- Konu Sahibi cilekdudakli
-
ben telefona bakarsam işlerin bu boyuta geleceğini bildiğimden çekiniyordum telefona bakmaya. ama iş bu hadde geldikten sonra ilk önce bebeğim sonra kendim için güçlü olmalıyım... başkasının pişmanlığı, üzüntüsü vs artık beni ilgilendirmez ilgilendirmemelide.
kocam barışmak istiyor, ben affedemiyorum, doğumum iyice yaklaştı, ne yapacağımı bilemiyorum...
kocam barışmak istiyor, ben affedemiyorum, doğumum iyice yaklaştı, ne yapacağımı bilemiyorum...
sana affet demiyorum cok zor biliyorum ama bir bebegin babasız büyümesi senin yasadıgından daha zor olacak inan. bn napardm bilmiyorm ama senn dogumun yakın . ben dogmadan babam vefat etmiş annem hastanede nasıl boynu bükük kaldını anlatınca cok üzüldüm cok zor bi hayat yasadm cocuklugumda okul döneminde arkadaslarm baba dedikçe içim sızlardı halada öylllle 2.ci oglum yolda ama ben hala aynı duygulardaym diceksinki babasıyla görüsür ama aynı evde olup görmek gibi olamaz baba sevgisi nedir bilmiyorm ama egger yasasaydı göremeseydm baba kız olamasaydm arada görseydm emin ol daha cok üüzülürdüm senn bebeginde sık göremez eger bosanırsan bebegin daha ccokkk üzülür en dogru kararı verecegine eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?