gebelik:(

eve neden geç geldiğini söylemiyor mu peki yada arayıp haber etmiyor mu

çocuğa bişey olmasın düşüncesiyle kocam istemedi bende onayladım cinselliğin olmamasını

hıh gelelm bura sakın anne evi die bişi de deme kocana asl bu sebebtn kopar baglar biraz önce yazdm okudysan belki bebektn korkuodr die ben 1.ci bebek te işte esim aynn böle sölemişti karar aldk bnde onayladm ama sadce 1 ay sürdü o karar ama o karardan sonra bnde kocamdn süphelendm işte 10 gün üzgn gördü beni daayanaamadı neyn var caanm dedi bnde anlaattm o aaaarardaa o hal olayı işte tesaadüf ya tlfn tuvalete gidince cok kötü oldm dertlestk ve sorunn sadece bebişimz oldunu aanlattı bana sende dene kimse karısındaan tlllfn kacırmaz cünki onlarn tek özeli biz iizz

telefonda bir tuşa elim değmişti güvenlik kodu gelmişti. zaten ilk güvenlik kodunu farkettim sonra tuvaletteki sesler dikkatimi çekti

tatlım gebelikten kaynaklanan hormonal değişiklikler seni etkiliyor olmasın. daha şüpheci daha alıngansın belkide.
en iyisi konuşmak bence. zor ama tek çözüm bu. açık açık sor konuş. neticede senin özel bi durumun var. sağlığının iyi olması lazım. kendini diil önce bebişini düşün. seni üzen rahatsız eden şeyleri açıkça anlat eşine. mutlaka bi açıklaması vardır.
Allah seni ve bebişini tüm kötülüklerden korusun canım. selametle kalın...

telefonu kontrol edersem sanki gururumu çiğneyeceğim gibi geliyor... ben o kadar değersiz bir kadın mıyım diye... aldatılacak... telefon kontrol edilecek kadar..

canım gurur die bişi ssöz konusu degl en azından neden güvenlik kodu koydunu söle yani sen ne konuşm dion ne deneym dion 2 sekildede sen ve bebegn zaarar görr süpheden en azından aldatıosada o nn kendini suclu hisstmmesini saglayacak kadar kırılmalısınki degerini anlasn kavgayla cözülcek konu degl bu gercegi bilmen sart amaa iyi ama kötü süpheden iyidir kötü ble sonc olsa en azından sende ona göre davranrsnn bi an önce ya dene yada neden böle güvnlik yok tlfn tuvate gidio die kons ikisindede gercegi görrsn ortada belki bişi yok sen kendine zehr ediosan b u günleri belki arkadsınn sornyla mesgul ya dene ya kons ikiside senn için iyi olacaktr. bir agaca kut girerse agac cürür insaanıda süphe cürüt senn güzel haberini beklicem umarm güzl dille konusum gercegi ögrenrsn

bu cinsellik erkekleri çok etkiliyor gerçekten bende hamileyken bundan korkmuştum sonuna kadar devam ettim araya soğukluk girmesin diye belkide eşininde tek sorunu bu canım ya şüpheleri kafandan atacaksın yada gerçeği öğreneceksin yoksa sürekli düşünmek sanada bebeğinede çok zarar verir bebeğin herşeyi hissediyor sonuçta içeride inşaallah yanılıyorsundur hamilelik hassaslığındandır umarım bebğinizide güle güle büyütürsünüz için bir an önce rahatlarda umarım

telefonda bir tuşa elim değmişti güvenlik kodu gelmişti. zaten ilk güvenlik kodunu farkettim sonra tuvaletteki sesler dikkatimi çekti

kod dan habern olsaydı nese bu durumda bn bile süphelenrm acık ol sor ne oluo de senn anlatmanı bbbekliom de hiç bir erkek 2 günlük kadın için hamile esini üzmez mrk etme yapıosada seni kaybedecegi aklına gelmemştr ama biraz süphelendigini anlasa belki onu tesvk eden biri varsada uzak durur yuvam yıkılmasn die bişi varsa kök salmadan kons canım belkide hormonaldr senn bu düsüncelern belki benm yasadgm durumuyasıondr ama bn cok aceleciym bu kadar sey farkedene kadar susamm yani ne demk tlfn kodlu ben kocamn kart sifrelerinii herseyini biliorm face msn hastta kendi verio askım kulanabilirsn yeni hesap acma dio

ben hamileyken daha yakın davranıyorm esime cünki erkk belki ben zarar görürüm korkusuyla yaklasmaz nefsini bastırr içinde öle öle sogukluk girer iş kadınlara düsüo bence biz nasl hamileyknn daha cok ilgi beklosak kocamzdan kocamızada okadar ilgi göstermeliyiz esimi cok seviyorm umarım sende bian önce konusursun ve insallah ssen yanılırsın askınıza bebişinle kaldınz yerden devam edersinm bi an önce sakin bi şekilde kons zaten sen yanılıosan o öyle seni güldürürki nasl böle seyler düşündüne inanamazsn esini kırmadan konsman lazm yoksa zarar ı tek sn ve bebek görr allah korusn

ben hamileyken daha yakın davranıyorm esime cünki erkk belki ben zarar görürüm korkusuyla yaklasmaz nefsini bastırr içinde öle öle sogukluk girer iş kadınlara düsüo bence biz nasl hamileyknn daha cok ilgi beklosak kocamzdan kocamızada okadar ilgi göstermeliyiz esimi cok seviyorm umarım sende bian önce konusursun ve insallah ssen yanılırsın askınıza bebişinle kaldınz yerden devam edersinm bi an önce sakin bi şekilde kons zaten sen yanılıosan o öyle seni güldürürki nasl böle seyler düşündüne inanamazsn esini kırmadan konsman lazm yoksa zarar ı tek sn ve bebek görr allah korusn

cok üzüldüm canım ama bak süphe daha kötüydü en azından daha fazla seni kandıramaz yinede iyi düşün kısa süreli yoksa ona asıkmı

dün kavga ettik işyerinden bi arkadaşı ile yakınlaşması varmış(((((((((((( evden kovdum onu..........

ne demek ya yakınlasması varmıs esi hamile onun üzülcegini bile bile insan nasıl böyle bişi yapar yaa canm cok üüzgünüm yaa erkekler neden böle yapar anlamıyorm sorumlulukllarını bilmeleri gerek halbuki .o kadın da nasıl bir kişilikteki illaki biliodr seni hamile oldunu nasl eşine yaklasır ya böle kadınlarıda adamlarıda toplucan nese sinirm bozuluo ya böle ailesini 2 kurusluk insana degiştince.ne yapcan peki bebegin için sabrlı ol kendine iyi bak o şimdiden eminm pişmandr ona yaklasan o yanndan ginince baaska erkeklerede aynını yyapıodr bunu göreemiceek kkadar körmü cok yalvarcak sana cokkk

çok üzüldüm.. Allah sabır versin ilgiye en ihtiyacın olduğu bu döneminde böyle bir duygu kırılması yaşaman çok acı.. keşke hislerinde yanılıyor olsaydın.. Eşin ne yaptı sen evden kovdum diyorsun ama gitti mi ... Çok iyi düşün kararlar vermeden evvel konuş gerekirse sakin sakin gerekirse kavga ederek ama iyi düşün.. Allah sabır versin yardım etsin... (

Ya yemin ediyorum ortam müsait olsa hıçkırarak ağlayacaktım, okdr etkilendimki kim ne dese boş. Bol bol dua ,Allaha sığın rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah. Senin kocanı yolundan çıkartan asıl ş...siz. Yazık ya nediyeceğimide şaşırdım ((

Melekler sormuş; ''Senin en sevdiğin kul o iken, neden bukadar ızdırap imtihan? Yetim, öksüz, kimsesiz...''
Ne buyurmuştu rabbimiz? ''Kimseye güvenmesin hep benden istesin, bana sığınsın...'' diye

arkadaşlar destekleriniz için teşekkürler siz olmasaydınız belki konuşamacaktım, gerçeği öğrenecek gücüm yoktu. ama artık kendimi daha güçlü hissediyorum, bugün bir avukat ile görüştüm boşanıyorum. ailemde yanıma geldi bana destek için. insanın ailesinin arkasında olması çok önemli.

Çok üzüldüm hamileyken böyle bir şey yaşamana. Ama güçlü olmana da sevindim. Hiç pişman olmadı mı üzülmedi mi yaaa? İnsan bebeğini düşünür biraz.

ben telefona bakarsam işlerin bu boyuta geleceğini bildiğimden çekiniyordum telefona bakmaya. ama iş bu hadde geldikten sonra ilk önce bebeğim sonra kendim için güçlü olmalıyım... başkasının pişmanlığı, üzüntüsü vs artık beni ilgilendirmez ilgilendirmemelide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…