Valla bende yapamiyom tam kendime gelince yadımcı çağırır beraber yaparız artikEşim yapio elinden geldiğince ama benim gibi olmaz tabi yapamaz temizliği.Napim ama yapamıyorum ki keşke yapabilsem kuzum.
Ewt ya oğlumda 14 haftada bitmişti şimdiki kız beş ay sürecek gibi duruyoKızlarda bu bukanti falan çok okuyor diye düşünüyorum. Kızımda 5 ay çekmiştim. Herhalde buda kiz ayni belirtiler. Oğlumda koku hassasiyetim vardı. Böyle değildi.
Bebeginizin cinsiyeti nedir... Kiz erkek fark ediyormu acaba... Bir andami gecti.. hepsi..Bende oyleydim çok şükür 12 13 haftada tamamen bitti koku hassasiyeti herşeyden tiksinme vs derken normale döndüm hamd olsun çok kötü dönemdi şimdi herşeyi yiyip içiyorum ayy o dönemde su bile acı tat veriyordu içemiyordum prilam kullanıyordum hepsi geçti bitti şükür
Inş canim oğlumda 14 haftada bitmişti bunda 18 hafta oldum malesef daha aynı hiç gececek gibi durmuyo 5 ay dolunca diyolar baklimBende ayni dertten muzdaribim ... Yemin ediyorum biri gecti der siye okidim sonuna kadar ... İnsaallah hemen gecer herkesinki..
Allahim tez zamanda hayirli kolay hamilelik gecirmeyi nasib etsin bize.... Cok zor ... Kimsede anlamiyor.. kendimden tiskindim...Inş canim oğlumda 14 haftada bitmişti bunda 18 hafta oldum malesef daha aynı hiç gececek gibi durmuyo 5 ay dolunca diyolar baklim
Amin .... Gecenler varmis ... İnsaallah bizimkide gecicek ...12.haftamdayim 5 kilo verdim kusmaktan ve aşırı tükürük salgısindan sürüm sürüm Sürünüyorum.Hayatim klozette geciyo.Cok açım,aşırı halsizim.Elimde bı rulo tuvalet kağıdı yanımdan hiç ayiramiyorum.Dislerimi hamileliğimin başından beri iki defa fircalayabildim anında kusmaya basliyorum.O kadar bakımlı,giyimli kendiyle ilgili,estetik yaptıran,kendine bakan biriydim şuan paspalin önde gideni oldum.Halsizlikten,açlıktan,kusmaktan ve bütün gün tukurmekten yerimden kalkamiorum.Allah yardımcımız olsun.
Bebeğim kız evet bi anda yani geçti bende anlamadım ohh be dedim ağzımdaki acı tat gitmisti ayrıca 3.5 yaşında kızım var onun gebşliğinde de hiç Boyle prob yaşamamıştım o kadsr rahat bir hamilelik geçrmştiimmki .. bu farklı olunca dedik heralde erkek olacak ama alakası yokmus her hamileleik farklı geçebilir aynı cinsiyet olmasına rağmenBebeginizin cinsiyeti nedir... Kiz erkek fark ediyormu acaba... Bir andami gecti.. hepsi..
Allahim insaallah.... Boyle duyunca seviniyorum... Umutlaniyorum.... Allah razi olsun..Bebeğim kız evet bi anda yani geçti bende anlamadım ohh be dedim ağzımdaki acı tat gitmisti ayrıca 3.5 yaşında kızım var onun gebşliğinde de hiç Boyle prob yaşamamıştım o kadsr rahat bir hamilelik geçrmştiimmki .. bu farklı olunca dedik heralde erkek olacak ama alakası yokmus her hamileleik farklı geçebilir aynı cinsiyet olmasına rağmen
İnsallah geçer gider ben mutfakta yemekle uğraşırken çöp kovasına tükürmekten artık tiksinmekten kokulardan ağzımdaki acı tattsn en sevdigim şeylerden de tiksinmiştim salata seven birisi olarak tat alamıyordum meyve canavrıydım elma bile ağzımda kötü tat veriyordu portakalın kokusundan tiksinir mi insan herşeyden ya birde istifra edemiyordum yapım oyle hiç çıksramam malesef ama inan geçyor hepsi bende geçmez sanıyordum ama geçti şimdi normale dondum ve tipik hamiş boğazı oluştu bende artıkAllahim tez zamanda hayirli kolay hamilelik gecirmeyi nasib etsin bize.... Cok zor ... Kimsede anlamiyor.. kendimden tiskindim...
Sizin cinsiyet belli değil miAllahim insaallah.... Boyle duyunca seviniyorum... Umutlaniyorum.... Allah razi olsun..
Allah razi olsun... İnsaallah....dogumunuzda rahat olir insaallah... Saglikla kucaginiza alirsiniz... Hepimiz tabi... Ama biz once hamileligi rahat gecirelimİnsallah geçer gider ben mutfakta yemekle uğraşırken çöp kovasına tükürmekten artık tiksinmekten kokulardan ağzımdaki acı tattsn en sevdigim şeylerden de tiksinmiştim salata seven birisi olarak tat alamıyordum meyve canavrıydım elma bile ağzımda kötü tat veriyordu portakalın kokusundan tiksinir mi insan herşeyden ya birde istifra edemiyordum yapım oyle hiç çıksramam malesef ama inan geçyor hepsi bende geçmez sanıyordum ama geçti şimdi normale dondum ve tipik hamiş boğazı oluştu bende artık
Hayir ... Daha 9+4 ...Sizin cinsiyet belli değil mi
Daha minnoşmuş sağlıkla gelsin insallah 3-4 hafta sonra düzelir insallah annesi sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin inşallah rabbimHayir ... Daha 9+4 ...
Amin hepimize... Allah razi olsun... Cok tesekkur ederim... İcimi rahatlattiniz...Daha minnoşmuş sağlıkla gelsin insallah 3-4 hafta sonra düzelir insallah annesi sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin inşallah rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?