- Konu Sahibi cilekdudakli
-
öyle bişey varsa yapacaklarımdan... olacaklardan... korkuyorum.... eve geç gelmeler. tuvallette telefon sesi. titreşim sesi, soğuk tavırlar, öpmemeler, sanki başkasının bebeğini mi taşıyorum böyle muameleye maruz kalıyorum(
çocuğa bişey olmasın düşüncesiyle kocam istemedi bende onayladım cinselliğin olmamasını
telefonda bir tuşa elim değmişti güvenlik kodu gelmişti. zaten ilk güvenlik kodunu farkettim sonra tuvaletteki sesler dikkatimi çekti
telefonu kontrol edersem sanki gururumu çiğneyeceğim gibi geliyor... ben o kadar değersiz bir kadın mıyım diye... aldatılacak... telefon kontrol edilecek kadar..
telefonda bir tuşa elim değmişti güvenlik kodu gelmişti. zaten ilk güvenlik kodunu farkettim sonra tuvaletteki sesler dikkatimi çekti
dün kavga ettik işyerinden bi arkadaşı ile yakınlaşması varmış(((((((((((( evden kovdum onu..........
dün kavga ettik işyerinden bi arkadaşı ile yakınlaşması varmış(((((((((((( evden kovdum onu..........
arkadaşlar destekleriniz için teşekkürler siz olmasaydınız belki konuşamacaktım, gerçeği öğrenecek gücüm yoktu. ama artık kendimi daha güçlü hissediyorum, bugün bir avukat ile görüştüm boşanıyorum. ailemde yanıma geldi bana destek için. insanın ailesinin arkasında olması çok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?