ben gebelikte kullanmadım çevremde kullananı da hiç görmedim..sentetik vitaminlere olumlu bakamıyorum..balık yiyebilseniz çok iyi olurdu ama yapacak birşey yok bol bol ceviz tüketin :) hayırlısı ile yavrunuzu kucağınıza alın inşallahHerkese merhaba. Ben balık yiyemiyorum. Olmuyor yani kendimi bildim bileli yemedim. Bebek için geçen ay zorladım, öğüre öğüre bir hal oldum. Şimdi doktora sordum balık yağı almam gerekir mi diye. Dördüncü ayda başla dedi. Artık başlamam lazım yani. Ama bir zararı olur mu sizce? Bilgisi, deneyimi olan yardim eder mi bana? Ayrıca hangi markayı önerirsiniz? Kullanan var mı aranizda gebelikte balık yağı?
Pardon ama doktor dediğin kusursuz bir canlı değil. Ne yanlış tedavilerle ne canlar yitiyor. İlah gibi görmeyin artık şu doktorları. Fikir almak istedim.yazdim. Fikrin yoksa susabilirsin.Doktorunuz basla demis burdakiler daha mi iyi bilicek.. basla dediyse basliycaksiniz
Teşekkürlerben gebelikte kullanmadım çevremde kullananı da hiç görmedim..sentetik vitaminlere olumlu bakamıyorum..balık yiyebilseniz çok iyi olurdu ama yapacak birşey yok bol bol ceviz tüketin :) hayırlısı ile yavrunuzu kucağınıza alın inşallah
OMEGA içeren bir takviye de olabilir ama gene de siz bilirsinizHerkese merhaba. Ben balık yiyemiyorum. Olmuyor yani kendimi bildim bileli yemedim. Bebek için geçen ay zorladım, öğüre öğüre bir hal oldum. Şimdi doktora sordum balık yağı almam gerekir mi diye. Dördüncü ayda başla dedi. Artık başlamam lazım yani. Ama bir zararı olur mu sizce? Bilgisi, deneyimi olan yardim eder mi bana? Ayrıca hangi markayı önerirsiniz? Kullanan var mı aranizda gebelikte balık yağı?
Pardon ama doktor dediğin kusursuz bir canlı değil. Ne yanlış tedavilerle ne canlar yitiyor. İlah gibi görmeyin artık şu doktorları. Fikir almak istedim.yazdim. Fikrin yoksa susabilirsin.
Karnimda bir bebek var hanımefendi. Normalde zararsız olan maydanoz bile ilk aylarda zararlı bebek için mesela.Vitaminden bahsediyorsunuz. Ne gibi bir zarari olabilir kullanan bir suru insan var. Onlar bilmiycek ama burdaki insanlar bilecek.
Teşekkürler Mune. IFOS onaylı olmasına dikkat edeceğim.Hanımlar sakin olun lütfen.
İçiniz rahat edecekse balık hapı için başka biri doktordan da fikir alın, balık hapı kullanmaya karar verirseniz marka olarak şunu kullanın diyemem ama Omega-3, yani EPA ve DHA miktarının yüksek olmasına dikkat edin, IFOS yani Uluslararası Balık Yağları Standartları onaylı markaları denemenizi tavsiye ederim.
Hiç balık yiyemiyorsanız ve balık hapı kullanmakta istemiyorsanız epa ve dha içeren yani balıktan almanız gereken omega-3 bileşenlerini alacağınız zeytinyağı ama saf hakiki zeytinyağı, badem ve ceviz tüketmenizi öneririm.
Karnimda bir bebek var hanımefendi. Normalde zararsız olan maydanoz bile ilk aylarda zararlı bebek için mesela.
Açıkçası bilginiz falan umrumda değil. Bildiğinizi sandığınız şey doğru da olmayabilir. İsterseniz on çocuk doğurun.Hanimefendi 31. Haftamdayim farkinda degilsiniz herhalde. Ne kadar bilgim olup olmadigini anlamak icin lutfen diger konulardaki yorumlarima bakin. Uzatmiycam.
Teşekkür ederim bakacağımCanim gorümcem omepa vm kullandi biraz pahali ama cok yararliymis.
Bahsettiğim buydu işte. Teşekkürler. Siz kullandınız mı peki?Balık jelatininden yapılmış balık yağı kullanın doktorunuz önerdiyse.
Ben 2 doktora takipliydim biri kullanmasan da olur derken diğeri mutlaka kullanmalısın demişti.
Benim evde vardı 5. Aydan sonra kullandım bende doğuma kadar.Bahsettiğim buydu işte. Teşekkürler. Siz kullandınız mı peki?
Markası neydi hatırlıyor musunuz?Benim evde vardı 5. Aydan sonra kullandım bende doğuma kadar.
Ben 7. Haftamdan beri kullanıyorum balık yağı hapını. Doktorum ocean ultimate verdi. bulmak biraz zor oldu yalnız ilaç deposundan getirttim. Fiyatı da 30luk 100 tl idi.Herkese merhaba. Ben balık yiyemiyorum. Olmuyor yani kendimi bildim bileli yemedim. Bebek için geçen ay zorladım, öğüre öğüre bir hal oldum. Şimdi doktora sordum balık yağı almam gerekir mi diye. Dördüncü ayda başla dedi. Artık başlamam lazım yani. Ama bir zararı olur mu sizce? Bilgisi, deneyimi olan yardim eder mi bana? Ayrıca hangi markayı önerirsiniz? Kullanan var mı aranizda gebelikte balık yağı?
Bu onayı almış birkaç Türk ilaç sanayi var, ifos sitesinde isimleri geçiyor, hiç bulamazsanız ve kullanacaksanız iso9001 onaylı ve omega 3 epa/dha miktarı yüksek bir balık hapı alın, piyasada çok balık hapı var ama omega 3 bileşenleri yüksek olanların dışındakileri içsenizde bir içmeseniz de, aslında yiyebilseniz özellikle somon ama çiftlik somonu değil, soğuk denizlerde doğal yetişmiş somon hem sizin hem bebek için muhteşem bir omega 3 kaynağı, yağlı bir balıktır o yüzden yemeyi denerseniz yağsız tavada veya ızgara olarak deneyin.Teşekkürler Mune. IFOS onaylı olmasına dikkat edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?