Arkadaşlar merhaba . Daha önce sat a göre tam çıkan gebelik sonra 5 gün geri çıktı bende ceviz badem fındık süt yumurta düzenli yedim nesguik içtim ama iki hafta sonra gittiğimde 9 gün geri kalmış ben ne yapicam bilgisi olan arkadaş lar lütfen yardım.
Nesguik biri mi önerdi bunu?
Doktorun ne diyor? Omega kullanıyor musun?
Geriye gitme değil de geride kalıyordur gelişimi. Ama 2 haftaya kadar geri de ya da ilerde olası normal diye biliyorum ben.
bugün gittik doktora oda ayrıntılı ultrason için gittik 20 +4 görünüyor suyu ve kan akışı iyi dedi hareketleri vs herşey iyi dedi ama iki hafta önce normal doktorum 5 gün geri demişti iki hafta sonra bugün 9 gün geri sata göre o kadar beslenmeme dikkat etmeme rağmen
Nesguik biri mi önerdi bunu?
Doktorun ne diyor? Omega kullanıyor musun?
Geriye gitme değil de geride kalıyordur gelişimi. Ama 2 haftaya kadar geri de ya da ilerde olası normal diye biliyorum ben.
Ceviz fındık badem nesguik i burada okudum birisine doktor önermiş ama işe yaramadı iki hafta sonra 5 gün 9 a çıkmış OMEGA kullanmıyorum ama işe yararsa onu mu kullansam doktorum normal birkaç gün belki önceki ölçüm yanlıştır filan diyor ama benim içim rahat değil