Gebelikte bacak ağrisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende 27. Haftanın içindeyim ve 25 ten sonra başlayan agrilarim var. Dilden aşağısı özellikle çok agriyo uyuşma gibi değil kasılma gibi. Uyuyunca basliyo özellikle sabaha kadar defalarca uyandırıyor uyku kalitesi diye bir şey kalmadı zzaten. Mesela bu gece bile 5 saat içinde 10 kere uyanmış durumdayım ve geri uykuya dalmak işkence gibi. Doktor sol tarafina yat dediği için sola yatıyorum hep ama bazen agridan sağa dönmek zorunda kalıyorum.

Bacaklarına sıcak soğuk su duşu aldır.Magnezyum eksikliğine bağlıysa 2 günde bir sade maden suyunu tavsiye ediyorlar.Bacağını kalp hizanda bir yere kaldırıp uzat,eşin veya yakının biri biraz masaj yapsın.Sürekli oturuyorsan her 1 saatte bir 15 dakika kadar dolan ve su tüket.

Neden olduğunu bilmiyorum canım doktora gidicem bunun için yakın zamanda inşallah. Çok sıkıntı vermeye başladı çünkü umarım önemli bişey değildir. Bebisim de sağlıklı olsun da yine raziyim katlanırım biraz daha bu ağrılara.

Benim dizim ozelliklede ayak eklemlerim agiriyor ama sadece sag taraf bu belirti olabilir mi acaba ? Hic boyle agirmamisti

25 haftalik hamileyim ve 3 haftadir her sabah uyandigimda ayaklarimin ustune zor basiyorum adeta zonkluyorlar. sora dinlenmeyle geciyor. gun icinde ayakta cok kaldiysam yine cok agriyor, topuklarim... caresi dinlenmek

Magnezyum içiyorum hergün maden suyu içiyorum ayakta da durmama rağmen gece bacak agrisindan uyuyamıyorum ne yapacağımı şaşırdım artık benim durumum da olan varmı nasıl bas ediyosunuz?

Merhaba umarim cvp veren olur.
Arkadaslar ben de 24 haftalik hamileyim. 4. Ayimdan sonra 4-5 kere geceleri eklem agrisiyla uyandim. Butun eklemlerim ama diz dirsrk bilek parmaklar ovalayinca rahatliyorum sabaha geciyor ama cok cirkin bi agri . Sizdr de böyke oluyor mu ?

Kızlar kramplar magnezyum eksikliğinden Kaynaklı ama Masajla geçen bacak ağrısı kalsiyumla alakalı diye biliyorum bıde gebelik hormonuna bağlı kan akışı ve kan miktarı çoğaldığı ıcın bu tarz sızılar ağrılar olabilir doktoruma sorduğumda böyle bir cevap almıştım ve ve ve doğal olarak vücut ağırlaşıyor zavallı bacaklar ayaklar Zor taşıyor geceleri yatmadan bacak esneme hareketleri yapıyorum bir nebze iyi geliyor tavsiye ederim..

Cvp icin cok tedekkur ederim :)
Kontrolume gidince sorucam artik ama hormonla alakali olabilir haklisin. Tekrar tesekkurler

Arkadaşlar selamlar ben tüp bebek tedavisi görüyorum ve transferimin 10. günündeyim. Son üç gündür sadece sol bacağım özellikle diz ve ayak bileğim korkunç ağrıyor ya yok böyle bir ağrı Çok korktum ben de gebelik belirtisi değil de kötü bir şey olabilir mi diye Yazılanları okudum ama gebelik belirtisi şeklinde olanlar da varmış ama benim henüz ortada bi şey yok iki gün sonra test günüm ama çok telaş yaptım kötü bi sebebi olabilir mi diye. Bir de aşırı derecede üşüyorum patiklerle hırkalarla battaniyelerle anca ısınmaya çalışıyorum. Çok geniş bi konu biliyorum ama bunları hamilelikte yaşayan var mı tecrübelerinize ihtiyacım vaaar

Canım bacak ağrısının hamilelik belirtisi olabilir mı olamaz mı diye bı fikrim yok ama üşüdüğün üşüttüğün içinde olabilir zaten evler daha soğuk ısınmadı yanı eksi Mart henüz çıkmadı derler ya nyse üşümen gayet normal bence bizim gibi herkes öyle düşünüyor paniklemene gerek yok ve bekleme heyecanını yaşamalısın stressiz bı şekilde tabıkı..

Canım çok teşekkürler yanıtın için, tabi ki inşallah hamilelikten kaynaklıdır diye geçiriyorum içimden ister istemez ama daha kötü bir şey olmasın da gebelik olur olmaz kısmet sonuçta çok evhamlıyım hemen kuruyorum. :) Senin de az kalmış yavrunu kucağına almana huzurla sağlıkla kal! :)

Amın canım benım teşekkür ederim yanı inan öyle değişik belirtiler oluyor ki mesela benım inanılmaz gazım vardı ne Saçma dimi inş senınde bebişin tutunur büyür sağlıklı olur sende bu heyecanı yaşarsın..yalnız stres yapma test yaparken derin derin nefes al sakin sakin..mutlu haberlerini bekliyoruz :)

Ölüyorum bel ve bacak ağrısından. 13. Haftamdayım. Özellikle diz, ayak bilekleri artık kendi kafasına göre takılıyor. Sahip çıkamıyorum, magnezyumu içmek dışında elimden ne gelir?

Kızlar mrb.21 haftalk hamileyim.19.haftadan beri dayanılmaz bi ağrı yaşıyorum.hiç yürüyemiyorum yatamıyorum oturamıyorum harekt edemiyrm agrı tam olarak vajinanın solunda dış dudaktaki kemikte oluyo dudaktaki en üst kısmında hafif solda yanda. bacagın birleşimi mi desem.tam tarif edemiyrm ama..tek bi noktada kemikte bi ağrı.ordan sol bacagın eklem yerlerine yayılıyo.çatı ağrısı mı bu,kasık fıtığı filan mı var acaba dayanamıyorum artık.)bir sürü dr.a gittim hiçbi araştrma yapılmadan normal deyip gönderiyolar.ama normal oldguna inanmıyrm artık.genel cerrahtan randevu aldım bi de ona baktrıcam.bunu yasayan var mı lütfen yardmcı olun bana..

Bunedir arkdasya gece uyutmuyor,magnezyum aliyorum ama agrilara faydasi yok,be yapicaz biz simdi dr,umu ariycam şimdi,degisik bisey soylerse yazarim

Aradim dr,u bana ilac soledi normal degil bukafar agri dedi,ilaci yazdiriyim dedim aile hekimi ben yazamam dedi,ikisini tlf da konusturdum ,sirf kemikler uzerine fitil verdi iyi gelir dedi, bakalim kullaniyim bu gece

Ben gebelikte bu yuzden cok agladim ne yatabildim ne kalkabildim yatsam esim zorla kaldirirdi kendim kalkamazdim otursam tum bacaklar popo belden asagi heryerim uyusurdu magnezyumda biraz azaltirdi dr yastik koy ayaklarini yuksekte birak dedi bana yatarken bacaginizin arasina yastik koyun cokfaydasi oluyo agrilara hatta karninizon altinada koyun agirlik olmasin yan yatinda omurga dengesiz olursada asiri agrir

Merhaba. Yıllar geçmiş üstünden ama gebeliğiniz ne olsu o bel ağrısından sonra? Benimde o derece bel ağrım olmuştu erken doğum yaptımda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…