gebelik

alminaseyma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
254
39
28
kızlar korundugum icin cok pismanim bebek yapmak gerçekten kolay degilmis bunu gordum sanki hemen hamile kalicam sandm o kadar zaman ama simdi cok istiyorum asiri kafama da takıyorum cok üzülüyorum kisa surede hamile kalmak icin napmaliyim sizce bi krem varms sanrm preesed ama dusuge de sebeb olyomus baska onerisi olan vsr mi acaba doktora gttm yumurtalik sorunum yok baska ne olabilir ki neden olmuyor olabilir

Sabret, denemeye devam edin.
Ne zaman nasipse o zaman olur..
Fizyolojik bir engel yoksa bekleyeceksin.
Krem falan da hikaye, magazin.

korunmakla ne alakası var? korunmayıp ilk aydan hamile kalsan daha mı iyiydi?

ne kadar zamandır deniyosunuz da olmuyo?

O zaman istemiyordunuz ki korundunuz.
Şimdi istiyorsunuz.
Nasipte varsa olur,stres yapmayın.

Bununla ilgili birkaç tane konu açmışsınız zaten.
1 ay olmuş daha korunmayı bırakalı.
Durun bakalım bir hemen sinir, strese girmişsiniz, sanki yıllardır uğraşıyormuş gibi.
Hamile kalınca 9 ay nasıl bekleyeceksiniz bu sabırsızlıkla?

Son düzenleme:
Abartmamak gerektiği zaman gerektiği yerde uygun davranmak ne kadar zor bunu her okuduğum konuda daha iyi anlıyorum
Artık konular fantastik gelmeye başladı

Yahu hala öğrenemediniz mi burada yıllardır uğraşan, tedavi üstüne tedavi gören ve hala hamile kalamayan insanlar var. Azıcık sabır.

kızlar korundugum icin cok pismanim bebek yapmak gerçekten kolay degilmis bunu gordum sanki hemen hamile kalicam sandm o kadar zaman ama simdi cok istiyorum asiri kafama da takıyorum cok üzülüyorum kisa surede hamile kalmak icin napmaliyim sizce bi krem varms sanrm preesed ama dusuge de sebeb olyomus baska onerisi olan vsr mi acaba doktora gttm yumurtalik sorunum yok baska ne olabilir ki neden olmuyor olabilir
NE ZAMANDIR OLMADI
EŞİN DE GİTTİ Mİ DR A PEKİ?
YAŞIN KAÇ
NE KADARLIK EVLİSİN

aklima kotu seyler geliyor sanki hamile kalmak benim icin bi hayalmis gibi sankihic hamile kalmayacakmsm gibi hissediyorum neden boyle seyler aklima geliyor

Bende 2 yıl korundum sonra hemen olacak sandım, 4 aydır deniyoruz bişey yok hala, doktor git 1 yıl dene olmazsa gel dedi, biraz sabretmelisin

Varikosel çıktı eşimde insanin aklına getmiyor korunmasaydım diye ağlıyorum hergün bebek yapmak o kadar zormuş oysa

Back
X