Gebelikte 14 - 26. Hafta Arası (2. Trimester )

3 ay bitti die ağır kaldırmaynbana doktorum bebegin eşi aşagı inmiş dedi yatmam gerekiomuş riskli dedi yukarı cıkması lazım

3 ay bitti die ağır kaldırmaynbana doktorum bebegin eşi aşagı inmiş dedi yatmam gerekiomuş riskli dedi yukarı cıkması lazım
Öyle ama yardım edenin olmayınca mecbur kalıyorsun. Benimde agrilarim oluyor belimde korkuyorum eldende bişey gelmiyor. ..

Öyle ama yardım edenin olmayınca mecbur kalıyorsun. Benimde agrilarim oluyor belimde korkuyorum eldende bişey gelmiyor. ..
Genelde yardımcısı olmayanlara Allah'ın izniyle böyle risk olmuo bnm var da noldu gene başıma geldi üzülme yani..benimde bacaklarım cok agrıo daha karnım küçük birde

Slm kizlar bende 2. Trimesterdeyim..canim hicbisey yapmak istemiyor hatta ayaga bile kalkmak istemiyor..sizler nasilsiniz?

Bende Öyleyim bacaklarım çok agrıo 18 hft daym sen
Bende 18.haftadayim..diz kapaklarimdan alti cok agriyor valla masaj a gidilse gidilir yani ayaklarim aciyor resmen..canim hic birsey yapmak istemiyor hem sicak hem halsizlik var

Bir de grip oldum geniz akintisi berbatim
Bi fincan ıhlamur fln iç zencefil yada .. Geniz akıntısı bende de vardı boğazıma yapışıo bide daha cok midemi bulandırıyordu onada pekmez tereyağ karabiber yaptım içtim ağrılar normal heralde bu hftlarda bende kilo alamıyorm iştahszm

Ihlamur icemiyorum ki canim ya ama pekmezli karisimi deneyem bi cok saol...bebegin cinsiyeti belli mi? Ben de istahsizim mide bulantim yok kusmam yok ama istah da yok...bebegimm 220 gr olmus 18cm olmus...bebek iyi ama ben hic kilo almadim

Bende bi kilo aldım die üzülüyorum millet 4 kilodan gidio almamak daha iyi galiba cocuk alsında
Bebegimin kilosu 220gr boy 18cm doktorumuz masallah cok iyi dedi..canim ya ben daha bir onceki gebeligimin kilosunu veremedim 18 kg almistim 8 ini verdim 10 u kaldi ama bebegim 6 aylikken hamile kaldim bu bebege..70 kg la basladim halen 70 kg.

Bebegimin kilosu 220gr boy 18cm doktorumuz masallah cok iyi dedi..canim ya ben daha bir onceki gebeligimin kilosunu veremedim 18 kg almistim 8 ini verdim 10 u kaldi ama bebegim 6 aylikken hamile kaldim bu bebege..70 kg la basladim halen 70 kg.
Benim geçen hafta boyu 14 cm di yrn gidicem gene bakalım kaç olmuş bebegim eşi aşagıda oyüzden hep yatıyorm

Benim geçen hafta boyu 14 cm di yrn gidicem gene bakalım kaç olmuş bebegim eşi aşagıda oyüzden hep yatıyorm
Aman dikkat et eger ki imkanin varsa yat dinlen bol bol! Benim hic dinlenme imkanim yok 2 tane cocukla..aksam esim gelince dinleniyorum sadece 1 2 saat

Merhabalar bizde 18. Haftadayiz, bendede halsizlik var cok. Hep uyumak istiyorum, ayrica mide yanmalarim oluyor. Ama ilk aylara gore daha iyiyim cok sukur. Sicaklar bunaltiyor olabilir hepimizi. Bizde bugun doktorsaydik boyumuz 20cm kilomuz 195gr olmus :)

Bizde 18. Haftada 18 cm 220gr dık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…