- 26 Temmuz 2021
- 40
- 3
- 36
- 26
- Konu Sahibi mavi kelebek 4343
-
Evet öyle demek istedim yanlış yazmışım kusura bakmayın1.5 yıldır evliyim mi demek istediniz?
Şöyle diyeyim size dokturum adetin bittikten sonra 16. Gün başla 10 kullan bırak dedi ve ilaç biteli 9 gün oldu benimPregeston düşüklüğü olduğu için vermiş belli ki.. Göğüs hassasiyeti baş ağrısı normal.. Hamilelere de kesede kanamayı durdursun diye veriyorlar.. Ayrıca 3 aylık iğne de de bu hormon oluyor ve ben regl neredeyse olmuyorum.. Hormonun etkisi bu..
Ve yaklaşık 1 senedir bu hapı kullanıyorum hep fitil olarakPregeston düşüklüğü olduğu için vermiş belli ki.. Göğüs hassasiyeti baş ağrısı normal.. Hamilelere de kesede kanamayı durdursun diye veriyorlar.. Ayrıca 3 aylık iğne de de bu hormon oluyor ve ben regl neredeyse olmuyorum.. Hormonun etkisi bu..
Uzun süreli hormon alımında doğal bir süreç bu benim reglin azalması da 9 ay 1 sene gibi bir süreçte oldu..Ve yaklaşık 1 senedir bu hapı kullanıyorum hep fitil olarak
Yani siz hamile değilsiniz mi demek istiyosunuzUzun süreli hormon alımında doğal bir süreç bu benim reglin azalması da 9 ay 1 sene gibi bir süreçte oldu..
O kadar zaman geçmiş ve bi test yapmamışsın hayretKızlar merhaba 1.5 yıldır evliyim adet düzensizliği için doktor progestan 100 mg hap verdi onu kullanıyorum kasık ve bel ağrısı bulantı baş ağrısı ve yüzümde aşırı derecede sivilcelenme oldu gögüs uçlarım dokununca acıyor sızlıyor resmen ve beyaz sütümsü bir akıntım var afedersiniz ama bazen sanki altıma kaçırmış gibi hissediyorum ve sürekli esniyorum uykulu halim var adetim hiç bu kadar gecikmedi adetim 35. Günü ve ben hala adet olmadım en son bat tarihim 27 ağustos iki gün önce test yaptım negatif çıktı kan vermeye korkuyorum sizce idrar testi yapmakla erken mi davrandım idrar testi ne zaman doğru sonuç verir şimdiden yazanlara çok teşekkürler
Adetin gectikten sonra 5. Hafta da çıkar idrar testinde dediler beni kan tutuyor o yüzden kan testi vermeye korkuyorum ve anlattığım belirtiler bi anda hepsi olmadı arka arkaya olan belirtilerdi belki progestan kullandığım için bu kadar belirti çokO kadar zaman geçmiş ve bi test yapmamışsın hayrettabi ki testin doğru sonuç verir. Ama bu kadar belirti sence de fazla değil mi. Gebe insan bile bu kadar belirti yaşamıyor ama sen bilirsin. Bi test yap gerçekler ortaya çıkar
İdrar testinde çıkar 3 haftalıkken bile öğreniyorlar kanda . 5.haftayı beklemeye gerek yokAdetin gectikten sonra 5. Hafta da çıkar idrar testinde dediler beni kan tutuyor o yüzden kan testi vermeye korkuyorum ve anlattığım belirtiler bi anda hepsi olmadı arka arkaya olan belirtilerdi belki progestan kullandığım için bu kadar belirti çok
O zaman bekleyin hamileyseniz 8ay sonra doğum olur zaten.Adetin gectikten sonra 5. Hafta da çıkar idrar testinde dediler beni kan tutuyor o yüzden kan testi vermeye korkuyorum ve anlattığım belirtiler bi anda hepsi olmadı arka arkaya olan belirtilerdi belki progestan kullandığım için bu kadar belirti çok
Hiç belli olmaz ama normalde düşük bir ihtimal bu hormonu bırakınca 6 9 ay zaman geçmeli..Yani siz hamile değilsiniz mi demek istiyosunuz
Doktor hamile kalasıya kadar kullanıcaksın dediHiç belli olmaz ama normalde düşük bir ihtimal bu hormonu bırakınca 6 9 ay zaman geçmeli..
Inşallah kalırsınız hemen.. Stres yapmayın, hamileliğe odaklanmayın.. Bunlar geciktirebiliyor..Doktor hamile kalasıya kadar kullanıcaksın dedi
Doğru söylüyorsunuz ama işte insan ister isyemez kafasına takıyorInşallah kalırsınız hemen.. Stres yapmayın, hamileliğe odaklanmayın.. Bunlar geciktirebiliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?