Gebelikte 14 - 26. Hafta Arası (2. Trimester )

Aynen canim bebislerimiz saglikli olsun da biz her zorlugu cekeriz ben bi kere koldan vurdum daha berbat morarmisti
-kol ve bacak daha çok acır gibi geliyor bana da malum karında yağ oranı ve tabaka daha çok, kol ve bacakta kas var cesaret edemiyorum yani o bölgelere vurmaya...

Ben bi ara cok kanatiyodum canim ama simdi daha az kaniyo.Amin canim insallah saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza:))

-ben 19.haftamı bitiriyorum ama hala bebişimin hareketlerini ayırt edemiyorum karnımdakilerin gaz mı? bağırsak hareketlerimi yoksa bebeğimin hareketlerimi anlayamıyorum bir türlü siz nasıl ayırt ediyorsunuz?
bendeçok zor fark edebildim .karnım tokken hafif soluma doğru yatıp sakin sakin uzanırsam küçük bir atma hissi oluyo .herhalde böyle oluyor başlarda .ama ilk gebelikt 19 -20. hafta da hissedilir yazıyor biçok yerde...insan sbırsızlanıyor

haklısın valla insanı strese sokuyorlar endişelerini içlerinde yaşasalarda bize yansıtmasalar iyi olacak ..

16+5 teyim hala midem bulaniyo hala kusuyorum ve hala midem yaniyo.. ama sanirim benimki biraz stresten bebegim hasta gorunuyor ultrasin goruntulerinde

-ben 19.haftamı bitiriyorum ama hala bebişimin hareketlerini ayırt edemiyorum karnımdakilerin gaz mı? bağırsak hareketlerimi yoksa bebeğimin hareketlerimi anlayamıyorum bir türlü siz nasıl ayırt ediyorsunuz?
ya aslında ben gaz olmadığından eminim. Bebek hareketi çok hassas ve küçük oluyor ve tek bi bölgede oluyor. Bazen sağda bazen solda boyle göz seyirmesi gibi pıt pıt ediyor ama çok hafif yani. Gaz hareketi daha değişik. İnternet hazretlerinin dediğine gore ilk gebelikse ve anne kiloluysa geç hissedermis.

ya aslında ben gaz olmadığından eminim. Bebek hareketi çok hassas ve küçük oluyor ve tek bi bölgede oluyor. Bazen sağda bazen solda boyle göz seyirmesi gibi pıt pıt ediyor ama çok hafif yani. Gaz hareketi daha değişik. İnternet hazretlerinin dediğine gore ilk gebelikse ve anne kiloluysa geç hissedermis.
16+5 teyim hala midem bulaniyo hala kusuyorum ve hala midem yaniyo.. ama sanirim benimki biraz stresten bebegim hasta gorunuyor ultrasin goruntulerinde
Hasta görünüyor derken? İnş önemli bir durum yoktur? Bazen bebekbondaki rahatsızlıkları anne vasıtasıyla atarmış. Benim enerjiyle ilgilenen bir arkadaşım söylemişti bana. Bende ortada hic birşey yokken bogazim doldu. Öyle söylemişti bana. Bol bol nefes alıştırması yap demişti.

Ense kalinligu asiri yuksek.. perinatoliji bolumune sevk edildim ayin 25inde detayli ultrasona giricem bakalim orda belli olur herhalde.. drler kistik higromadan suphelenuyolar.. baska seylerde olabilir filan.. rabbimden hayirlisi artk

Ense kalinligu asiri yuksek.. perinatoliji bolumune sevk edildim ayin 25inde detayli ultrasona giricem bakalim orda belli olur herhalde.. drler kistik higromadan suphelenuyolar.. baska seylerde olabilir filan.. rabbimden hayirlisi artk
Hayırlısı tabi canım. Sıkma canini. İkili taramaya gore konuşuyorlar sanırım onun sonucu hic belli olmuyormus. Somut örnekler var buradaki arkadaşlar arasında da. Bol bol dua et inş sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın.

Amin cnm cok sagol..insallah bebeklerimiz sag salim saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz. Rabbime herkez icin duaciyim

[QUOT_derin masalim_, post: 39417972, member: 380578"]Kontrolum 2 hafta sonra .17 olcm o.zmn yapicak demek ki[/QUOTE]
Evet insallah hayırlı sonuçlarla gelirsin..

17 hafta bitti bulantılar hafifledi ama mide yanması tam gaz devam kızımız olacak inşallah :) kas krampları eklem ağrılarım oluyor ama doktorun verdiği kalsiyum,magnezyum ve vitamin gibi takviyeleri hala kullanamıyorum midemi bulandırıyorlar.... Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin kızlar...

KıZlar 14. Hft bitio bulantılar nzmn biticek yemek yemeyi özledim hala tiksiniyorm kalsiyum hiç yok ilaç desen yutamıyorum midemi bulandırıo

Bizde 13 haftalığız doktor cinsiyetinin erkek olabileceğini söyledi. İştahım fazla yok yemeye çalışıyorum ama deli gibi acıktığım hiç olmuyor. Az az sık sık yiyerek mide bulantılarımdan kurtuldum kızlar. Hiç aç kalmamaya çalışıyorum. 2 öğünü mutlaka meyve ile tamamlıyorum. Bu hafta 3 gündür bel ağrılarım başladı sizde de oluyormu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…