gebelik:(

Çok güçlü bi kadınsın :maşallah: hep böyle devam etmelisin. Sen bu durumdayken bunu yapan kocana en büyük dersi veriyosun helal olsun. Ben bukadarına cesaret edemezdim ... Tebrikler. Hakkında herşeyin hayırlısı olsun

helal olsun sana geri adım atma seni hamileyken en sadık olması gereken durumd aldatıyorsa... senin yaptığın en doğrusudur işte kapı işte sapı

canım ben ilk msj ını okuyunca anlamışdım böyle bir aldatma olayı olduğunu nitekim doğruymuş peki benim anlamadığım sen herhalde yüzleşdin eşinle sordun şüphelerini oda hemen anlattımı itiraf ettimi? yani bu kadar kolay şekilde kabulmu etti durumu anlattımı ben onu anlamadımki bu nasıl rahatlık yapdın yapdın bari inkar yoluna git yani bu kadar kolay itiraf ettiyse eğer duygusal anlamda birşeyler hissediyor diye düşünüyorum karşı tarafa seni bu kadar kolay gözden çıkartmış.Ben sana birşey diyeyimmi kadınlar bebek anne rahmine düşdüğü andan itibaren anne olurlar ama babalar aslında bebeği kucaklarına aldıklarında baba olduklarını anlarlar ve zaman geçdikcede babalıkları büyür paylaşımları artıkca.Senin bu eşine layloylom geliyordu bu balalık işi herhalde seni bebeği gözden çıkartabileceğini düşünüyordu ben senin yerinde olsam şimdi asla affetmem bekle bebek doğsun süründür onu hasret kalsın çocuğuna anlasın yapdıklarının bedelini ödesin ama benim anlamadığım kusura bakma ama senin eşin hem suçlu hem güçlü hem bu olayı böyle kolay kabul edecek pervasızlığa sahip hemde utanmadan babanla kavga edecek pişkinliğe ne sanıyor kendini anlamadım süklüm püklüm duracağına özürler dileyeceğine suçlu suçlu başı önde eğik dolaşacağına.Çok sinirlendim valla.Sen ailenede söyle bakın bir çocuğum olacak babasız büyütmeye hakkım yok en azından ona bir şans daha vereceğim çocuğum için de ama bunu şimdi bilmeyecek de süründüreceğim de öncelikle birdaha böyle birşeye yeltenirse sonuçlarının ne olacağını iyice anlasın birdaha affedilmeyecğini iyice kafasına soksun.Sen onurlu bir kadın ol gördüğüm kadarıylada öylesin sen ne kadar onurlu davranırsan umarım o okadar utanır.Tabiki boşanmak ilk etapda çözüm değil çünkü hem yanlız çocuk büyütmek hemde doğmamış bir bebeğe bunu yapmak haksızlık ama bunu yapanların Allah belasını versin diyesim geliyor o iş yerindeki ş........ nasıl bir insanmış kadının kadına ettiği kötülüğü kimse yapmıyor zaten hemde hamile bir kadına yazıklar olsun onların ikisenede dilerim o kadında aynılarına maruz kalsın.Ayy kusura bakma acayip sinirlendim valla.Yazık değilmi san hamileliğin böyle geçsin bu duygularla bebek doğur yaşayacağım tüm güzel şeylerin içine etsin iki rezil ne diyeyim Allahlarından bulsunlar.Neyse sen bana bakma bebeğin senin için önemli doğsun görürsün zaten koca mocada neymiş

kocam barışmak istiyor, ben affedemiyorum, doğumum iyice yaklaştı, ne yapacağımı bilemiyorum...

sana affet demiyorum cok zor biliyorum ama bir bebegin babasız büyümesi senin yasadıgından daha zor olacak inan. bn napardm bilmiyorm ama senn dogumun yakın . ben dogmadan babam vefat etmiş annem hastanede nasıl boynu bükük kaldını anlatınca cok üzüldüm cok zor bi hayat yasadm cocuklugumda okul döneminde arkadaslarm baba dedikçe içim sızlardı halada öylllle 2.ci oglum yolda ama ben hala aynı duygulardaym diceksinki babasıyla görüsür ama aynı evde olup görmek gibi olamaz baba sevgisi nedir bilmiyorm ama egger yasasaydı göremeseydm baba kız olamasaydm arada görseydm emin ol daha cok üüzülürdüm senn bebeginde sık göremez eger bosanırsan bebegin daha ccokkk üzülür en dogru kararı verecegine eminim

kocam barışmak istiyor, ben affedemiyorum, doğumum iyice yaklaştı, ne yapacağımı bilemiyorum...

iş yerinde ki yakınlaşmanın boyutu neymiş?

bence o kadını da gidin rezil edin. eşinizde o kadında işinden olsun.

eşinize verebiliceğiniz tüm cezaları verin.

ama isterseniz bebeği babasız büyütmeyin. ama o bebeğini istiyorsa eğer savaşıp sizi ikna etmeli.

bir kadının başına gelebilicek en kötü şey belki de hamileyken aldatılmak... asla suçlu siz değilsiniz. sakın ilişki yaşamadıkta oldu diye suçlamayın kendinizi. bizde doğru dürüst ilişki yaşamadık. ama aklı gider sıkılıcam diye. bizim bebek biraz zor oldu. çok şeyler atlattık ama..

her gırdıgımde burayada bakıyorum bı gelısme varmı dıye..
cok zor bı durum,allah başa vermesın..
bence bundan sonra kendı yolunuza devam edın suankı gıbı..
sizinle bırlıkte olmayı cok ısteyen bunun ıcın savasmalı artık..
anlık zevkler ıcın yuvasını mahvettı,emınım suan cok acı cekıyordur..çekmeli de..
tavsıyem tabıkı barısmayın demek olur..işin içinde olmayınca boyle fıkır yurutmesı kolay oldugu ıcın..
ama dıger bı tavsıyemse barısırsanız asla onu süründürmeden barısmayın..
sız kolay oldukca,sızı aldatmakta kolay olur artık..
ki siz restınızı cekıp bosanmaya kalkarak zaten tavrınızı koymussunuz..
kolay kadın olamdıgınızı gösterdınız,bunu sürdürün derım..
bunca emek yıkıldı..toparlamak kolay olmasa gerek..
allah sıze yavrunuzla mutlu bı ömur nasip etsın..
kocanızıda allah islah etsın,hayırlısıysa barısıp hayata oyle devam edersınız ınsallah..

bnm anlamadıgım neden bırlıkte olmama kararı aldınız gebelıgın tehlıkelımıydı ? kendını cırkın hıssettgını adama da bellı bellı soylersen oda zamanla sogur tabı nebılım erkeklerı anlamakta zor ama bnm eşmde bışı olacak diye korkuoyor ama ben zorluyorum ve hıcte hayır demıyor sonrasında 33 haftalık hamıleyım ama eşimi kndımden mahrum etmıyorum erkek sonuçta haftada 1 yada 10 gunde 1 ıilşkiye grıoruz yanı ama artık bırakmamız lazım sanırım b ızımde :)) nyse bence sıkma canını yaklaş eşine senı ozledım de uzak durma onunla hala ılgılendgını gorsun erkekler bebeklerını kıskanabılıomuş bazen ....

bu arkadaşın yorumuna katılıyorum... babasız büyümedim, babasız bir çocukta büyütmedim amaaa anneyim! ve bende ikinci bebeğimi bekliyorum doğumuma az kaldı şöyle bir düşündümde ben olsam karnım burnumda bu durumla baş edebilirmiydim herşeyi göze alıp eşim olmadan bebeğimi doğurabilirmiydim hiç sanmıyorum sonuna kadar haklısın eşinin savunulacak bir yanı yok bir hata yaptı onurunu gururunu kırdı belki çok üzgünsün anlıyorum sizi hiç kolay değil ama herkes ikinci bir şansı hak eder diye düşünüyorum birde olumlu tarafından bak en azından pişman barışmak istiyor hatasının farkında... birde pişkince utanmadan başkasını seviyorum git evimden çocuğu babanın evinde doğur istemiyorum sizi diyen kapı önüne koyan erkekler var bu forumda böyle şeyler okumuyormuyuz yada günlük yaşantımızda böyle şeyler duyup görmedik mi ne vicdansızlar var... şunuda belirtmek isterim cinsellik erkek için çok önemli yani evlilikte cinsellik olmadımı erkekler hemen dışarıya meyil ediyor evden uzaklaşıyor bu bir gerçek benim fikrim bu yönde umarım herşey yoluna girer en kısa zamanda mutlu günlerinize geri dönersiniz hayırlı sağlıklı doğumlar :26:

durumuna çok çok üzüldüm ama inan bana haklısın.yalnız bebeğinide düşün bitanem.babasız doğmak çok kötü birşey.benim babam ben çok küçükken ölmüş sadece fotoğraflardan tanıyorum onu.insan o kadar kötü oluyorki birilerini babasıyla görünce...ben hep ağlardım çocukken benim babam neden yok diye...
o nedenle bence bebeğin bir kerelik affı hakediyor.babasız olmak çok kötü bir durum lütfen bunu ona yaşatma.hem şuan bile hissediyordur karnında olanları...

ne kadar güçlüsün,ne güzel.bizlrde böyle olabılsek.bnımde maddı olarak ımkanım olsa durmazdım.1 ayım var şuan doğuma.aynı şeylerı yasadım.elımden telefonu çekmeler,nerdeyse telefonu almak ıcın benı dovecektı.durmadan işim var dıyıp dışarı cıkmalar,başkasıyla konuşuormuş.ben anladım.ama..bigün ondan telefonunu ıstedım.annemlerle konuşcam dıye.vodafone msj atıorsun şifre gelıor.kımle ne kadar ne zman konuşmuş hepsı.gördüğümde şok olmuştum.şuan hersey normale döndü evde,o kişide.ama ben dönemiyorum.ben hamılelıgımın bu guzel günlerını bunları düşünerek mı gecırecektım,

bizde eşimle hamilleik boyunca birlikte olmama kararı aldık daha doğrusu o kendi aldı korkuyor birşey olacak diye sonra acısını çıkarırız ona bişey olmasın diyor ama bunları okuyunca korktum biraz ne yapsam bilemedim

bence kimse cinselliğine ara vermesin her ne olursa olsun erkekler aldatma olmasa dahi aralarına soğukluk girer.ben doğum yapalı 45 gün oldu hamileliğimin ilk aylarında düşük tehlikesi,son aylarında erken doğum tehlikesi derken hamileliğim bitti lohusalık başladı,şimdi o da bitti ama bi kaç gündür ben öpüyorum eşimi sanki uzaklaşıo gibi kanaman bittimi falan die beni geçiştiriyo ama aslı soğukluk sebebimiz bu dönemde ailesinin sürekli her konuda bana olan müdehalesiydi bebek doğduktan sonra sürekli yanımızda kalınca sorunlar arttı ve ister istemez annesini haklı tutuyor her zaman.bence benim eşim uzak durmaz demeyin bende aynısını söylerdim ama şu an bunu yaşıyorum kaç gündür sürekli mesafeli ve bu durumu bende büyütmeye başlıyorum.yoksa hangi erkek eşi öpünce uzaklaşmaya çalışır yada sadece öpüp bırakır?bebek olduktan sonra zaten insan kendine bakamıor bir süre lohusalık gerçekten çok zor geçti benim,aileler yanımızdan gitti ama sorunlar hala bizimle bebeğimle tüm gün yalnızım evde akşam oluyor konuşmak için can atıyorum ama sürekli playstation oynuyo maç izlio..hiç halini durumumu soran yok herşey ve tek ortak yön bebek...o yüzden yüzeyselde olsa cinsellik yaşanmalı araya soğukluk yada mesafe girmemesi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…