Kızlar kramplar magnezyum eksikliğinden Kaynaklı ama Masajla geçen bacak ağrısı kalsiyumla alakalı diye biliyorum bıde gebelik hormonuna bağlı kan akışı ve kan miktarı çoğaldığı ıcın bu tarz sızılar ağrılar olabilir doktoruma sorduğumda böyle bir cevap almıştım ve ve ve doğal olarak vücut ağırlaşıyor zavallı bacaklar ayaklar Zor taşıyor geceleri yatmadan bacak esneme hareketleri yapıyorum bir nebze iyi geliyor tavsiye ederim..
Canım bacak ağrısının hamilelik belirtisi olabilir mı olamaz mı diye bı fikrim yok ama üşüdüğün üşüttüğün içinde olabilir zaten evler daha soğuk ısınmadı yanı eksi Mart henüz çıkmadı derler ya nyse üşümen gayet normal bence bizim gibi herkes öyle düşünüyor paniklemene gerek yok ve bekleme heyecanını yaşamalısın stressiz bı şekilde tabıkı..Arkadaşlar selamlar ben tüp bebek tedavisi görüyorum ve transferimin 10. günündeyim. Son üç gündür sadece sol bacağım özellikle diz ve ayak bileğim korkunç ağrıyor ya yok böyle bir ağrıÇok korktum ben de gebelik belirtisi değil de kötü bir şey olabilir mi diye Yazılanları okudum ama gebelik belirtisi şeklinde olanlar da varmış ama benim henüz ortada bi şey yok iki gün sonra test günüm ama çok telaş yaptım kötü bi sebebi olabilir mi diye. Bir de aşırı derecede üşüyorum patiklerle hırkalarla battaniyelerle anca ısınmaya çalışıyorum. Çok geniş bi konu biliyorum ama bunları hamilelikte yaşayan var mı tecrübelerinize ihtiyacım vaaar
Canım çok teşekkürler yanıtın için, tabi ki inşallah hamilelikten kaynaklıdır diye geçiriyorum içimden ister istemez ama daha kötü bir şey olmasın da gebelik olur olmaz kısmet sonuçta çok evhamlıyım hemen kuruyorum. :) Senin de az kalmış yavrunu kucağına almana huzurla sağlıkla kal! :)Canım bacak ağrısının hamilelik belirtisi olabilir mı olamaz mı diye bı fikrim yok ama üşüdüğün üşüttüğün içinde olabilir zaten evler daha soğuk ısınmadı yanı eksi Mart henüz çıkmadı derler ya nyse üşümen gayet normal bence bizim gibi herkes öyle düşünüyor paniklemene gerek yok ve bekleme heyecanını yaşamalısın stressiz bı şekilde tabıkı..
Merhaba. Yıllar geçmiş üstünden ama gebeliğiniz ne olsu o bel ağrısından sonra? Benimde o derece bel ağrım olmuştu erken doğum yaptımda..slm kızlar öncelikle hepinize geçmiş olsun... bende 23+5 günlük hamileyim benim belim çok ağrıyo bazen yattığım yerde sağımdan soluma dönemiyorum o derece oluyo ve belimin ağrısı bacaklarıma vuruyo hem belim hem bacaklarım ağrıdan ölüyorum bazen:çok üzgünüm: ama bugünümüze şükür Allah daha beterinden korusun anne olacağız bunu düşünüp dayanmaya çalışalıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?