- Konu Sahibi Miniksevdam
-
13 haftalık hamileyim, 2 gündür başımın ağrısından komaya girmek üzereyim. maalesef dayanamayıp parol içtim dün 2 tanesu ana kadar ilaç içmemeye gayret eden ben bile çıldırdım ağrıdan. gece 12 gibi artık beyin kanaması mı geçiriyorum diye korkmaya başladım. acile gittik hemen, önce oksijen verdiler rahatlatır diye, fayda etmeyince serum verdiler hala geçmemişti çıldıracaktım artık, gece 2 gibi eve döndük hafiflemeye başladı ve uyudum. sabah 7 gibi korkuyla gözlerimi açtım acaba yine ağrıyormu diye. hayır o şekilde ağrımıyordu ama hafif biz sızlama var yine ensemde. parolun bir yan etkisi olmadığını söylüyorlar ama çok içmek istemiyorum. öğleden sonra işe geldim yine başladı ağrım. Allahım cennet gerçekten anaların ayaklarının altında. daha minicikken bile off demeden nelere sabretmeye başlıyoruz
Aynı durumdayım enseden vuruyor şakaklarıma susuz mu kalıyorm dedim bol bol su içiyorum. Maden suyu içince hafiflediğini keşfettim. Ne zaman gececek acaba12 haftaya girdim bir baş ağrısı gözümü açamıyorum ama öyle böyle değil ensenden bir tutuyor delirtiyor tansıyonummu yukselıyor dıcem ama imkansız tansıyonum sureklı dusuk benım sanırım doğuma kadar çok zor günler beni bekliyor
Canim bnimde 16.haftalarda cok fazla bas agrim oluyodu..Bazen 3 gun hic gecmiyodu..Dr gunde 4 tane parol icebilirsin demisti..Eger parola ragmen gecmediyse noroloji druna yonlendircekti ama cok sukur iyiyim..Bu donemlerde Kan basincindaki artis da bas agrisina yol acabiliyo..Bana ilik dus biras ii geliyodu..İnsallah kolaylikla atlatirsin16 haftalık hamileyim benimde enseden giriyor ağrı gozlerimden ateş çıkıyor adeta inanılmaz bir ağrı.halsiz bırakıyor birde . ilacta almadim ama nasıl geçecek bu ağrı bilmiyorum.doğal yolla çare bulan yokmu
Tesekkur ederim .evet dus iyi geldi biraz rahatladim. Valla korkudan ilaç da alamiyorum artık cekcem sanırım .Canim bnimde 16.haftalarda cok fazla bas agrim oluyodu..Bazen 3 gun hic gecmiyodu..Dr gunde 4 tane parol icebilirsin demisti..Eger parola ragmen gecmediyse noroloji druna yonlendircekti ama cok sukur iyiyim..Bu donemlerde Kan basincindaki artis da bas agrisina yol acabiliyo..Bana ilik dus biras ii geliyodu..İnsallah kolaylikla atlatirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?