Gebelik

Gebe miyim sizcee :(((

• Yazma

OY: 16 53,3%
  • Yazma

OY: 17 56,7%

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .
Ramazan ramazan salon kadını çizgimizden çıktık konu sayesinde
ayy ben gebe kadınım...sadece konuyu sessizce izliyordum..mune gelmeden ..elin kızı sözlüsüyle sevişmiş ay pardon yazılısıyla....hamilemi diye bize soruyor ..bananeyse..eylül anaları grubuma döneyim en iyisi...arımla namusumla ...bakalım bizim kızlar neler yapmışlar..

konu sahibi erkek arkadaşının adı mertmi ..bide adanalımısın...merak ettim..nokta atışı yapıyorum şuanda
Konu sahibinin adi mert bence yani irkek üye

Sevgilisi icin üye olmuştur fedakar cefakar irkeklerimiz

Üstteki yazma yükselmiş ha gayret alttaki yazma yi destekleyin

Oyumu verdim vatana millete hayırlı olsun . Anketin ne önemi var ki git test kan testi yaptır. Ama bencede gebe değilsindir. Düğüne kadar sabredinde bidaha burda böyle konu açma. Biri vardı habire açıyodu yoksa kız sen o musun

Konu sahibinin adi mert bence yani irkek üye

Sevgilisi icin üye olmuştur fedakar cefakar irkeklerimiz

Üstteki yazma yükselmiş ha gayret alttaki yazma yi destekleyin

Sizin için kendimi feda edip oyumu alttaki yazmaya verdim oysaki gönlüm üsttekindeydi Neyse emanet oy bu, sonuçlardan koalisyon çıksın da yeter

Sözlüm kukuma dokundu acebaaa hamile miyim Tebrikler gebesin Hı bu arada fakesin sırf konun patlasın diye sözlüm yazmışsın he canım he diyor buradan gidiyorum. Esen kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…