuan bir sakınca yok doktorum her an gelebilir artık sıkıntı olmaz gelişimi güzel dedi ama öncesinde bile buna dua ediyorduAnnesi anlaşılan sizinle bir güç savaşına girmiş. Bunun daha lohusalığı var. Bundan sonra top eşinizde.
Rahatına çok düşkün otobüsle gitmez, daha bir kaç ay önce kızının yanına gitmişti (4 saatlik mesafe) dönüşte eşimi arayıp beni almaya gel dedi sanki 1 saatlik yolÜstte yazan arkadaşa katılıyorum. Bunun daha lohusalığı var. Annesini de çok istiyorsa otobüs götürsün ?
Annem şehir dışında 10 gün sonra gelecek yani eşim oldu ki gitti annem o süreçte yanımda olamayacakOlur da eşiniz gider ve doğum başlarsa, sizinle doğuma gelebilecek bir yakınınız var mı?
Kayınvalideye bak sanki özel şoförü otobüslerle gidemezmiş .Kesin ve net olun. Eşiniz bi daha konuyu açarsa çok net bi şekilde doğumun her an olabileceğinden ayrıca fiziksel olarak ağırlaştığınız için ağrılarınızın arttığını ,annesi çok istiyorsa otobüsle gidebileceğini ifade edin .bi daha da konuyu açmamasını söyleyin.(konuyu eşiniz açmayana kadar açmayın.Son günleriniz bu tür şeylerle kafanızı yormayın.Bebeğinize doğumunuza odaklanın.KçSağlıkla kucağınıza almanız dileğiyleMerhaba,
Yazıp yazmamakta kararsız kaldım ama farklı görüşlere ihtiyacım var lütfen yargılamayın.
Hamileliğimin son haftalarına girdim bu zamana kadar çok şükür güzel bir hamilelik süreci geçirdim fakat bunu bile bahane olarak karşı taraf kullanıyor.
Eşim’in annesi evlendiğimden beri sürekli problem çıkarıyor ortaya bir bomba atıyor ve çekiliyor sonra eşimle biz birbirimize giriyoruz.
Dün akşam yine arayarak memleketinde düğün olduğunu oraya ailecek gitmek istediklerini (memleketi 9-10 saat bizim olduğumuz şehirden) ve eşimin onları götürmesini istediğini söyledi, eşimde ben yanında olduğum için rahat konuşamadı sadece benim son haftalarımda olduğumu vs söyledi karşıdan “ne olacak daha sancısı yok ağrısı yok gece çıkarız ertesi akşam sen dönersin biz kalırız” dedi bunu duyunca tabi daha çok gerildim diğer oğluna söylemiş eltim direk olarak gidemez demiş ama benim eşim yumuşak yüzlü olduğu için hiç birşey’e hayır diyemiyor. Kayınvalidem çok ısrar etti telefonda daha sonrasında eşim mecburen duyduğum için konuyu anlattı bende tabi ki saçmalık olduğunu artık her an doğurabileceğimi şuan sancım yok diye olmayacağı anlamına gelmeyeceğini söyledim. Kötüyü ve negatifi çağırıyormuşum bir şey olsa gelirmiş evet gelir ama 9-10 saatlik mesafeden gelir. Yakın olsa umrumda olmaz ama mesafe uzak yani hangi akıl mantıkla son haftalara girmiş birini yalnız bırakıp oğlunu memleketine götürmek ister bir insan anlamıyorum, sizce bu normal mi yani ben hamile olduğum için mi farklı düşünüyorum?
Çok teşekkür ederim gerçekten tek odağım şuan güzel bir doğum süreci ve sağlıkla bebeğime kavuşmak..Kayınvalideye bak sanki özel şoförü otobüslerle gidemezmiş .Kesin ve net olun. Eşiniz bi daha konuyu açarsa çok net bi şekilde doğumun her an olabileceğinden ayrıca fiziksel olarak ağırlaştığınız için ağrılarınızın arttığını ,annesi çok istiyorsa otobüsle gidebileceğini ifade edin .bi daha da konuyu açmamasını söyleyin.(konuyu eşiniz açmayana kadar açmayın.Son günleriniz bu tür şeylerle kafanızı yormayın.Bebeğinize doğumunuza odaklanın.KçSağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle
Aynısını dedim karnı burnunda karısı var deyip böyle teklif yapması bile hata annenin kaç tane doğum yapmış en iyi onun beni anlaması gerekiyor dedim ama problem şu kayınvalidem empati yoksunu zamanında kendi ne yaşadıysa gelinlerine de onu yaşatmaya çalışıyor.ben çok ciddi olay çıkarırdım ne yalan söyleyeyim. yakın zamanda doğum yapan biri olarak söylüyorum ne annem, ne ablam.. doğumda sadece esimi görmek istiyordum. esim ve doktor dısında odaya giren herkese aşırı sinir oluyordumannem saçımı bağlamak istedi diye kavga ettim yani
bence en basta zaten kv’nin böyle bir teklifte bulunması aşırı tuhaf. “onun esi doğurmak izere” diyip hiç teklif dahi etmemeliydi. valla ben olsam dediğim gibi büyük olay çıkarırdım. esim de eğer giderse ömrü boyunca bunu burnundan getirirdim. su an bebekten ve sizin sağlığınızdan önemli bir sey olmamalı onun için.
ölğm kalım meselesi değil ya, düğün alt tarafı!!
Kendi kızı özel hastanelerde doğurmalı ama bana gelince ne gerek varmış şimdi ki devlet hastanelerin özelden farkı yokmuşAyy gıcık oldum kv ye kendi kızı hamile olsa bu kadar duyarsız ve vurdumduymaz davranır mıydı hiç sanmam el kızıyız ya hep bir uyuzluk umursamazlık
Yaptığı çok yanlış ya eşiniz şu an gitti mi bilmiyorum gittiyse kesin dille gitmeni istemiyorum diye sert tepki verin bence eğer gittiyse açıkçası burnundan getirin ben öyle yapardım herhalde.
İzin alamadım yoğunluk var vs dese yine inanmaz mı ki?Kendi kızı özel hastanelerde doğurmalı ama bana gelince ne gerek varmış şimdi ki devlet hastanelerin özelden farkı yokmuş
Henüz gitmedi önümüzdeki hafta içi gitmek istiyormuş kv önden haber veriyor eşime izin vs alsın iş yerinden diye şuan konu konuşulmuyor dün akşam telefondan sonra açtı bende biraz ağır konuştum tamam sakin ol falan dedi ama eminim az çok kv tanıyorsam eşim işteyken onu arayıp manipüle edecektir her zaman ki gibi
Bende 38 haftamdayım gerçekten de ağrı sızı oluyor, bu zamana kadar hiç nazlanmadım hamileliğimi kullanmadım karnım burnumda hala kv gidince bulaşıkları sofrayı vs bana yıkıyor kendi ne hikmetse her yemekten sonra rahatsızlanıp odasına gidiyor sesimi çıkarmıyorum eşimin hatrı için ama artık patlamak üzereyim bu son isteği bardağı taşıran son damla oldu yani bana söylese ağzının payını vericem ama beni arayıp insandan saymıyor zaten.Kaçıncı haftandasın bilmiyorum ama biraz nazlanma zamanın gelmiş biz ne kadar iyi olursak insanlar o kadar anlayışsız ve ilgisiz oluyor onu anladım
Ben 38+3üm şuan ağrı oluyor gecesi var gündüzü var eşin yanında olmalı
Bayramda da memlekete gitmedik mesela belirli bir zaman sonrası riskli eşin umarım seni yalnız bırakmak gibi bir hata yapmaz doğum olmasa bile bu yalnızlığı yaşatmamalı sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?