- 3 Mayıs 2011
- 13.773
- 49.041
- 798
- Konu Sahibi Pembe Unal
Ay hadi inşallahBen de oyleydim yiyesim gelmiyordu ama sonra açılıyor boğazın merak etme![]()
Zorla yemek yedirilen çocukları o kadar iyi anlıyorum ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hadi inşallahBen de oyleydim yiyesim gelmiyordu ama sonra açılıyor boğazın merak etme![]()
Teşekkür ederiim
Gebe olduğumu öğrendiğim gün eşime haber verdim, mutluluktan uçtuk
Tam annemlere gidiyorduk ki kanamam başladı
Kabus gibiydi
Bundan sonra iyice kafayı kırdım
O yüzden en ufak sancıda endişeleniyorum. Ufacık bişi okusam korkuyorum
Bu yorumlar içimi rahatlattı ama.
Merhaba. Ben de çok dikkatli besleniyorum. İlk gebeliğimde 7 kilo aldım, bebek 4,5 kilo doğdu. Tabii benimki de çok tombiş doğdu. İlla sizin de öyle olsun demiyorum. Bebeğe kilo aldıran şeyleri her gün tükettim. Kaşar peyniri, yoğurt ve muz her gün tükettim.Kızlar selam,
Hamile olduğumu öğreneli 1 ay oldu.
1 aydır düzenli besleniyorum
Yumurta, ceviz, balık, ev yapımı yoğurt meyve vs
2 kilo vermişim
Bunu da duyunca 2 gündür hamurişine gömüldüm
O da kahvaltıda sadece, börek yedim bolca
Şimdi vicdan azabı çekiyorum.
Bi kere yemekten bir şey olmaz ama elimde değil. Bana biraz teseli verin, internette bebek kalp hastası doğar diye okudum ama 2 gün börek yiyince direkt olur mu ya?
Sizler nasıl besleniyorsunuz?
Bebeğinizi beslemiş olmuyorsunuz şuan.Kızlar selam,
Hamile olduğumu öğreneli 1 ay oldu.
1 aydır düzenli besleniyorum
Yumurta, ceviz, balık, ev yapımı yoğurt meyve vs
2 kilo vermişim
Bunu da duyunca 2 gündür hamurişine gömüldüm
O da kahvaltıda sadece, börek yedim bolca
Şimdi vicdan azabı çekiyorum.
Bi kere yemekten bir şey olmaz ama elimde değil. Bana biraz teseli verin, internette bebek kalp hastası doğar diye okudum ama 2 gün börek yiyince direkt olur mu ya?
Sizler nasıl besleniyorsunuz?
Ohoo ben ne istiyorsam yedim valla börekler falan havada uçuştu. Sadece çiğköfte yiyememiştim doktorum izin vermemişti onu unutamıyorum10 kilo aldım sadece, gayet sağlıklı doğdu bebeğim darısı başınıza
![]()
Merhaba. Ben de çok dikkatli besleniyorum. İlk gebeliğimde 7 kilo aldım, bebek 4,5 kilo doğdu. Tabii benimki de çok tombiş doğdu. İlla sizin de öyle olsun demiyorum. Bebeğe kilo aldıran şeyleri her gün tükettim. Kaşar peyniri, yoğurt ve muz her gün tükettim.
Ev yapımı değil de pastörize yoğurt tüketseniz daha faydalı. Diyetisyen listesini isterseniz gönderebilirim
ilk hamilelikse kanama yaşanabiliyor.
ogluma hamileyken kanama yasamıstim doktora gittim yerlesme kanaması dedi.sonra ara ara lekelenme kanama yasadım her seferinde doktora gittim progestan kullandım ama oğlum sağlıklı dogdu çok şükür. ustelik cok daha dikkatli besleniyordum tatli hamur isi kızartma yemiyordum beslenmeyle alakası olmuyor kanamanın.
Bu ikinci gebeliğim ne yerlesme kanaması ne baska bir sey hicbir sey yasamadim.
kanama stres yaptırıyor her seferinde uzuluyor insan. önleminizi aldıktan sonra cok stres yapmamaya çalışın.
sağlicakla alıriz inşallah kucağımıza.
Ay ben yorumları okumadan yazdım yaa çok özür dilerimBu konuda bir kaç kez daha geçti çiğköfte
Krize girdim kısır yapıcam kendime![]()
Pastörize sütse tamamMerhaba
Gönderebilirseniz o kadar sevinirim ki
Çok ikilemde kalıyorum çünkü
Bir de doktor ev yoğurdu dedi, onu pastörize sütten yapıyorum ama. Size tam tersi mi söylendi?
listenizi bana da gönderirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkürlerPastörize sütse tamamListeyi mesaj atıyorum