iyi akşamlar ,
Benim son adet tarihim 30 agustos dün doktoruma gittiğimde bebek 15 hafta 3 günlük dedi.. Bi problem olabilir mi? Gebelikde migren için tavsiye ettğiniz bi yöntem varmı ? Dün itibariyle oturup kalkarken karnımn sol bölümünde ağrı hissediyorum bu normal bi durum mudur? Şimdiden çok teşekkür ederim.
hocam mrb nasılsınız. bana göbekten iğne verdiler bu ay iğnenin ismi fraxiparine tam anlamıyla ne işe yaradığını bilmiyorum bana biraz bilgi verirseniz çok sevinirim
en son yapılan ayrıntılı idrar tahlilinde bakteri 30 çıkmışdı değerim sonra idrar kültürü yapıldı ve orda da idrar yollarında enfeksiyon çıkdığını ancak o kadar büyük olmadığını vajene ait bakterilerinde bulunduğunu söyledi riskli gebelik doktorum ancak hocam her defasında yapılan idrar tahlilinde idrarda kanda görüldüğü yazıyor buna göre sadece bol su içmemi öneriyor küçük abdestimi yaparken yanma oluyor hocam yani benim amacım hiçbirşeyi göz ardı etmek istemiyorum gerekirse hamileliğimin son haftasına kadar ne kadar ilaç kullanılacaksa razıyım yeterki enfeksiyonum yükselmesin
Adet düzeninizi öğrenebilir miyim? Gebelikte migren için akupunkturu öneriyorum. Ağrı hamilelikte sık karşılaşılan bir durumdur ve genellikle de bir sorunu işaret etmez. Sağlıklı bir gebelik dilerim...
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Adet tarihlerim düzenli değildi ama düne kadar olan kontrollerimde bebeğin gelişimi sat ımla aynı tarihlerdi.Ayrıca süt ve süt ürünleri ve bazı yiyecekleri tüketemiyorum migrenim olduğu için bu yemek alışkanlıgı yüzünden gelişimnde problem olmuş olabilir mi?
Saolun doktor bey ama devlet hastanesine gittğimden dolayı doktorum sürekli değişiyo sabit bi doktorum yok. Ayrıca devlet hastanesine salı günü gittim 15+4 günlük dedi bugun özel hastaneye gittim eşim izin almışdı bebeği görmek için burdaki doktor da 15+4 günlük dedi bende durumu söyledim şuan hersey normal görünüyor dedi. Ayrıca bugun düştüm merdivenn son basamağında karnımın üzerine düşmedim ve şiddetli ağrım yok hafif ara ara olan bi ağrım var netden okuduğum kadarıyla bir problem olmayacğını söylüyor sizce doktora görünmem gerekir mi ?
hocam merhaba hayırlı günler
geçdiğimiz pazartesi günü kontrolüm vardı şuanda 15+4 günlük oldu bebeğim kasık ağrılarım olduğu için pazartesi günü doktorun yanına gittim. Kistlerim vardı tedaviden kalma bu ağrılarımın nedenin kistlerin olabileceğini düşündüm doktorum hem karından hemde vajinal yoldan ultasonla bakdı kistler küçülmüş 1.5 cm olmuş kistlerden kaynaklı bişi değil dedi idrar ve kan testi yaptırdım onlarda da daha önce olduğu gibi yine idrar yollarında iltihap çıkdı ve sadece bol su içmemi söyledi akıntım için vajihex adında fiitl verdi ancak hafifden kasık ağrılarım devam ediyor bebeğimde Allaha şükür bir problem çıkmadı rahim ağzı uzunluğu ise 4 cmmiş cinsiyetine bakdı çok hareketli olduğu için birşey anlayamadı ama kız gibi görünüyor dedi hocam ben bişey duydum doğrumu bu tez bilmiyorum size de danışmak istedim bu 2li teste ölçülen free beta hcg hormonu 50nin altında çıkarsa erkek 50nin üstünde çıkarsa kız olurmuş benim 44 civarında çıkdı doktorum birkaç hafta sonra yeniden cinsiyetine bakalım dedi
iyi gunler doktor bey ben gectiğimiz ay kimyasal gebelik yaşadım adet gecikmesinin 12.gunu öğrenmiştim kan testi ile idrarda negatifti doktorum adetolmam gereken gun yumurtlama gercekleştiğini söylemişti acaba yumurtlamam hep bu şekilde mi oluyo yoksa zaman zaman mı yaşanır bu tarz şeyler
hocam merhaba,
güzel haberler vermeyi çok isterdim. 5 ocak günü prensesimi cennete yolladım. Kendimi biraz daha toparlayınca ayrıntılı anlatmak istiyorum.
Hayırlı günler
merhaba hocan bennde rahim agzı açıklıgı var 2 bebegimi o yolla kaybettim 3 bebegimded rahime dikiş attılar ama genede durmadı rahim boyum 2.5 cm hocam kızımı dikişe ragmen kaybettim gene çapaya gittim hiç bir şey çıkmadı herşeyim temiz çıktı yaptırdıgım testler bu testler daha eksik testler varmı birde dediki çapanın doktoru ya serklajın iti yapılmamış dedi yada aşırı stresten gitmiş olabilir dedi bu arada dikişten sonra sadece progetston 100 içtim folik plas içtim birde zinko hapı verdi doktor ban ne proluton depont ignesi nede magnezyum verdi nede diger ilaçları kafama takılan bişey vat acaba diyorum bu ialçları verseydi kullansaydım bir şansın olurmuydune olur bir cevap yazım kafayı yemek üzereyim birde dedilerki abdominal serklaj varmış sezeryan gibi açık karnımı dikilicekmiş 3 evladımı yitirdim anne olmak sitiyorum hocam ne olur bir cevap verirsenin inanın çok sevinicem bir şansım varmı benim rahim dikininde iyi bir doktor bulsam diktirsem olurmu birde doktor ban dediki degişik teknikle diken varmış dedim oda rahim hep aynı teknikle dikiliyo para tuzagı dedi bunuda cevaplarsanız sevinicem bu arada yaptırdıgım testler şunlar daha eksik varmı ben rahim azgı açık oldugu için olmuyo rahim boyum çokmu kısa kızımda serklajı olurken 3 .2 di hocam eksik testlerim varsa söyledyin ben abdominal serklajmı yaptırayım yoksa normalmı
1- lupus anti koagülani
2-protein C
3-PROTEİN S
4-AKTİVE PROTEİN C REZİSTANSI
5-ANTİTRAMBİN 111
6-MTHFR GEN MUTOSYONU
7-TROMBOFİLİ
8-ANTİKARDİOLİPIM TGM
9-ANTİKARDİOLİPİM TGB
10-ANA
şimdiden ilginize çok teşekkür ederim hocam sagolun
Çok geçmiş olsun, kayıplarınız için çok üzgünüm. Servikal yetmezlikte uygulanan farklı sütür tekniklerinin gebelik sonuçlarını değiştirmediği yapılan çalışmalarda gösterilmiştir. Benim de sütur koymama rağmen bebeklerini kaybeden gebelerim oldu. Tekrar gebe kaldılar, tekrar sütur koydum ve bu kez başardılar. Siz de başaracaksınız. Çapa da iyi hekim arkadaşlarımız var. Güvenilir ellerdesinzi. Saydığını testler sizin durumunuzda farklılık yaratmayacaktır. Bebeğinize kavuşmanız dileğiyle. Ben inanıyorum. Siz de inanın.
iyi günler hocam. benim bu hafta 37 gebelik haftam ve serklaj dikişlerim alınacak.serklaj alındıktan sonra hemen doğum başlarmı 40. haftaları bulur mu?
Çok üzüldüm, çok geçmiş olsun, her zaman yazabilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?