• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Gebelikte bebeğin kilosunun önden gitmesi 🤔

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

grksznsr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
183
77
98
Merhaba arkadaşlar. 37 haftayı dolduruyoruz bebeğimle. Dün kontrolümüz vardı. Bebeğin 3 küsür kg olduğunu söyledi. Bebek ilerden gidiyormuş. Şekerim herşeyim iyi. Açıklığım yok ve nts de sıkıntı çıkmadı. Bilgisi olan bu durumu yaşayan arkadaşlar lütfen yazsın, sezeryana sebebiyet verir mi. Normal doğum için kendimi zor ikna ettim bide bu durum iyice sinirlerimi bozdu. Şimdiden teşekkür ederm

37. Haftada 3 kusur normal geldi bana

4 un üzeri olduğu zaman riske atmayalım diyen doktor var

Ya da baş çevresine bakıp eğer üst değerin de üstündeyse işte o zaman sezeryan diyen var

Bi bekleyin bakalım belki 38 de gelecek bebeğiniz

Benim 32+5te 2600dü sizinki gerçekten normal geldi bana. Benimki de önde iri bebek deniyor yapısal aslında çoğu deniyor. Zaten iki hafta önde geride olması sorun değilmiş diyor çoğu doktor

37. Haftada 3 kusur normal geldi bana

4 un üzeri olduğu zaman riske atmayalım diyen doktor var

Ya da baş çevresine bakıp eğer üst değerin de üstündeyse işte o zaman sezeryan diyen var

Bi bekleyin bakalım belki 38 de gelecek bebeğiniz
Başı ölçüyorlar zaten bilirsiniz. Ayıptır söylemesi çıkartman zor olur dedi doktor. Sezeryan olursa çok üzülürüm. Kendimi çok adapte etmiştim

Benim 32+5te 2600dü sizinki gerçekten normal geldi bana. Benimki de önde iri bebek deniyor yapısal aslında çoğu deniyor. Zaten iki hafta önde geride olması sorun değilmiş diyor çoğu doktor
İnşallah normal doğumu engelleyecek birşey değildir bebeklermiz sağlıkla gelsin. Senin en son randevun ne zamna tekrar yazar mısın kilosunu öğrenince. Ben 15 i gibi tekrar gideceim

İnşallah normal doğumu engelleyecek birşey değildir bebeklermiz sağlıkla gelsin. Senin en son randevun ne zamna tekrar yazar mısın kilosunu öğrenince. Ben 15 i gibi tekrar gideceim
Benim de 18inde bi dahaki canım. Bence boşuna üzülüyosun bebeği ve anneyi riske atmamak için sezaryen, bişey olsa kötü daha çok üzülürsün. Sağlıcakla gelmesini dile bence. Gönlünden geçen olur umarım

Başı ölçüyorlar zaten bilirsiniz. Ayıptır söylemesi çıkartman zor olur dedi doktor. Sezeryan olursa çok üzülürüm. Kendimi çok adapte etmiştim

Ben de normal doğum için neredeyse her şeyi yapmış (ahududu yaprağı çayı 13 hurma merdiven in çok pilates topu vs) ama sezeryan olmuş bi anneyim. Allaha şükür çok da memnunum hiç bi sıkıntı yaşamadım normal doğum olup 20 den fazla dikisi alıp günlerce rahatsız olan arkadaşlarım vardı.

Hayırla sağlıkla gelsin

Ne durumdasınız merak ettim? Baş ölçüsü ne kadardı ki

Merhaba arkadaşlar. 37 haftayı dolduruyoruz bebeğimle. Dün kontrolümüz vardı. Bebeğin 3 küsür kg olduğunu söyledi. Bebek ilerden gidiyormuş. Şekerim herşeyim iyi. Açıklığım yok ve nts de sıkıntı çıkmadı. Bilgisi olan bu durumu yaşayan arkadaşlar lütfen yazsın, sezeryana sebebiyet verir mi. Normal doğum için kendimi zor ikna ettim bide bu durum iyice sinirlerimi bozdu. Şimdiden teşekkür ederm
Cnm gayet normal kilosu bence ele avuca gelir ne güzel ben bebeyim kılı alsin diye durmadan proteyin meyve hiç elimden dusmuyo hatta dün keçi boynuzu pekmezi aldık gayet normal fazla değil bence kadın doğum uzmanı kağan Kocatepe üç kusur olunca doğumda birşey değişmez diyordu zor olmazmis

Benim kesinleşti sezaryen için gün verdi doktor 35+5te gittim 3.5 çıktı kilosu daha iki hafta var doğuma. Normal önermem çok deforme olursun başı büyük dedi benim ki

Cnm gayet normal kilosu bence ele avuca gelir ne güzel ben bebeyim kılı alsin diye durmadan proteyin meyve hiç elimden dusmuyo hatta dün keçi boynuzu pekmezi aldık gayet normal fazla değil bence kadın doğum uzmanı kağan Kocatepe üç kusur olunca doğumda birşey değişmez diyordu zor olmazmis
Bence kontrollü git 38. Haftasında arkadaşım sezeryan olmak zorunda kaldı sırf bebepin kilosu 3800 diye. Bidaha çocuk düşünürsem dikkatli yiyip içeceğim. Doktor çok fazla meyve alımını önermiyor sen daha yolun başında sayılırsın önden gitmesi iyi birşey değil

Bence kontrollü git 38. Haftasında arkadaşım sezeryan olmak zorunda kaldı sırf bebepin kilosu 3800 diye. Bidaha çocuk düşünürsem dikkatli yiyip içeceğim. Doktor çok fazla meyve alımını önermiyor sen daha yolun başında sayılırsın önden gitmesi iyi birşey değil
Kuzum hiç alakası yok ben 5 kilo aldım sadece hiç meyve de yemedim bebek yine iri. 6 ekime gün verdi 38+1 de olcak inşallah

Cnm benim bebekler küçük oldu ondan buda öyle olur diye yemeye çalışıyorum iki oğlumda 2800 doğdu onlarda ne bulsam yerdim sağlıklı sağlıksız bunda sadece sağlıklı olanları bu bari biraz kilolu olsun istiyorum küçük bebek bakımı coookk zorrr

Back
X