-kol ve bacak daha çok acır gibi geliyor bana da malum karında yağ oranı ve tabaka daha çok, kol ve bacakta kas var cesaret edemiyorum yani o bölgelere vurmaya...Aynen canim bebislerimiz saglikli olsun da biz her zorlugu cekeriz ben bi kere koldan vurdum daha berbat morarmisti
Ben bi ara cok kanatiyodum canim ama simdi daha az kaniyo.Amin canim insallah saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza:))-bazen kanıyor bazen kanamıyor, bazen morarıyor bazen morarmıyor şaşırdım kaldım valla hep aynı şekildi vuruyorum iğneyi ama göbeğim morluklardan harita gibi oldueh başa gelen çekilir yinede şikayetim yok yeter ki şifa olsun bebişlerimize sağlık olsun.Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Bende bi kere vurdum dahada vuramadim zaten:)) zor oluyo daha cok yaniyo gobusum:)-kol ve bacak daha çok acır gibi geliyor bana da malum karında yağ oranı ve tabaka daha çok, kol ve bacakta kas var cesaret edemiyorum yani o bölgelere vurmaya...
-kızlar bende sizdenim gebeliğimin başından beri clexan iğne ve coraspin kullanıyorum ve doğuma kadar da kullanacağım öncesinde 2 düşük yaşadığım için verdi bunları doktorum...şuan 19 +3 teyim hala göbekten yapıyorum eşim bu konuda cesaretli değil kendim yapıyorum iğnelerimi doktorum göbekten yapmamı söylediği için bende hep o bölgeden vuruyorum...[/QUOTE
Allah kolaylık şifa versin arkadaşım ,o morluklar çok kötü görünüyor ama ypak bişey yok benimde 2 düşüğüm oldu testleri yaptırdım kanımda pıhtılaşma çıkadı ama bazen belli olmuyor dedi doktor ,bu yüzden 5 .hafta başladım kullanmaya ..benim iğneleri eşim yapıyor.ben çok cesaretsizim ,hala bakamıyorum bile yaparken .yazık oda görünce göbeğimdeki morlukları üzülüyor .Allah bebeklerimizi sağlıkla kcağımıza almyı nasip etsinde dayanıcaz mecbur :)
bendeçok zor fark edebildim .karnım tokken hafif soluma doğru yatıp sakin sakin uzanırsam küçük bir atma hissi oluyo .herhalde böyle oluyor başlarda .ama ilk gebelikt 19 -20. hafta da hissedilir yazıyor biçok yerde...insan sbırsızlanıyor-ben 19.haftamı bitiriyorum ama hala bebişimin hareketlerini ayırt edemiyorum karnımdakilerin gaz mı? bağırsak hareketlerimi yoksa bebeğimin hareketlerimi anlayamıyorum bir türlü siz nasıl ayırt ediyorsunuz?
benimde kayinvalidem-_- ? Cen artik dayanamadım sormayın sürekli dedim. Bi de benim önceden 3 dusugum oldu onlar sordukca deli oluyorumbenden daha telaslilarmis ondan soruyolarmis. Kim bi bebeğe annesinden daha fazla telaşla na bilir ki:-D
ya aslında ben gaz olmadığından eminim. Bebek hareketi çok hassas ve küçük oluyor ve tek bi bölgede oluyor. Bazen sağda bazen solda boyle göz seyirmesi gibi pıt pıt ediyor ama çok hafif yani. Gaz hareketi daha değişik. İnternet hazretlerinin dediğine gore ilk gebelikse ve anne kiloluysa geç hissedermis.-ben 19.haftamı bitiriyorum ama hala bebişimin hareketlerini ayırt edemiyorum karnımdakilerin gaz mı? bağırsak hareketlerimi yoksa bebeğimin hareketlerimi anlayamıyorum bir türlü siz nasıl ayırt ediyorsunuz?
ya aslında ben gaz olmadığından eminim. Bebek hareketi çok hassas ve küçük oluyor ve tek bi bölgede oluyor. Bazen sağda bazen solda boyle göz seyirmesi gibi pıt pıt ediyor ama çok hafif yani. Gaz hareketi daha değişik. İnternet hazretlerinin dediğine gore ilk gebelikse ve anne kiloluysa geç hissedermis.-ben 19.haftamı bitiriyorum ama hala bebişimin hareketlerini ayırt edemiyorum karnımdakilerin gaz mı? bağırsak hareketlerimi yoksa bebeğimin hareketlerimi anlayamıyorum bir türlü siz nasıl ayırt ediyorsunuz?
Hasta görünüyor derken? İnş önemli bir durum yoktur? Bazen bebekbondaki rahatsızlıkları anne vasıtasıyla atarmış. Benim enerjiyle ilgilenen bir arkadaşım söylemişti bana. Bende ortada hic birşey yokken bogazim doldu. Öyle söylemişti bana. Bol bol nefes alıştırması yap demişti.16+5 teyim hala midem bulaniyo hala kusuyorum ve hala midem yaniyo.. ama sanirim benimki biraz stresten bebegim hasta gorunuyor ultrasin goruntulerinde
Ense kalinligu asiri yuksek.. perinatoliji bolumune sevk edildim ayin 25inde detayli ultrasona giricem bakalim orda belli olur herhalde.. drler kistik higromadan suphelenuyolar.. baska seylerde olabilir filan.. rabbimden hayirlisi artkya aslında ben gaz olmadığından eminim. Bebek hareketi çok hassas ve küçük oluyor ve tek bi bölgede oluyor. Bazen sağda bazen solda boyle göz seyirmesi gibi pıt pıt ediyor ama çok hafif yani. Gaz hareketi daha değişik. İnternet hazretlerinin dediğine gore ilk gebelikse ve anne kiloluysa geç hissedermis.
Hasta görünüyor derken? İnş önemli bir durum yoktur? Bazen bebekbondaki rahatsızlıkları anne vasıtasıyla atarmış. Benim enerjiyle ilgilenen bir arkadaşım söylemişti bana. Bende ortada hic birşey yokken bogazim doldu. Öyle söylemişti bana. Bol bol nefes alıştırması yap demişti.
Hayırlısı tabi canım. Sıkma canini. İkili taramaya gore konuşuyorlar sanırım onun sonucu hic belli olmuyormus. Somut örnekler var buradaki arkadaşlar arasında da. Bol bol dua et inş sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın.Ense kalinligu asiri yuksek.. perinatoliji bolumune sevk edildim ayin 25inde detayli ultrasona giricem bakalim orda belli olur herhalde.. drler kistik higromadan suphelenuyolar.. baska seylerde olabilir filan.. rabbimden hayirlisi artk
Amin cnm cok sagol..insallah bebeklerimiz sag salim saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz. Rabbime herkez icin duaciyimHayırlısı tabi canım. Sıkma canini. İkili taramaya gore konuşuyorlar sanırım onun sonucu hic belli olmuyormus. Somut örnekler var buradaki arkadaşlar arasında da. Bol bol dua et inş sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın.
16. hafta da yapılıyor 4. lü tarama testi 1 - 2 hafta daha bekle ölçüm iyi olsun :) bende 3 hafta sonra yaptıracağım inşallahMerhaba kizlar.ben 15. Haftamdayim.4lu tarama testi ne zaman yapiliyor?
Kontrolum 2 hafta sonra .17 olcm o.zmn yapicak demek ki16. hafta da yapılıyor 4. lü tarama testi 1 - 2 hafta daha bekle ölçüm iyi olsun :) bende 3 hafta sonra yaptıracağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?