- 23 Kasım 2008
- 999
- 752
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bulantılarım hala gecmediği için çok düzenli beslenemiyorum.. Peyniri bol tüketiyorum ama yoğurt ve süt fazla tüketemiyorum cok bylantı yapıyor. Doktor endişe etme dedi ama yine de endişeleniyorum yeterince beslenemiyorum diye..
kaç kılo aldın..ilk 6 ay hiç tatlı yemedım ben..sonradan bı açıldım bı açıldıım...bıtter yemeyı tercıh edıyorum odaha ıyıymış diğerleıne gore...hergün 3 ceviz 5 er tanede çig badem ve findik tuketiyorum. Kalsiyum ihtiyaci icin bol miktarda peynir bir bardak sut nadirende yogurt. Et hafta da 2 kere . Eksikligini baklagillerle telafi etmeye calisiyorum. Balikta yiyemiyorum maalesef balik hapi kullaniyorum. Birde 5 porsiyon meyve tüketiyorum her gun.muz, kivi, elma, havuc,portakal ya da mandalina.ekmek 1- 1,5 dilim. Makarna, pilav hamurisi yemiyorum. Tatlida yemiyordum ama bu aralar canim cok istiyor her gun tuketiyorum maalesef.
ben hazır almıyorum yoğurdumuda kendım yapıyorum....deneye deneye insan oğrenıyooo :)) eğerkı ımkanın varsa doğalı tercıh et derımmSütü pastörize iciyorum kizlar ama yoğurt peynir isini sizler nasil hallediyorsunuz.
Biz hazir aliyoruz ne kadar doğru bilmiyorum bunu da.hangi markalar ev icin daha ideal ??
Ben yarim kilo aldim henüz. Ama tatliya devam edersem nolcak bilmiyorum. Evet bitter daha iyi ama canim bitterde istemiyor ki. karar aldim haftada bir kere kalorili tatli yiycem. Bal incir kayisiyla geçiştirmeyi deniycem. Bakalimkaç kılo aldın..ilk 6 ay hiç tatlı yemedım ben..sonradan bı açıldım bı açıldıım...bıtter yemeyı tercıh edıyorum odaha ıyıymış diğerleıne gore...
şuan okdar ttalı yeme bence sık dişini sıkabıldığın kadar...daha şeker yuklemen var :))ara sıra yapılan kuçuk kaçamakların çokda etkısı olmaz galıbaBen yarim kilo aldim henüz. Ama tatliya devam edersem nolcak bilmiyorum. Evet bitter daha iyi ama canim bitterde istemiyor ki. karar aldim haftada bir kere kalorili tatli yiycem. Bal incir kayisiyla geçiştirmeyi deniycem. Bakalim
olucak mi. Dun oturup bir suru helva kek cikolata tukettim gene. yedim mi de durduramiyorum kendimi en iyisi yememek oluck benim icin.