E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
merhaba kızlar 14 haftalık gebeyim.bacaklarımda hamileliğimin ilk dönemlerinden beri özellikle akşamlatı başlayan oldukça şiddetli ağrılar oluyor.doktoruma söylediğimde fazla aykta kalmaktan yada eskiye oranla daha az ayakta durmaktan olabilir dedi.kalsiyum ve magnezyum kullanmama rağmen geçmedi sadece bacaklarıma masaj yapılırsa geçiyor.böyle bir durumla karşılaşan ve buna bir önerisi olna var mı.gebeliğin son 3 ayında bacak ağrılarının normal olduğunu biliyorum ama erken dönem hakkındakiş ağrılşar hakkında hiçbir bilgi alamıyorum
Kızlar merhaba ben 4 ay önce anne oldum benin gebeliğim çok problemliydi ayak ağrılarımı dayanabileceğim sıcaklıktaki tuzlu suyla rahatlatıyodum isterseniz bir deneyin arkadaşlar:ecrin_bebek:[/QU
benimde sadece sol bacağım komple ağrıyor babacak dediğime bakmayın kemiklerimin içi sızlıyooo bebek annede olan kalsiyumu çekiyor .her anne her hamileleiğinde bir dişini kaybedermiş .benim doktorum bol bol hşlNMIŞ YUMURTA SÜT PEYNİR KAŞAR YOĞURT tüketmem gerektiğini soyledi.bu ağrılar varisde yaparmış bu yüzden sıcak su damarların gevşemesine yol açacağından varis tehlikesiyle daha hızlı taşışabiliriz aman dikkat
bendede arkadaşlar daha 1 aylık gebeyim ama bacaklarım çok agrıyor özelliklede dizden aşağısı bu normalmi acaba...saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?