gebelik:(

cilekdudakli

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2012
16
0
16
İstanbul
slm kızlar 33 haftalık gebeyim ve iyice çirkin hissetmeye başladım kendimi. gebelik boyunca eşimle birlikte olmama kararı aldık. birbirimizden uzaklaştığımızı hissediyorum. doğru düzgün öpmüyor bile artık beni. benim onu özlediğim kadar özlemiş gibi değil beni. acaba aldatıyor mu beni diye de endişeliyim. telefonuna güvenlik kodu fln koymuş. birde tuvalette tık tık tuş sesleri ve telefonla titreşim sesi fln geliyor. ne yapmalıyım? aldatılma gibi bir durum olabilir mi? konuşsam ayrılığa kadar gider diye çok korkuyorum

Allah tamamına erdirsin inş. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin şüphe kötü şey gerçekten eve normal zamandan geç mi gelip gidiyor cinsellik dışında size davranışları nasıl sinirli fevri mi doğumunuza azda kalmış keşke hiçbişeyi kafaya takmadan hamileliğin tadını çıkartabilse insan bugünler gelmiyor bida

amin inşallah. çok ilgisiz, bir tek ben yaşıyorum bebeğimin heyacanını sanki. b.r patlasam pir patlıycam, kendimden korkuyorum... bebeğime bişey olacak diye korkuyorum... hesap sormak için hamileliğimin sonunu bekliyorum. doğru mu yapıyorum bilmiyorum. içimde de tutamıyorum. o da beni salak sanıyordur heralde

cok üzüldüm canım kesin bişi olmadan güvensiz oldunu belli etme bence tlf na kendi tlfndan ask msj ı at kocacım eskisi gibi degiliz falan yaz ama tlf nu ortaya bırakırsa .sonra caktırmadan yolla msj ı sonra onun tlf nunu almaya calıs ve askım tlf nn titredi ver bakim de bakalım msj geldini inkar edecekmi yoksa dur bakaalım derse okurken gözlerine bak seni seviyorum de bn yazdm kocama de oyun yaptını anlamasın ama baktn ne tlf nu ses falan gelmadi derse inat ederse o insan için hiç üzme bebeginidde kendinide ama msj yollayınca bekle caktırmadan oda faalan degiştircrkmi lavabo gitcekmi gitcek zaman söle nere gidion tlfndnses geldi bak ölee git canm de inkar ederse büyük kavga cıkarr zaten bi halt yiyoosa ama güven duymadını belli etme baktn caktrmadn yer degştirio o zaman askm tlfn ver annemi arıcm falan de o anda msj baskasndan bekliosa sana tlfn veremez sende anlaaaarsn

çok güzel fikiir

eşinin pin kodunu biliyor musun bataryayı çıkart tak güvenlik kodu istemez sanırım ozaman gece uyurken yapabilirsin bunu şüpheyle yaşanmaz belkide boşuna kuruntu yapıyosundur kendine babalık fikrine alışamamıştır yada işyerinde sorunları vardır bu güvenlik kodu öncedende var mıydı peki

çok güzel tavsiye tşk ederim. gerçeği öğrenmek istiyormuyum , karşılaşacak gücüm var mı bu gerçekle ondan emin değilim. yoksa karşına alıp küfür ede ede kavga edecek kadar doldum..... çok üzülüyorum ve çıkıp gitsem hiç konuşmadan....birşey söylemeden... dinlemeden...

çok güzel fikiir

biz nelere katlanıoz onlar için böyle seylr oldugnda cok üzülüom bn ya helede insan hamileyse gerci günahını almayalm arkadas belki hamileliktn dolayı stres yamş duygusal davranmş olabilr bazan hepimzde olur bu düşünce umarm hiçbir kadınn basna gelmz

telefonu kontrol edersem sanki gururumu çiğneyeceğim gibi geliyor... ben o kadar değersiz bir kadın mıyım diye... aldatılacak... telefon kontrol edilecek kadar..

gerçekle yüzleşmeyi sonrasında olacakları kaldıramayacağınız için istemiyorsunuz bence ...

bir sorunmu vardıda beraber olmadınız ?
eğer hiç bir sorun yokken cinselliği bıraktıysanız aranızın soğumasına en büyük etken odur diye düşünüyorum ...

öncellikle Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin... bencede içinde tutma konuş gerekirse bağır çağır ilgisine ihtiyacın olduğunu söyle böyle susarak kendini daha beter dolduruşa getirme belki bir şey yok... belkide bişiler yeni başlamak üzere şüpheyle yaşanmaz ki strese girmemelisin Allah korusun erken doğuma sebep olur:26:

evet galiba, bu halimle nerelere giderim. ailemin yanına gitsem işler geri dönülmez bir hal alacak. bebeğime bu stresle bişey olursa Allah korusun, kendimi bir daha affetmem. ben bebeğimi kocamla nasıl büyüteceğimi, nasıl güzel bir aile olacağımız hayal ederken şimdi nasıl bir ailenin dağılacağı düşüncesi çok üzüyor beni. ben bu günlerimde böyle düşüncelerde olacağımı hayal etmemiştim

canm belki bebege bişi olmasn ddie yaklasmodr yada sen mi soguk davrandında oda karm bana soguk die düşünüo olabilirmmi ama tlf nu insan nie tuvalete götüssn benm kocamda öle yapıodu ama işe sabah 5 te gidio halde kendisi bir uyanıodm kenddi tuvalette tlfn da yok sonra üzgün old mu anladı sordu bnde neden hayrdr tuvate götürüon dedim anlattm ama üzgn tavrımla sonra oda güzel bi sekilde ah karm bnm dedi halden gelmionmu die arıolaar sen uyanma die öle yaaptm dedi gercektnde öleydi her gün hersabah uykum kaacıodu geliom aabi tmm falann konusurken sonra ilk bebegime hamile kalınca uyanmaaym die öle yapmaaya basladm dedi inandmm cünki dogruydu t lfnu her elima aldmda sorn cıkarmazxz ama yineded ipleri elden bırakmayalm bn güveniom kocama ama yinede arada msj kutusun msj sayacına bbakarm silinen varmı sürekli msj gelip gidiomu die deedm ya benmki hhamişliktn ama eminm ssende kocan la kons bi acıklaması vardr illaaa. bu arada bnm kocam kadar kimse sinrli olamaz ama sen sakince anlat derddini oda anlatr

belkide boşuuna üzüyorsunuz kendinizi cinsellik olmadığı içiin girmiştir araya soğukluk bi arkadaşımda v2 sene vajinussmusla savaştı ardından hamile kaldı düşük riski erken doğum riski derken 9 ay beraber olamamışlar anlatırdı eskisi gibi değill gelip öpmüyor sanki benden kaçıyor diye doğumdan sonra herşey düzene girmiş ama inş. sizinkide böyle olur

öyle bişey varsa yapacaklarımdan... olacaklardan... korkuyorum.... eve geç gelmeler. tuvallette telefon sesi. titreşim sesi, soğuk tavırlar, öpmemeler, sanki başkasının bebeğini mi taşıyorum böyle muameleye maruz kalıyorum(

bende hiç eşimin teline el sürmem kontrol etmem hep ortadadır ama şüphelensem kontrol ederdim şüpheyle yaşanmaz cidden zaten tüm şifreleride aynıdır kredi kartı banka kartı face şifresi pin kodu vs vs vs ha öğrenince ne yapardım bilmiyorum gitmeye cesaretim olurmuydu bi çocukla inan bilmem bekar değilimki boşanırdım diyeyim hemen çok zor bir durum ama belkide yoktur öyle bişey için rahatlar peki eşimin teline dokunmam diyorsun güvenlik kilidi koyduğunu nasıl farkettin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…