Amin canım inşallahGenelde normal karşılanıyor bu gibi ağrılar canım rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin
Betan sağlıklı arttı mı?Merhaba kızlar 4+5 haftalık hamileym. Hiç geçmeyen bi bel ağrım var hamile olduğumu öğrenmeden önce ilk başlar çok şiddetliydi adet olucakmıs gibi. Daha sonra azaldı eğilip kalkarken biraz ayakta durursam belim hemen agrıyor. Nedenini bilen var mıdır acaba ? Normalmi bel agrısı.
Merhaba hayirli olsun öncelikle Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Hamile olduğunuzu ne zaman öğrendiniz acaba bide bel ağrısından başka belirtileriniz varmiydiMerhaba kızlar 4+5 haftalık hamileym. Hiç geçmeyen bi bel ağrım var hamile olduğumu öğrenmeden önce ilk başlar çok şiddetliydi adet olucakmıs gibi. Daha sonra azaldı eğilip kalkarken biraz ayakta durursam belim hemen agrıyor. Nedenini bilen var mıdır acaba ? Normalmi bel agrısı.
Evet adetten önce 9,5 le öğrendim daha sonra 97,3 ve en sonda 1531 oldu . Dahada yaptırmadım önümüzdeki hafta doktora gıdıp keseyi görücezBetan sağlıklı arttı mı?
Adetime 8,9 gün kala öğrendim. Bacak agrısı ve halsizlikMerhaba hayirli olsun öncelikle Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Hamile olduğunuzu ne zaman öğrendiniz acaba bide bel ağrısından başka belirtileriniz varmiydi
Bende de oluyor hatta miğde bulantısı falan hiç birşey yok belim o kadar ağrıyor ki yatıyorum ağrıyor kalkıyorum ağrıyor birde haksızlık varMerhaba kızlar 4+5 haftalık hamileym. Hiç geçmeyen bi bel ağrım var hamile olduğumu öğrenmeden önce ilk başlar çok şiddetliydi adet olucakmıs gibi. Daha sonra azaldı eğilip kalkarken biraz ayakta durursam belim hemen agrıyor. Nedenini bilen var mıdır acaba ? Normalmi bel agrısı.
Bence normal çünkü doktorum normal dedi hatta özel ihtiyaçların hariç kalkma dediAdetime 8,9 gün kala öğrendim. Bacak agrısı ve halsizlik
Gebelik beklentin varsa bence bi test al yap ne kaybedersin :) bende adetime 7,8 gün kala öğrendim gebeliğimi. Küçük kanamalar yerleşme kanaması oluyormus sanırım öyle duymustum yanlış bilgilendirmek istemem. Bişey diyemiyorum test yap bakalımMerhabalar bende bişey tanışmak istiyorum adetime 8 gün var ama 3 4 gün önce damla şeklinde afedersiniz kan geldi bikaç defa arada adet olcakmşm gibi agrım da oluyor ama geçiyor bugün de sırtıma bir ağrı saplandı nefesimi kesti o derece ve hala agrıyor bel deil de sırt agrısı da belirti olabilir mi bilgisi olan var mı acaba
Pek belirtim de yok ama sırtım ağrıyor sadece sonucun hüsran olmasından korkuyorm ama pekte ümitlenmedim zatenGebelik beklentin varsa bence bi test al yap ne kaybedersin :) bende adetime 7,8 gün kala öğrendim gebeliğimi. Küçük kanamalar yerleşme kanaması oluyormus sanırım öyle duymustum yanlış bilgilendirmek istemem. Bişey diyemiyorum test yap bakalım
Amin inşallah canım, Allah isteyen herkese nasip etsinPek belirtim de yok ama sırtım ağrıyor sadece sonucun hüsran olmasından korkuyorm ama pekte ümitlenmedim zatenyapym en iyisi kafam rahat olsun çokk tesekkür ederim cevapladıgınız için sizede hayrlı olsun eğer yeniyse :) Rabbim sağlıklı hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah
kızlar benimde adetime bi 13 gün var belim ağrımaya başladı ilk sonra göğüsüm hassslaştı arada sağ kasığıma ağrı giriyor kan testi versem 13 var var adetime çıkar mı acaba biliyor musunuz ?? yada 10 gün kala yapsam çıkar mıMerhaba kızlar 4+5 haftalık hamileym. Hiç geçmeyen bi bel ağrım var hamile olduğumu öğrenmeden önce ilk başlar çok şiddetliydi adet olucakmıs gibi. Daha sonra azaldı eğilip kalkarken biraz ayakta durursam belim hemen agrıyor. Nedenini bilen var mıdır acaba ? Normalmi bel agrısı.
kan testinden mi öğrendinizAdetime 8,9 gün kala öğrendim. Bacak agrısı ve halsizlik
İlk silik çizgi gördüm sonra kan vermeye gittim o şekilkan testinden mi öğrendiniz
Beklemelisin 3,4 gün daha sonra bi test Al yap evdeBen de 13 haftalık ikizlere hamileyim. Arada karnım, bacaklarım ve belim çok ağrıyor yani sanki adet olacakmış gibi. Ya üşütmüşsün ondan ağrıyor ya da rahim büyüdüğü için bel kemiğine baskı yapıyor ondan ağrıyor dediler.
bende aslında kan vermeyi düşünüyorumİlk silik çizgi gördüm sonra kan vermeye gittim o şekil
bende aslında kan vermeyi düşünüyorum
13 gün var diyorsunuz çok erken bi kaç gün bekleyin bence net sonucu alabilmek içinbende aslında kan vermeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?