Eşinize sinir oldum. Arada kalmak nedir böyle bir durumda. Lütfen idare etmeyin, alttan almayın. Öncelik siz de değilsiniz. Öncelik bebeğiniz.Haklısınız bazen gerçekten anlamıyorlar düz mantık oldukları için, yine söyledim gitmesini kabul etmediğimi beni arada bırakma diyor bende zaten arada kaldıysan yol orda git annenin evine dedim artık ne diyeyim ki
Evet faydası yok bari zararı olmasın ama son haftalarımı zehir etmeye karar vermiş anlaşılan, banada diyor doğumdan sonra gelen giden olur dondurucuya sarma börek vs at dedim çok düşüncelisiniz siz hazırlayın ben dondurucuya atarımValla ben açık açık car car söylerim ama yine de doğuma gelen kaynanam bişi yapmadı misafirlere bile ben ayıp olmasın diye hazırlık yaptım dikişlerimle üstelik onun misafirleriydi. Şimdi hizmet bekliyorsa o zaman da beller umarım gelmez kalmaz uzak kalsın. Kızını da düğüne götürsün okul ds bitiyor
Evet kötülük gerçekten başka bir açıklaması yokCahillik değil kötülük ve bencillik daha önde yapmadığı evlatlığı şimdi yapsın demek lazım
Evet öncellik bebeğimiz ama sanki ben tek başıma yaptım o kadar hafife alıyorlar ki bu durumuEşinize sinir oldum. Arada kalmak nedir böyle bir durumda. Lütfen idare etmeyin, alttan almayın. Öncelik siz de değilsiniz. Öncelik bebeğiniz.
Kayınvalidem eşime çok düşkün eşini sadece eve para getiren olarak görüyor kayınpederim hep ilgisiz olmuş o da ilgiyi eşimden oğlundan almış evlenince eşimi bir süre benimle paylaşmak istemedi sonra biraz düzeldi eşim araya mesafe koydu ama şimdi ne zaman hamile olduğumu öğrendi tekrar başa sardı düğüne hem konforlu bir şekilde arabayla gitmek istiyor hem oğluyla gözükmek istiyormuş.Eşinize açıp burada yazılanları okutun lütfen herkes size hak vermiş. Çok mu lazım düğün dernek. Kendileri neden gitmiyor da ta 10 saatlik yoldan eşi hamile olan adamı çağırıyorlar? Cidden telefon açar kavga ederdim insanlarda ne düşünce ne iyi niyet kalmış herkes kendini düşünüyor bu nedir be kardeşim ben sinirlendim burda.
Kayınvalidemin hiç umrunda değil ki hiç heyecanlanmadı mutlu olmuş gibi yaptı tepkisinden belliydi öğrendiğinde, kendisi bana annen gelsin başında dursun daha rahat edersin ben nasıl bakayım dedi. Merak etse oğlunu alıp 9–10 saatlik düğüne götürmek istemez art niyet arama diyor eşim ama ben burda iyi niyet göremiyorum.Bırakın eşinizi kvalideniz bile düğünü olan kişiye gelinimin karnı burnunda hamile ne zaman doğuracağı belli olmaz kendi annesi de başka şehirde benim ne olur olmaz başlarında durmam lazım diyip düğüne gitmemesi lazım. Sonuçta sizin ilk çocuğunuz ve kvalide eşinizin yanında bulunmalı. Torununu da mı hiç merak etmiyor el gibi düğünden sonra çıkıp gelecekmiş. Kaldı ki küçük çocuğu da var benim bırakabileceğim yer yok diyip bahane etmesi lazım. Kimin düğünü ki bu kadar önemli?
Bana soran olsa kabul etmeyeceğim ama direk eşime söylediği için eşimde bir şey diyemedi. Doğuma sayılı günüm kaldı benim şu yaşadıklarım inanılır gibi değil 2 gündür kafam bunlarla dolu eşimle tartıştık biraz ama bakalım son netice ne olacak çok merak ediyorum.Görümcenizi asla kabul etmeyin. Ne münasebet, kendisi rahat rahat gezebilsin diye 7 yaşındaki çocuğu, doğuma gün sayan 38 haftalık hamile bir kadına bırakıyor... Gerekirse kavga edin. Yemin ederim, ben olsam annemin evine dönerdim. Gerekirse bitsin, ama böyle olmaz.
38 hafta demek, her an doğum yapabilirsiniz demek. Ben doğumda rahim atonisi geçirdim. Bebeğimi kucağımdan alıp eşime verdiler, doğumhane bir anda karıştı. Çok şükür ki operasyona gerek kalmadan kanamayı durdurabildiler. O an eşim yanımda olmasaydı nasıl hissederdim, bilmiyorum.
Doğum sırasında bazı komplikasyonlar gelişti ve ikinci derece yırtık oluştu, kaslara kadar. Dikişlerin ağrısıyla yataktan doğrulup bebeğimi alamıyordum bile, eşim veriyordu...
Evet, yaşadığım komplikasyonlar binde bir görülen nadir durumlardı. Herkeste olacak diye bir şey yok ama olmayacağının da garantisi yok. İnsanlar nasıl bu kadar rahat olabiliyor, inanamıyorum. Gerçekten çok sinirlendim ve adınıza üzüldüm. Şu an en stressiz olmanız gereken, bebeğinizi huzurla beklemeniz gereken dönemdesiniz. Bu şekilde sizi üzmeleri kesinlikle kabul edilemez.
Asla ama asla alttan almayın. Ne eşinizi gönderin ne de görümcenizi kabul edin.
Umarım bu sorun lehinize bir şekilde çözülür.
Bu adamla neden evlendiniz yaa?? Konunuzu başından beri takip ediyorum inanın sizin kadar sinir olmuş olabilirim bu duruma. Ben de kv ile konuşmuyorum şuan. Benzer şeyleri yaptı gebe olduğumu duyunca kıskandı yanıma gelmişti aşırı kötü davranıyordu. Ben de gitmesini istedim eşime söyledim 6 saatlik uzakta otobüse bindirdi eşim gitti. Bayramda normalde onun ailesine gidecektik ben gitmek istemiyorum diye eşimde gitmedi bu bayramda onun yanına. Bence eşiniz aşırı pasif. Tamam benim eşimde annesine asla kötü demiyor sonuçta annesi fakat beni de ezdirmiyor.Bana soran olsa kabul etmeyeceğim ama direk eşime söylediği için eşimde bir şey diyemedi. Doğuma sayılı günüm kaldı benim şu yaşadıklarım inanılır gibi değil 2 gündür kafam bunlarla dolu eşimle tartıştık biraz ama bakalım son netice ne olacak çok merak ediyorum.
Çok geçmiş olsun haklısınız olmayacağı anlamına gelmez her doğum pozitif değil maalesef her ihtimali düşünmek gerek ama karşınızda anlayışsız empati yoksunu insanlar olunca böyle oluyor. Üstelik daha memleketine gitmeden dönüşü de planlıyor gelir bizi alırsın diye gerçekten şaşkınlıkla ve üzüntüyle olayları izliyorum.
Sonuç ne olur bilmiyorum ama hafta içi gitmek istiyormuş bizim eşimle daha çok kavga edeceğimiz aşikar.
Tanıştığımızda ve nişanlılık döneminde böyle değildi kayınvalidem evlendikten sonra oldu ne olduysa başta bence idrak edemedi sonradan oğlu ayrı eve çıkınca zoruna gitti. Ben o kadar çok şeyi içime attım ki lohusa psikolojisiyle ağır konuşabilirim doğuma geldiğinde muhatap dahi olmak istemiyorum kendisiyle.Bu adamla neden evlendiniz yaa?? Konunuzu başından beri takip ediyorum inanın sizin kadar sinir olmuş olabilirim bu duruma. Ben de kv ile konuşmuyorum şuan. Benzer şeyleri yaptı gebe olduğumu duyunca kıskandı yanıma gelmişti aşırı kötü davranıyordu. Ben de gitmesini istedim eşime söyledim 6 saatlik uzakta otobüse bindirdi eşim gitti. Bayramda normalde onun ailesine gidecektik ben gitmek istemiyorum diye eşimde gitmedi bu bayramda onun yanına. Bence eşiniz aşırı pasif. Tamam benim eşimde annesine asla kötü demiyor sonuçta annesi fakat beni de ezdirmiyor.
Gerçekten çok üzgünüm içinde bulunduğun durum seni tanımadan beni bile yıprattıTanıştığımızda ve nişanlılık döneminde böyle değildi kayınvalidem evlendikten sonra oldu ne olduysa başta bence idrak edemedi sonradan oğlu ayrı eve çıkınca zoruna gitti. Ben o kadar çok şeyi içime attım ki lohusa psikolojisiyle ağır konuşabilirim doğuma geldiğinde muhatap dahi olmak istemiyorum kendisiyle.
Benim eşim eskisi gibi değil ama daha tam anlamıyla sınırını da çizemedi maalesef ve bu da beni yıpratıyor. Umarım bir gün benim eşimde sizinki gibi herkesin yerini ve haddini bildirebilir.
Haklısınız artık gitmese bile bu süreci, bu stresi bana yaşatarak çok yordu ve yordular fiziksel yorgunluk çekmeyi tercih ederim kaç gündür bu konu yüzünden gerginim ve stresliyim.Gerçekten çok üzgünüm içinde bulunduğun durum seni tanımadan beni bile yıprattı
Herşey düzeldi eşim yanımda yazarsın diye bakıyorum bu konuya
kalkıp bu saatten sonra eşin düğüne gitmese bile seni psikolojik olarak çok yordular
Eşin bu akıl tutulmasından bir an önce döner ve gerekli özrü diler umarım
Belirsizlik çok yoruyor zaten aynısını dedim net bir şey diyemiyorsan git ve gelme diye son konuşmamız bu oldu konuyu kapattı şimdilik bekliyorum hafta içi belli olur kontrolüm de var inşallah sancı vs çıkmaz bu ara stresten kasılmalarım var ara araYerinizde olsam son kez sorardım, düğüne gidecek misin ve kardeşini buraya getirecek misin diye. Cevap net bir hayır değilse eşyalarını toplamasını, annesi ve kardeşiyle memlekette kalmasını söyleyip annemi çağırırdım. Böyle saçma bir konu yüzünden belirsizlikle yaşamak zorunda değilsiniz.
Davanızda sonuna kadar haklısınız, asla geri dönüş yapmayın gidebilirsin de demeyin çünkü sen öyle demedin mi falan der bu erkekler işine geldi mi her şeyi dümdüz anlarlar. Bana kalırsa içinizden geçen her şeyi bir kağıda aktarın okusun bazen konuştukça olaylar büyüyor kavgaya dönüşüyor. Hak verir ya da vermez siz içinizi dökünKayınvalidemin hiç umrunda değil ki hiç heyecanlanmadı mutlu olmuş gibi yaptı tepkisinden belliydi öğrendiğinde, kendisi bana annen gelsin başında dursun daha rahat edersin ben nasıl bakayım dedi. Merak etse oğlunu alıp 9–10 saatlik düğüne götürmek istemez art niyet arama diyor eşim ama ben burda iyi niyet göremiyorum.
Düğün uzaktan akrabasınınmış bende tam bilmiyorum, kızına bakıcı olarak beni görevlendirdi işte siz düşünün ne kadar umrunda olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?