- Konu Sahibi cilekdudakli
-
amin inşallah. çok ilgisiz, bir tek ben yaşıyorum bebeğimin heyacanını sanki. b.r patlasam pir patlıycam, kendimden korkuyorum... bebeğime bişey olacak diye korkuyorum... hesap sormak için hamileliğimin sonunu bekliyorum. doğru mu yapıyorum bilmiyorum. içimde de tutamıyorum. o da beni salak sanıyordur heralde
cok üzüldüm canım kesin bişi olmadan güvensiz oldunu belli etme bence tlf na kendi tlfndan ask msj ı at kocacım eskisi gibi degiliz falan yaz ama tlf nu ortaya bırakırsa .sonra caktırmadan yolla msj ı sonra onun tlf nunu almaya calıs ve askım tlf nn titredi ver bakim de bakalım msj geldini inkar edecekmi yoksa dur bakaalım derse okurken gözlerine bak seni seviyorum de bn yazdm kocama de oyun yaptını anlamasın ama baktn ne tlf nu ses falan gelmadi derse inat ederse o insan için hiç üzme bebeginidde kendinide ama msj yollayınca bekle caktırmadan oda faalan degiştircrkmi lavabo gitcekmi gitcek zaman söle nere gidion tlfndnses geldi bak ölee git canm de inkar ederse büyük kavga cıkarr zaten bi halt yiyoosa ama güven duymadını belli etme baktn caktrmadn yer degştirio o zaman askm tlfn ver annemi arıcm falan de o anda msj baskasndan bekliosa sana tlfn veremez sende anlaaaarsn
çok güzel fikiir
amin inşallah. çok ilgisiz, bir tek ben yaşıyorum bebeğimin heyacanını sanki. b.r patlasam pir patlıycam, kendimden korkuyorum... bebeğime bişey olacak diye korkuyorum... hesap sormak için hamileliğimin sonunu bekliyorum. doğru mu yapıyorum bilmiyorum. içimde de tutamıyorum. o da beni salak sanıyordur heralde
evet galiba, bu halimle nerelere giderim. ailemin yanına gitsem işler geri dönülmez bir hal alacak. bebeğime bu stresle bişey olursa Allah korusun, kendimi bir daha affetmem. ben bebeğimi kocamla nasıl büyüteceğimi, nasıl güzel bir aile olacağımız hayal ederken şimdi nasıl bir ailenin dağılacağı düşüncesi çok üzüyor beni. ben bu günlerimde böyle düşüncelerde olacağımı hayal etmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?