ben de 14.haftadayım. benim ilk trimesterim Allahıma şükürler olsun cok iyi geçti. ne bulantım oldu ne kusmam ne tiksinme ne de aşerme... sadece cok sık idrara cıkma, yorgunluk ve aşırı uyku isteğim oldu. umarım bundan sonrası da böyle rahat geçer. bu arada hamilelik yoga ve pilatesine başladım. çok rahatlatıcı arkadaşlar herkese tavsiye ederim. bacak kramplarına falan da cok faydalı egzersizler yapılıyor.
bu arada cinsiyetim 12. haftada belli oldu. oğlum olacak inşallah :)))))) herkese keyifli hamilelikler dilerim.
ben de 14.haftadayım. benim ilk trimesterim Allahıma şükürler olsun cok iyi geçti. ne bulantım oldu ne kusmam ne tiksinme ne de aşerme... sadece cok sık idrara cıkma, yorgunluk ve aşırı uyku isteğim oldu. umarım bundan sonrası da böyle rahat geçer. bu arada hamilelik yoga ve pilatesine başladım. çok rahatlatıcı arkadaşlar herkese tavsiye ederim. bacak kramplarına falan da cok faydalı egzersizler yapılıyor.
bu arada cinsiyetim 12. haftada belli oldu. oğlum olacak inşallah :)))))) herkese keyifli hamilelikler dilerim.
Eki Görüntüle 1026738 Eki Görüntüle 1026739 Eki Görüntüle 1026740 Eki Görüntüle 1026741 Eki Görüntüle 1026742 Eki Görüntüle 1026743 Eki Görüntüle 1026744 Eki Görüntüle 1026745 Eki Görüntüle 1026746 Eki Görüntüle 1026747 Eki Görüntüle 1026748
markaları mothercare,kanz,avent,jeu de bebe,ninna,döll,panço
Masallah canim bunlarin hepsi cok guzel. Allah bi an once kucagina alip huzur icinde giymeyi nasip etsin.
20. Haftamdayim. Ilk zamanlar bulantilar nedeni ile cok zor gecti 16. Haftama kadar surdu. Ancak simdi cok sukur hic biseyim kalmadi. Mide yanmasi yada kramp gibi sorunlarim yok. Bu aylari cok sevdim. Sadece yatarken zorluk cekiyorum. Karnim baya ciktigindan bacak arasinda yastikla yatmaya basladim. Onun haricinde cok sukur sefami suruom.
masallahh siz atlatmış görünüyosunuz .. ben 11+5 teyim henüz .. tam gaz bulantı kusma devam.. 8. haftada başlamıştı..
umuyorum 3 ay dolduktan sonra hafifler:18:
masallahh siz atlatmış görünüyosunuz .. ben 11+5 teyim henüz .. tam gaz bulantı kusma devam.. 8. haftada başlamıştı..
umuyorum 3 ay dolduktan sonra hafifler:18:
18. Haftadayım ve kuyruk sokumumda sağ ayağımı yere bastğımda iğne batması gibi sancı oluyo siyatik benzeri bunu bir aydır yaşıyorum sizde yaşadınız mı ve ev işi yapamıyorum oturduğum yerden kalkamıyorum yaşayan varsa söylesin bi tek benmiyim diye çok düşünüyorum yardım lütfennnnnnnnn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Masallah diim benim bugunde kadar hicbir sikayetim olmadi simdi buyudukce karnim sanki nefesim daraliyor gibi me geliyor AMA kusma bulantim hic olmadi sansli olanlardanim
18. Haftadayım ve kuyruk sokumumda sağ ayağımı yere bastğımda iğne batması gibi sancı oluyo siyatik benzeri bunu bir aydır yaşıyorum sizde yaşadınız mı ve ev işi yapamıyorum oturduğum yerden kalkamıyorum yaşayan varsa söylesin bi tek benmiyim diye çok düşünüyorum yardım lütfennnnnnnnn
Masallah diim benim bugunde kadar hicbir sikayetim olmadi simdi buyudukce karnim sanki nefesim daraliyor gibi me geliyor AMA kusma bulantim hic olmadi sansli olanlardanim
Cok gecmis olsun. Bencede bir doktora gozukmelisin. Ciddi bir sorun degildir umarim. Gecikirsen daha cok sorun olcak cunku karnin ciktikca durus seklin degisio daha cok agrin olabilir vakit kaybetme ve bizede haber ver. Guzel haberlerini bekliyoruz.
Saol cnm dr.a gittim bugün ve söyledim ilk hamilligin olduğu için rahim genişliyor bundan dedi ağrısı yapacak bişey yok dedi . zaten şimdiden yürüme şeklim bile değişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?