gebelikte akinti :(((((

BESTEKIZ

Bİ SEN Bİ BEN BİRDE BEBEK
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
4.675
2.639
198
arkadaslar 25 haftalik hamileyim akintim normalden degisip koyulasip kokulu olunca dr erken dogum tehlikesi dedi 1 aydir fitil ustune fitil werio napicambn nerden gelio bu akinti nie bitmio nie hep fiitil napicam ben bu duruma bi fikri olan yada yasayan war mi ??????

Son düzenleme:
Yani nediyelim ki tatlim doktorun verdigi tedaviye devam etmelisin. Bende de akinti var ama acik renk. Umarim tez zamanda kurtulursun.

Yani nediyelim ki tatlim doktorun verdigi tedaviye devam etmelisin. Bende de akinti var ama acik renk. Umarim tez zamanda kurtulursun.

amin canim saol....hic biticek gibi degil 4 kutu fitil bitirtti bana dr dusunsene...ne igrenc insanim bebegim bnm yuzumden erken dogucak......en cok merak ettigim bole bi durumla erken doum ypan warmi.....

Son düzenleme:
hic biticek gibi degil 4 kutu fitil bitirtti bana dr dusunsene...ne igrenc insanim bebegim bnm yuzumden erken dogucak......en cok merak ettigim bole bi durumla erken doum ypan warmi.....

Olur mu oyle sey neden kendine hakaret ediyorsun olabilir boyle seyler hele gebelikde cok normal. Sen genital bolgenin temizligine ozen goster jilet kullaniyorsan ayni jileti 1kere kullan sadece ve deterjan gibi olan sivi dus jelleriyle yikama dogal zeytinyagi sabunuyla yika.

Olur mu oyle sey neden kendine hakaret ediyorsun olabilir boyle seyler hele gebelikde cok normal. Sen genital bolgenin temizligine ozen goster jilet kullaniyorsan ayni jileti 1kere kullan sadece ve deterjan gibi olan sivi dus jelleriyle yikama dogal zeytinyagi sabunuyla yika.

soylediklerinede dikkat edicem....her gun camasir degisiorum ayri camasirlardan sicak suda yikayip utuluorummm ....... hepsine dikkat etmwge calisioum ama sabun degistirim bide canim saol....

Back
X