Gebelik ve kayınvalide sorunu

ben anlamıyorum cidden bu kadar mı kölesi olur insan kvnin valla ben sırf eşim kahvaltı hazırladı diye kv gelin kalsın hazırlsın dedi diye kv evden kovdum ne demek gelin hazırlasın kocm memnun kahvaltı hazırlamakta sana ne oluyor

Dönüşte nasıl geleceklerse gidişi de öyle yapsınlar akıl var mantık var .10 saat bırakıp gelmek için git gel 20 saat yol mu yapacak kocanız şöyle bişeyi eşime ben desem bana bile deyta araba orda güle güle der

Geri adım atmadım gidemezsin dedim o da zaten annesine gitmeyeceğini söyledi ama tabi ben 2-3 gün kendimi yiyip bitirdim gitmiş kadar oldu o stres gerginlik yetti bana, yaşadıklarım ve hissettiklerimi düzeltemez artık

İnanın evliliğimin başlarında bundan daha kötü durumlarla karşı karşıya kaldım mesafe koydum sınırımı çizdim ben bana müdahil olamıyor laf söyleyemiyor alacağı cevabı ve tepkiyi bildiği için, düzelmişti kv ama hamile olduğumu öğrendiği andan itibaran başa döndü çünkü eşimin ilgi alakası odam noktası ben oldum doğal olarak kıskanmaya başladı tekrar.
Size göre kolay demek ki evden birini kovmak vs ama herkes maalesef sizin gibi bodozlama yapamıyor sonuçta annesi sevmesem de saygı duymak zorundayım bunu da zaten hem eşime hem kv zamanında söyledim: “Birbirimizi sevmiyoruz ama ben eşim için siz oğlunuz için birbirimize katlanıcaz bazı konularda”. Gel gitlerim azaldı onlarda gelip gitmiyor ama bazen böyle konularda maalesef eşimi arada bırakıyor.

Ne yaptın canım bir gelişme var mı ? Vallahi kendim yaşamışım gibi dert oldu bana
Eşim gitmeyeceğini söyledi kv’de doğal olarak düğüne gidip gelmeme konusunda kararsız kalmış ki hiç umrumda değil son kozlarını oynuyor aklınca

Kesinlikle keyfi için yapamayacağı istemeyeceği şey yok maalesef

aaa o ne be
"sen hamile karını bırakıp düğüne gideceksen, hiç aklın kalmayacaksa, bi şey olsa vicdanın sızlamayacaksa git paşam" derdim ben olsam
sen haklısın bacım
Aynısını dedim için rahat edecekse kapı orda araba orda ama sakın doğuma gelmek için zahmet etme ben doğuma annemle giderim sen annenden sakın ayrılma diye

Konuyu az çok okudum ve çok sinir oldum kv’ye… aynı benim kaynana. Kocasından göremediği ilgi ve parayı oğlundan bekliyor kocası yapmış kendince. 2 yıllık evliyim bende bu durum değişmiyor malesef benim eşim annesine daha da bağlı. Ama benim kaynana sadece eşime onunla konuştuğum şeyleri söylemez artık eşimle tartışmak yerine ben onu arayıp güzelce konuşuyorum. Alttan alttan konuşmalar aramızda kalsın yoksa eşimle tartışırsam olaylar benim aileme taşınacak mesajı veriyorum. Baş edemiyorum eşimi de sevdiğim için kendimce böyle bi yöntem buldum malesef doğru veya yanlış. Bir kürtajım var benimde hamile olduğumu söylediğimizde yüz ifadesini ömrüm boyunca da unutmayacağım hakkım da helal değil verdiğim bir bardak su onun ateşi olsun diyorum hep. En güzel zamanlarımız onlar yüzünden kavgayla geçti. Siz şimdi çok güzel bi zamandasınız bebeğiniz olacak sadece onu düşünün lütfen tadını çıkarın. Aynı bedende son zamanlarınız.. Eşinizin gideceğini sanmıyorum hem mesafe var hem sizin durumunuz belli. Kendince bir şeyler yapmaya çalışıyor arada kalıyor farkındayım ailesi sizsiniz ama malesef onlarda acındırma yaptıkları için akılları kalıyor.
Tatlı dil çok önemli gerçekten eşinize tatlı konuşun gerekirse sert konuşmaları kv’ye yapın.

İlk evlendiğimde neye uğradığımı şaşırmıştım hala da şaşırdığım oluyor ama kendimce böyle bi çözüm buldum saygıyı bozmadan onunla iletişim kuruyorum eşimle aramı bozup onu mutlu etmektense susup yakaladığım yerde ona laf söylüyorum. Allah var çok şey söyledim oda eşime söylemedi hiç söylediyse bile bana gelmedi önemli olan bu. Malesef bazı anneler oğulları onlarla ilgilenince kocaları gibi görüp paylaşmak istemiyorlar . Kabullenemiyorlar. Benimki de sürekli hastalık çıkarır benden sağlam oysaki her sabah eşime günaydın mesajları atar hani tanımasam beni aldatıyor derim o derece siz kapınızı kapatın eşinize sarılın gerisi vınnnn.
Bir de görümceniz varmış minik onuda kabul etmeyin ya da ediyorsanız sorumluluk kabul etmiyorum deyin eşiniz izin alsın baksın madem o kadar yol için izin alabiliyor sizde yararlanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…