Bizde 18. Haftada 18 cm 220gr dık
Çok şükür ki 14+5 te cinsiyetimizi öğrendik. Kız bekliyordum fakat erkekmiş. Sağlıklı olsunda önemli olan bu. Babamız pek sevindi 1 kız 1 erkek olucak işte daha ne diyor
Bulantılar 13. Haftada bitti fakat mide hazımsızlığı çekiyorum. Bu duruma iyi gelen bir şey bilen var mı acep
Merhaba. İlk kez duydum bunu. Cinsiyet için erken aslında bu hafta. Çoğu zaman yanlış çıkıyor tahminlerMerhaba arkakdaslar bende 14?haftama girdim.gecen hafta doktor kemik yapisi kiza benziyo dedi.kemikk yapisi cinsiyet tahmini oluo mu ki
Merhaba. 5 gün geriden gelmesi çok önemli değil sen yeterli ve dengeli beslen yeterki benim belirtiler 16. Hafta sonuna doğru bitmiştiMerhaba Güzel Anneler. Bizde bugün 14 haftalık olduk . Ama malesef 5 gün geriden geliyoruz. 2li testi yaptırdık geçen hafta sonuç haftaya olacak. Ama ben bebeğini özlediğim için yarin Bidaha gideceğim. Belirtilere gelirsek bende herşey gecti hamile kalmadan nasilsam şimdi de öyleyim sizler nasılsınız?
Merhaba Güzel Anneler. Bizde bugün 14 haftalık olduk . Ama malesef 5 gün geriden geliyoruz. 2li testi yaptırdık geçen hafta sonuç haftaya olacak. Ama ben bebeğini özlediğim için yarin Bidaha gideceğim. Belirtilere gelirsek bende herşey gecti hamile kalmadan nasilsam şimdi de öyleyim sizler nasılsınız?
Merhaba. Evet şuan en rahat dönemdeyiz aslında. Kıymetini bilmeli:) güzel yorumlar ve tavsiyelerin için teşekkürlerMerhaba, aslinda 2. trimester hamileligin en guzel, en kolay 3 aylik donemidir. Benim icin de oyle gecti.
Ilk endiselerin, zorluklarin ( mide bulantisi gibi ) atlatildigi, kendini daha cok hazir hissettigin ve de bebegine daha cok odaklandigin ve onu da hissetmeye basladigin donem. Ustelik 3. trimester gibi de artik yurumekte, hareket etmekte ve de uyumakta henuz zorlanmadigin donem :) Mide yanmasi icin doktorlar hamilelikte de kullanilabilecek bir surup oneriyorlar. Iyi geliyor. Doktorunuza danisarak tavsiye isteyebilirsiniz bu konuda.
Mutluluklar bebeklerinizle :)
yüzde 80 doğruluk payı var bu haftalarda ama başka bi doktorada göster istersenMerhaba arkadaslar 16.haftada bebegimin cinsiyeti kiz dedi doktor. Ama ister istemez kafamda soru isareti var degisme ihtimali olur mu bu haftadan sonra.yani yablis gorme ihtimali var mi
Bebegimin boyu 15cm olmus. Saglikli dedi de haftaya gidicem bi doktora dahayüzde 80 doğruluk payı var bu haftalarda ama başka bi doktorada göster istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?