Gebelik ve sigara illeti

Antisosyalkelebek

Aman banane
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2020
1.063
1.073
83
gebelikte sigarayı bırakabilen güçlü kadınlar nasıl bıraktınız acaba? Tiksinmek için dua ediyorum ama olmuyor işte ağlıyorum resmen. Deniyorum ama bırakamıyom tam anlamıyla. Düşürdüm sayısını 3 4 bazen aşıyorum, doktorlar 2 3 taneden zarar olmaz diyorlarmış ama kendi doktorumla haftaya görüşücem. Dua edinde tiksiniyim şu illetten

Yanında bir çocuğun sigara içtiğini düşün. Milimetrelik kendi çocuğuna çakmağı da kendin uzatıyorsun. Senin içtiğin bütün zehirler ona da gidiyor. Söyleyeceklerim bu kadar.

Ben de kullanıyordum, bebek kararı verdiğimde bıraktım. Yani tiryakilik ne demek elim boş kalınca nasıl bocalıyorum sinirlenince ne yaşıyorum hepsini biliyorum. Yapabilirsin gerçekten

Ah ah hepsini biliyorum malesef en acısıda bile bile yapmak. Sağlam iradem var sanıyordum ama yokmuş baksana çok kızıyorum kendiöe

Ben beş haftalıkken doktoruma sordum sigara içiyorum bırakamıyorum dedim ..bana verdiği cevap çocuğunu kucağıma alsam sigara içsem hoşuna gider mi dedi hayır dedim, sen şuan onu yapıyorsun dedi çok dokundu kadının sözü eve geldim paketi kırdım canım yine istedi gittim aldım yarısına kadar içtim yine attım. iki günün sonunda zehirlemiycem yavrumu dedim bıraktım 2 yıl hiç içmedim .şimdi yine başladım şuan istesem bırakamam gibi geliyor herşey kafada bitiyor yani

Evde sigara bulundurma. Farzet ki paran yok alamıyorsun. Yani yanlış anlamayın ama bence sigara içmek bir kadına hiç yakışmıyor. Koku oluyor, hele ki siz hamilesiniz. Karnınızdaki can herşeyden önemli. Çok şükür ben de eşim de kullanmıyoruz yoksa çok büyük problem olurdu

Almadım canım bugün içmedim hiç inşallah hiç içmem

Bebek kararı verince bıraktım. 2 aydır içmiyorum. Başta zor kabul ama, inan sonra aramıyorsun. 12 sene içmiş biri olarak söylüyorum
Bende 9 10 yıldır içiyorum malesef nereden bulaştık bu pisliğe valla içmeyenler sakın ha sakın 1 taneden bişey olmaz diye içmeyin

Öyle bi illet ki içmeyince sağa sola saldırıyordum başım ağrıyordu. Tiryaki olmayan anlamaz malesef. Çokmu iyi halt yiyoruz hayır hem paraya yazık hem sağlığa. 9 10 yıl içtim bırakamadım ama şimdi bebişim için içmicem kararlıyım

Benim babam da öyleydi, sigarası olsun dünya yıkılsın umrunda değildi ama sağlığından oldu. Bence yapabilirsin, bırakabilirsin canım. Rabbim sana kolay etsin, unuttursun

Bende bırakmaya çalışıyorum azalttım en azından. Bebek istediğim için bırakmak istiyorum gerçekten içmeyen anlamaz bizi benim başım çok ağrıyo içmeyince. Sen hamilesin inşallah tiksinirsin bidaha içmezsin. Artık ben kokusundan bıktım üstüme Saçıma sinen kokusundan

İnşallah inan çok istiyorum. Umarım soluğu bakkalda almam
Ben de hamileligimin ilk haftalarinda ictim. İlk iki ay haberim yoktu oyle ictim ki ben bayaa tiryakiyim 3.ayimda gunde bi tane iki tane ictm azaltmaya calisarak. 4.ayimda iki ic gunde bir ictim inanki icerken resmen bsi olsa sinirlensen de sigara icip rahatlasam diye bahane ariyordum resmen. smdi 5.ayimin sonundayim cok sukur icmiyorm. İnan sen de bebis hareketlerini hissedince birakirsin. Ben bikac defa denedim icmeyi ama bebis resmen tepindi icimde kiyamadim artik agzima surmuyorm onu nasil bir eziyete soktgmu dusundukce. Bir de bana küsmüs gbi dakikalrca kimildamadan kaliyirdu icnce. İnsallah iki yil falan uzak kalacagm smdilik

Tiksinmezsin durduk yerde mucize bekleme. Çocuğuma zarar veriyor olma psikolojisi çok ağır geliyor bana. O sebeple öğrenir öğrenmez kestm. Yanımda içilirse canım çekiyor ama dayanıyorum. Hep diyordum çok istersem bir tane yakarım. Yok yakmıyorum yani net olmak lazım biraz.

Ne güzel inşallah bende bırakırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…