Gebelik ve yumurtlama

inci30

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2023
9
5
6
33
selam hanımlar size sorum şu şekilde olacak yaklaşık bi 5.5 senedir falan eşim korunuyordu o şekilde devam ediyorduk tekrardan anne baba olmaya karar verdik ben rutin kadın doguma gittim belkı dedım enfeksıyon vs vardır diyerekten hersey yolunda gözüktü 2 aydır korunmayı bıraktık 3. Ayımıza giriyoruz genelde yumurtlama dönemini değerlendırmeye dikkat ediyoruz 2 uygulama yükledim daha önceki çocugumda öle birsey takip etmedim yanlız 2 aydır herhangi birşey yok önerebileceğiniz birşey var mı ya da kaç ay sonrasında ya da sene sonrasında olmaz ise doktora tekrardan gitmem gerekir bilgi verirseniz sevinirim.

Bir sene dolduğunda gidin bence doktora
Onun öncesinde rahat olun kafanıza takmayın olur bir sorununuz yoksa

Yaş önemli. 30’a kadar 1 yıl 30’dan sonra 7 ay 36’dan sonra da 3 ay diye biliyorum

Bence uygulama ile tam doğru günü bulamayabilirsiniz. Uygulamalarda siz kendi gününüzü girseniz bile standart bir ortalama alıyor. Ama şöyle düşünün 28 günde 1 adet olan 3 kadın, birinin ovulasyonu 12.gün, diğerininki 14. Gün, diğerininki de atıyorum 15. Gün olabilir. Robot değiliz ki sonuçta. En doğru sonucu ovulasyon testleri ile alırsınız. Çift çizgi çıktığında 24 saat geçmeden değerlendirin

Ovülasyon ile sonuc alamayanda çok var canım kesin sonuç değil bence en sağlıklısı 1 gün ara ile ilişki gibi duruyor bu sefer de öle denicem bakalım en son çare Ovülasyon testi artık

Bakalım biraz yorucu stresli oda ya 1 Gün ara bile olsa insan istemeyebiliyor biz insan oğlu da nankörüz istiyoruz ama zorluğa da gelince mırın kırın ediyoruz
Çok haklısın bizde 3 ay denedik korunmasiz takipsiz olmadı bu ay regliden sonra 1 gün ara arada 2 gun ust uste denedik, insan isteklide olmuyor hep ama yumurtlama kacar diyede korkuyor , sormak istedigim bir sey var normalde adet gunum 30 gunde bir sekmiyodu gectigimiz ay 3 gun gecikti yani 33 gun oldu bu ay 30 mu olcak 33 mu bilmiyorum yurtlamam bittimi yoksa daha var mi bilmiyorum yorulduk da surekli degerlendirmekten biraksak mi acaba artik yumurtlama gecmismidir acaba hic anne olmadim 5 aydir evliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…