- 28 Nisan 2021
- 1.391
- 1.475
- 48
- 34
Hayırlı olsun canım olabilir normal bence ama sürekli devam ederse hekime başvurMerhaba kızlar 4+5 haftalık hamileym. Hiç geçmeyen bi bel ağrım var hamile olduğumu öğrenmeden önce ilk başlar çok şiddetliydi adet olucakmıs gibi. Daha sonra azaldı eğilip kalkarken biraz ayakta durursam belim hemen agrıyor. Nedenini bilen var mıdır acaba ? Normalmi bel agrısı.
Teşekkür ederim 9 haftalık oldu çok şükür geçti bel ağrım :)Hayırlı olsun canım olabilir normal bence ama sürekli devam ederse hekime başvur
kaç gün kala yapsam çıkar kanda 9 gün kala yapsam çıkar mı acaba13 gün var diyorsunuz çok erken bi kaç gün bekleyin bence net sonucu alabilmek için
Çıkabilirkaç gün kala yapsam çıkar kanda 9 gün kala yapsam çıkar mı acaba
inşallah hamileyimdirÇıkabilir
Çok şükür canım benim sevindimTeşekkür ederim 9 haftalık oldu çok şükür geçti bel ağrım :)
İnsallah cnm burayada yaz haberi :)inşallah hamileyimdir
yazarım inşallah :)İnsallah cnm burayada yaz haberi :)
Cok sabırsız oluyor insan suan seni çok iyi anlıyorum icin içine sığmıyor merak ediyorsun ne kdar bekle desemde yapmak istiyorsun testi pazartesi git yap bari ama sonuç negatifse üzülmek yok cnkü erken yaptırıyorsun öyle düşünyazarım inşallah :)
tansiyonum yükseldi 2 gün önce birden gebelikle alakası olabilir mi acaba şüphelenmedim değil çünkü birşeye stres falan yapmadım birden oldu
doktoruma söyledim de aile hekiminde pazartesi kan ver dedi bakalım belim ve kasıklarım ağrıyor inşallah vardırCok sabırsız oluyor insan suan seni çok iyi anlıyorum icin içine sığmıyor merak ediyorsun ne kdar bekle desemde yapmak istiyorsun testi pazartesi git yap bari ama sonuç negatifse üzülmek yok cnkü erken yaptırıyorsun öyle düşün
İnşallah canm güzel haberlerini bekliyorumdoktoruma söyledim de aile hekiminde pazartesi kan ver dedi bakalım belim ve kasıklarım ağrıyor inşallah vardır
siz hamile misinizİnşallah canm güzel haberlerini bekliyorum
Evetsiz hamile misiniz
siz nasıl öğrendiniz
Ben adetime 8,9 gün kala idrar test yaptım silik çıktı silik çizgi görünce kan verdim kanda da çıktı o şekilsiz nasıl öğrendiniz
ucuz testlerden mi aldınız silik çıktıBen adetime 8,9 gün kala idrar test yaptım silik çıktı silik çizgi görünce kan verdim kanda da çıktı o şekil
İlki pahalı olandı onda silik çıktı sonra kaset test vardı onlada yaptım oda silik çıktıucuz testlerden mi aldınız silik çıktı
inşallah bende de çıkarİlki pahalı olandı onda silik çıktı sonra kaset test vardı onlada yaptım oda silik çıktı
Bugün gidecektin canm kan vermeye ne yaptninşallah bende de çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?