Gebeliğe Hazırlık GEBELİK

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zehra_5934

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2021
186
45
28
26
Bulunduğumuz yerde kadın doğum doktoru yok gidilmesi çok güç bi yerde normal dahiliye doktoru ya da genel cerrahi de yapilabilcek testler olur mu ? Böyle bi durum yaşayan var mı?? Ben kaç oldu yazıyorum ama biz sağlık ocağında kontrol yaptirmistik orda sadece kan testi vermemizi istediler bütün vitamin ve değerlerim iyi olduğunu söyleyip bebek yapmakta herhangi bir engel olmadığını dediler içimde bi ufak kuruntu var ama sorun olsa doktor gondermezdi heralde bu ay ikinci denememiz olcak doğru mu hareket ediyorum bilemedim....

Dahiliye doktoruna muayene olabilirsiniz hormonlariniza bakabilir adetin 2 veya 3 günü gitseniz ama kadın doğuma da gitmeniz gerek yumurtalariniza bakar kist var mı vs

Yumurtalarınıza bakabilcek makine varsa dahiliye doktorunda olabilir tabi ama onun dışında yumurtalıklarınıza kadın doğum uzmanından başka kimse bakamaz malesef

Bir yıl kadar çocuk olmazsa o zaman ayrıntılı muayene şart. Tabi önlem olsn diye dahiliye doktoruna gidip hormon baktırabilirsiniz. Eşiniz de üroloji varsa oraya görünebilir

Bence yetersiz bunlar. Siz de esiniz de muayene olun. Sorun olmadığından emin olup denemeye öyle devam edin.

Dahiliyeye gitsenizde ultrasonla bakmaları lazım devlet hastanesinde de maşaAllahı var sırayı öyle bir atıyorlar ki bilemedim yani eğer sıkıntınız yoksa denemeye devam ederken gidin doktora.

Hamilelik düşünüyorsanız folik asit başlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…