Gebelik

mavi kelebek 4343

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2021
40
3
36
26
Kızlar merhaba 1.5 yıldır evliyim adet düzensizliği için doktor progestan 100 mg hap verdi onu kullanıyorum kasık ve bel ağrısı bulantı baş ağrısı ve yüzümde aşırı derecede sivilcelenme oldu gögüs uçlarım dokununca acıyor sızlıyor resmen ve beyaz sütümsü bir akıntım var afedersiniz ama bazen sanki altıma kaçırmış gibi hissediyorum ve sürekli esniyorum uykulu halim var adetim hiç bu kadar gecikmedi adetim 35. Günü ve ben hala adet olmadım en son bat tarihim 27 ağustos iki gün önce test yaptım negatif çıktı kan vermeye korkuyorum sizce idrar testi yapmakla erken mi davrandım idrar testi ne zaman doğru sonuç verir şimdiden yazanlara çok teşekkürler

Pregeston düşüklüğü olduğu için vermiş belli ki.. Göğüs hassasiyeti baş ağrısı normal.. Hamilelere de kesede kanamayı durdursun diye veriyorlar.. Ayrıca 3 aylık iğne de de bu hormon oluyor ve ben regl neredeyse olmuyorum.. Hormonun etkisi bu..

Şöyle diyeyim size dokturum adetin bittikten sonra 16. Gün başla 10 kullan bırak dedi ve ilaç biteli 9 gün oldu benim

Ve yaklaşık 1 senedir bu hapı kullanıyorum hep fitil olarak

O kadar zaman geçmiş ve bi test yapmamışsın hayret tabi ki testin doğru sonuç verir. Ama bu kadar belirti sence de fazla değil mi. Gebe insan bile bu kadar belirti yaşamıyor ama sen bilirsin. Bi test yap gerçekler ortaya çıkar

Adetin gectikten sonra 5. Hafta da çıkar idrar testinde dediler beni kan tutuyor o yüzden kan testi vermeye korkuyorum ve anlattığım belirtiler bi anda hepsi olmadı arka arkaya olan belirtilerdi belki progestan kullandığım için bu kadar belirti çok

İdrar testinde çıkar 3 haftalıkken bile öğreniyorlar kanda . 5.haftayı beklemeye gerek yok

O zaman bekleyin hamileyseniz 8ay sonra doğum olur zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…